הכוח לאהוב פרק 51

tami129

New member
הכוח לאהוב פרק 51

טוב זה לא על הפרקים עצמם אבל יש התייחסות למה שקורה אז...

לעומת רוק סטורי יש לי בעיה ענקית עם הדמויות כאן, יש לי כמה דמויות שאני אוהבת וכל השאר גרועות מאד...לפחות עד שתהיה איזשהי התפתחות מצידם
ז'ייזה היא הכי טובה, היא חזקה אבל עדיין עם זקה ויודעת להתגמש איתו, היא אשת חוק, היא מתאגרפת והולכת עם האמת שלה.
זקה, גם דמות מוצלחת, אמנם שוביניסט אבל לומד מהיחסים שלו עם ז'ייזה, לא נכנע כמו נמושה לריטיניה וגם יודע לשרוד יפ ולשגשג.
רוביניו, כאן הדמות הרעה, אבל הוא רע מובן, הוא חי בעוני, העיסוק בסמים מביא לו כסף.
איוונה, היא בעייתית, הבלבול שלה קצת מאוחר בגיל, הוא היה צריך להיות בגיל העשרה יותר ולא בגיל העשרים המוקדמות, אבל עדייןהצגה יפה של הנושא.
ביגה ונונאטו, דמויות נהדרות ואין לי חשק עכשיו להרחיב.
עכשיו הדמויות הבעייתיות
ביבי, לא מובנת
קאיו לא מובן
ריטיניה, דמות רעה מגעילה ברמות מטורפות וסופר ילדותית שזה מאד מעצבן ולא איכפת לי מי האבא שלה.
אירני, מעצבנת
אאוז'ניו...מה פתאום הוא נמשך לאירני? הוא גם נמושה לגבי כולם חוץ מרגעים שהוא מתעמת מול ז'ויסי.
אאוריקי, רק דואג על הכסף ועל החברה ולא מראה שום יחס אישי וחיבה
סילבנה רק עסוקה בהימורים ולסמוני אין בעצם עלילה

evglev1

Well-known member
מנהל
הפרומו ותיאור העלילה מבלבלים

כי רק ז'ייזה היא באמת אישה חזקה, ביבי נאיבית וסומכת על בעלה בעיניים עצומות וריטיניה היא ילדותית ואנוכית. לא חושב שלתמוך בבעל בכל כמו ביבי זה להיות אישה חזקה וגם היכולת של ריטיניה לשקר ולעשות מניפולציות זה לא כזה כוח בעיקר כשהיא מתנהגת כלא בוגרת שלא מבינה את משמעות מעשיה.

Don Nirtin

New member
בעיקרון ביבי חזקה אבל לא עכשיו

העלילה שלה מאוד איטית ומאוד לא מעניינת כרגע.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה שאומר שבתיאור העלילה ויוה חשפו ספוילר ענק

כמו בתהום של תשוקה שהם בחרו לחשוף שהכומר ייספר שהיריבים אחים, מה שקרה בערך בפרק 120, גם כאן ביבי תיכנס לעסקי הפשע לא לפני פרקים 60-70.

Dona Sonrisa

New member
שלושתן שורדות בעולם לא פשוט

וזה כוח רצון ...וכוח רצון יש לשלושתן
ביבי רוצה אהבה אמיתית עוצמתית והיא תומכת בבעלה בהכל
היא מנסה לחיות בעולם של צדק ובעלה פושע אם היא תהפוך לפושעת יחד איתו אז הכוח רצון שלה לאהבה עוצמתית יביא אותה לפשע.
&nbsp
ריטיניה הייתה מאוד ענייה ומאוהבת בזקה שלא מעריך אותה ולא רצה לשמח אותה לקחת לריו היא מצאה את רוי עשיר ונאיבי וכמה שריטיניה ילדותית נאיבית ככה היא גם תחמנית ויודעת למצוא לה מקום בעולם
הכוח צון שלה. שגברים יעריצו אותה ויפלו לרגליה ובנתיים רוי מאוהב לחלוטין
זיידה היא לוחמת צדק
הכוח רצון שלה לסדר וצדק וחוסר פשע
היא עצמאית ולא רוצה שזקה ישלוט בה.
שלושתן דמויות מרתקות מלאות חידות ועוצמתיות הנלחמות כל אחת על האושר שלה

elall

Member
מנהל
אני די בטוחה שאיוונה בערך בת 18-19

אין לה עדיין מקצוע, היא לומדת, ז"א מכללה/אוניברסיטה, ובהרבה מדינות בעולם בדרך כלל הולכים ישר אחרי בית הספר לאוניברסיטאות. גם לפי הסיפור , מתחילת הטלנובלה היה מעבר של 15 שנה, ובהתחלה היא הייתה ממש קטנטונת, בת 3 (השחקנית שגלמה אותה הייתה בת 3) . ככה לדעתי היא במקסימום בת 20.
אני חושבת שעכשיו הבלבול שלה מתגבר כי היא כבר הגיעה לשלב שהיא נחשבת "אישה". כנערה היא הייתה סוג של טום-בוי וזה בסדר, יש גם כאלה, ברור שאימא חולת אופנה וטיפוח כמו שלה תמיד הציקה לה, אבל החברה עדיין פחות מצפה ממנה בגיל 15-16 להיות נשית. עכשיו לקראת גיל 20 יש עליה לחץ לצאת עם גברים, להראות מושכת ונשית, עכשיו נראה שהבחור הזה הוא הראשון שהיא יוצאה איתו, וזה מוסיף הרבה לחץ עליה. בגיל 15-16 אף אחד לא ישב בווריד לנערה או יהיה מוטרד כי אין לה חבר, אבל בגיל 20+ יש הרבה ציפיות ולחץ מהסביבה לזוגיות. גם בגיל 15-16 פחות עושים עניין אם הנערה לא הולכת עם עקבים ומתאפרת, אבל הציפיה לזה מתגברת לקראת גיל 20.

למעלה