הכוח למצוננים

בלאונט

New member
הכוח למצוננים

כן, אנשים. אנחנו, המצוננים, אנחנו הכוח. וזה מפליא, למה אין מפלגה למצוננים? הרי בכל רגע נתון ישנם אלפי מצוננים בארץ, ולדעתי חוקים כמו חוק החימום הגלובלי וחוק נייר טואלט חובה חינם הם חוקים הכרחיים למדינה שבה יש מיעוט גדול באופן יחסי של מצוננים. כמו כן, צריך לפעול למען שמירה על אפקט החממה ופגיעה באוזון. אנחנו צריכים מעלות, אנחנו צריכים חום. אז אני בשמחה הייתי פותח כזאת מפלגה אבל אני לא מרגיש טוב, אבל צריכים מצוננים אחרים, חזקים יותר, חכמים יותר שיובילו את אוכלוסיית המצוננים לעולם חדש. לעולם מצונן יותר. יותר מזה, מה לגבי הקמת מדינה של מצוננים. כן, זה העתיד רבותי. זה העתיד.

חתולית

New member
מפלגה למעוטשים, גם למחרבנים

בואו נבנה, כל חברי הפורום, מפלגה למחרבנים. כן, אתם לא יודעים שכרגע ברחבי העולם יש אלפי מחרבנים? מליוני, למה אלפי? בכל מקרה בלאונט, אני שמחה שחזרת לחיים הטובים. צחוקים ודאחקות יש רק במחוז דרום, כוסים ושאפות יש רק במחוז דרום, חרא עליכם א-דיש, נה נה נה נה נה נה נה... (הנוער העובד, מחוז דרום, נובמבר 1933).

בלאונט

New member
מחוז דרום?

על מה את מדברת? חוץ מזה, אני לא הלכתי אף פעם, החיים הטובים תמיד היו ותמיד ישארו.

אם את יפה, את בטח ממחוז חיפה...

כי חיפה, כן חיפה יפה! המד``צית מורעלת הנוע``ל שבי משתלטת מדי פעם, עמכם הסליחה, אני ממש מנסה לשמור אותה בפנים. לכו תבינו, נוע``ליסטים... אז כן, מובן מאליו- חתולית- שמחוז דרום קטנים עלינו, וממש לא נתחיל פה במאבק. אבל תני לי לנחש- את מד``צית, והיית בברוש. כמו כל המתלהבים... בברכת עלה והגשם, (כן בטח- גם כן תנועת נוער מלאה בשטיפות מוח...) דולצינאה.

בלאונט

New member
מדברים כאן קורדיכסטאנית?

אצלנו במחוז פלג``ז, אנחנו יוצאים לפעילויות שז``ם בתחומים של דרום פיטמ``ה ותחתגדו``ל. ואנחנו הרבה הרבה יותר פלוזים מרוב הגנוקסיקיות של מחוז פק``מ. אנחנו נשתלט על העולם. אנחנו נשתלט על השמש. אנחנו נכבוש את סודאן. אנחנו המלכים. אנחנווווווווווו.... כןןןןןןןן, מואהאהאהאהאהאה..... שפיץ בן קיפודגד.

בהחלט מדברים!

בתור בת למישפחה בעלת שורשים כורדים, אני כמובן לא יודעת מילה בכורדית. אבל המישפחה שלי אפילו לא מדברת בכורדית אלא בארמית[!], ובארמית אני יודעת מילה אחת- בעעע [סגול מתחת לבי``ת]- שזה ביצה. סתם חשבתי שמישהו ירצה לדעת.

N0

New member
איך נפלו גיבורים...

מה נוע``ל מי נוע``ל איפה נו``על ועוד בחיפה ממש מתחת לאף של N0. N0 היה בטוח שהוא נפתר כבר מכל הנוע``לניקים שבחיפה עוד ב 75 עם מכת הצ`ילי הגדולה. עוד מעט הם יגיעו אליו הביתה ויצבעו לו את השרוכים של הנעלים באדום ( לא שלN0 יש חס וחלילה משהו נגד אדום לא איכפת לו שיהיה אדום רק שלא יהיה באוכל שלו ). N0

נו, באמת, גם אני לא מאושרת מזה...

אז כן, הלכתי לקורס מד``צים, כי זו המסגרת היחידה בה אני יכולה להדריך, וכן, אני יודעת שהנוע``ל זו מסגרת שנוהגת להחדיר את ערכיה לראשיהם של חניכים מסכנים בעזרת שטיפות מוח... לא נכנעתי לשטיפות המוח, (GO קפיטליזם... הא הא...), אבל מההדרכה אני נהנית מאוד, למרות שצריך גם לסבול כל מיני ``עלה והגשם`` ושטויות מסוג זה. אל תדאג, חוץ מזה שאני לא מתה על אדום- אני גם לא יודעת את הכתובת שלך כך ששרוכי הנעליים שלך בטוחים. ודרך אגב- היום העברתי פעולה על הנסיך הקטן- היה מרתק, חניכים מקסימים, סיפור חובה ששמונה מתוך 11 לא הכירו בכלל. אני גאה בעצמי על החדרת הקלאסיקות לדור הצעיר... נהניתי מכל רגע. דרך אגב- צ`ילי לא משפיע עלינו, אנחנו חסיני רעל. אנחנו הנוע``ל. אנחנו רגילים לאוכל מורעל... וחסרה לך עין בסמיילי האחרון... אין כמוך. דולצינאה.

חתולית

New member
חס ופנחס

וכרפס! אני? מדצי``ת? לא לקלל בבקשה! אני די לא סובלת תנועות נוער למינהן, והנוער העובד תפס אותי בערך בכיתה ו`, או ז`. רק את הקייצת אהבתי עד כיתה ח`... בכל מקרה, מדצ``ית תגידי למישהו אחר.

נעל

New member
מפלגה אוכלת יושביה

קרוב לוודאי שחברי המפלגה ידביקו אלה את אלה במשך כל הישיבות כך ש: א.) מי שנכנס כבר לא יוצא. ב.) המפלגה תשלט על הזירה הפוליטית תוך קדנציה או שתיים. ג.) כל חברי המפלגה ימותו בסופו של דבר מכמות המחלות שתסתובב בתוך המפלגה. אולי אפילו יתפתחו כמה אורגניזמים חדשים שם. מלבד זה יש את סכנת השחיתויות, כך שאחרי שטיפת מכוניות וניקוי פנימי של האוטו אנשים ימצאו ``מטהרי אוויר`` תלויים כאלה במכונית, שכתוב עליהם ``Welcome to the party!`` (רק ליתר בטחון, וכדי להרוס את כל הכיף: party - א. מסיבה ב. מפלגה). נעל ;-)

``מפלגת האנושיים``

למה ללכת בקטן על מפלגה כל כך סקטוריאלית? הרי יכול לבוא יום אחד שהו , רחמנא ליצנן, לא תהיה יותר מצונן, ומה אז????? למה לא להרחיב את הרעיון הזה של מפלגה ללא הבדלי - גיל , דת,מין ואורך אברי מין? נקרא לזה מפלדת האנושיים. ואז כל אחד שהוא אנושי יוכל להצטרף למפלגה. נלחם נגד זיהום אוויר- כי זה מפריע לנו לנשום, נגד כסף, ונגד כל מה שבא לנו. כמובן שלא יהיה מלחמות , כי תמיד המפלגה שלנו תהיה בשלטון! מזכיר קצת את הפיתרון של הנאצים . רק בלי הקטע של להיפטר מהאוכלוסייה הלא מתאימה ועוד כמה הבדלים קטנים במצעי המפלגות. יום טוב דארלינגים. ערן

למעלה