הכוח של חנה

Darakan

New member
הכוח של חנה ../images/Emo58.gif

רק אני חושב שהוא גורם לסדרה להראות רע?

Woogyman

New member
אני מת עליו. ../images/Emo110.gif

אחד הכוחות הכי מקוריים והכי מגניבים בסדרה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif למה בדיוק? ../images/Emo58.gif

לדעתי הוא מגניב ומוסיף זה לא איזה 'כח צבעוני' כמו שאתם מגדירים פה

טיי 1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif הוא אכן כוח מקורי,

אם כי לא מהכוחות שמצטלמים טוב.... אבל היה מעניין איך היא התכתבה איתו דרך המחשב. שוב - לכאורה אין איזה אפקטים שמנעימים את העין ... נראה איך יעשו את זה

אולי בגלל זה ../images/Emo58.gif

הם הוסיפו לה את הכוח הפיזי הטבעי וכביכול הסיפור המעניין על משפחה של לוחמות.

ברודי

New member
כוח משעמם וקשה להגדרה...

אין הרבה מה לעשות איתו, קצת כמו הכוח לזכור ממש טוב
למרות שלא הייתי מתנגדת לקבל כזה דבר במיוחד לפני סופי סמסטרים. נניח אם היא תנסה להסביר את הכוח שלה היא לא תצליח, אולי המוח שלה מפענח את הגלים שבאוויר והופך אותם למידע אנערף.. כמו הכוח של מיקה שגם הוא קצת מוזר, מזכיר את הכוח של סיילר אבל בצורה טיפה שונה (אגב הכוח של סיילר גם לא הכי ברור, הוא משנה לעצמו את הד.נ.א?) אני מאמינה שלאט לאט יגמרו להם הרעיונות שמה ומצעד הכוחות ההזויים רק יגדל... למרות שיש הרבה שהם עדיין לא ניצלו כמו כל הכוחות של סופרמן- ראיית רנטגן, קרני לייזר מהעיניים, נשיפת אוויר קר מהפה, מהירות-על והיכולת להראות ממש טוב בטייץ'. ויש גם את הכוח של באטמן- להיות עשיר ומשועמם כמו הגהנום. (זה גם סוג של כוח לא?) מעניין אם יהיה להם אחד שיורה קורי עכביש מהידיים

noyil

New member
אין מה לעשות עם הכח של חנה?

היא הייתה יכולה לפרוץ בקלות לחלקים המוגנים במפעל הניירות, אם ינסו להרוג אותה עם טנק היא יכולה תמיד להשתלט עליו ואם ינסו לצלם אותה כשהיא לא נראית טוב היא יכולה למחוק את התמונה

ברודי

New member
פתאום הכוח שלה נשמע יותר אטרקטיבי..

היכולת למחוק תמונות שיצאת לא טוב בהם... אני בטוחה שיש ימים שבריטני ספירס היתה מוכנה להרוג בשביל הכוח הזה.. לא הבנתי איך בדיוק חנה יכולה לעצור טנקים או מה בדיוק יעזור לפיצוץ בניו יורק אם היא תפרוץ למפעל של מר בנט אבל כשחושבים על זה, היא ישראלית אז ניתן לה רק על זה קצת ריספקט.

Mr Sinister

New member
בהתחשב בעובדה שהיום

כל מערכת בעולם מנוהלת ע"י מחשב, היא יכולה לפרוץ לכל מקום בעולם, להתחיל מלחמה גרעינית סתם בשביל הכיף, להעביר כספים מחשבון בנק של אנשים אליה, או סתם ליצור עולם סטייל מלאך שחור. כן, כוח נורא לא אטרקטיבי...

TrunkKun

New member
חנה...

מאוד משעשע אותי שהיא מוסדניקית ...אני מבודר ^_^

למעלה