הכוחות של קלארק

לָנָה

New member
הכוחות של קלארק

האם הייתם רוצים להיות בעלי כוח מסויים? (לאו דווקא הכוחות שיש לקלארק, אלא כל כוח אחר)

transformation

New member
המממ... בטח!

מה יש לך להציע?
כן, אני הייתי שמח לכל כוח שהוא. אם תביאי לי רשימה, או תגידי מתוך איזה תחום אפשר לבחור, אז אני אגיד לך מה אני מעדיף...

לָנָה

New member
רשימת מכולת ../images/Emo6.gif

איזה כוח מבין אלו היית מעדיף: -יכולת ריפוי של כל דבר (צמח חולה/בעל חיים חולה/אדם חולה - לרפא אותם לגמרי) -לעוף ולהגיע לכל מקום בשניות -לראות את מחשבותיהם של אחרים עד הפרט האחרון -להשפיע על מחשבותיהם של אחרים -להיות בעל עוצמה פיזית גבוהה מאד - לנצח כל אדם למשל אלו הדברים שעלו בראשי מבלי לחשוב. אולי אני אוסיף אחר כך עוד כמה דברים.

transformation

New member
תשובות

יכולת ריפוי, בתנאי שהתשובות על השאלות הבאות לגביה ימצאו חן בעיני: 1. יכולת הריפוי כוללת גם ריפוי נפשי ורגשי מלא; 2. יכולת הריפוי עובדת גם על עצמי; 3. מדובר בריפוי מהיר ביותר, שלם ומושלם, תוך מספר שניות; 4. יש באפשרותי לחולל את הריפוי גם בלי שהנרפא יהיה מודע לכך שזה קשור אלי.
מידת האטרקטיביות של הרשימה שלך מבחינתי: 1. יכולת ריפוי 2. לעוף ולהגיע לכל מקום בשניות (אם התשובות על יכולת הריפוי לא ימצאו חן בעיני, אז הסעיף הזה ימוקם במקום הראשון) 3. אם עוצמה פיזית כולל בריאות ועמידות ואריכות החיים, אז הסעיף הזה מנצח. אם מדובר ברמת אריכות החיים והעמידות של סופרמן, אז הסעיף הזה לוקח גם את "2" ואני חושש שאולי גם את "1" 4. השפעה על מחשבותיהם של אחרים (הרבה פחות אטרקטיבי) 5. מודעות למחשבותיהם של אחרים (ממש לא אטרקטיבי... אבל אם זה בחינם, אז תביאי...
)

mishmesh

New member
את כולם... ועלו האמוטיקונים של הקיץ

נכון שהם מדהימים

Bolo

New member
הלוואי שהיו לי כוחות כאלה!

הכי הייתי רוצה לרפא אנשים - כדי לעזור לעולם להיות מקום טוב יותר ולאנשים להיות אולי קצת יותר מאושרים. אחרי זה הייתי רוצה לעוף ולהשפיע על מחשבות של אנשים ועל המעשים שלהם. זו שליטה כזו מגניבה ואני מאמינה שאני אצליח לנתב את זה כך שהם יעשו מעשים טובים - וכל האנשים הרעים פתאום יעשו טובים ויתנו מיליונים לצדקה וכו´.

angel of Death

New member
הכוחות של קלארק זה לא בדיוק כוחות.

הוא חייזר אז בכוכב שלו זה לא בדיוק נחשב כוחות בגלל שכולם יכולים לעשות את זה. ומי שראה לויס וקלארק אולי זוכר שכל מי שהגיע לכדור הארץ היו לו את אותם כוחות. כנראה הכל יותר מידי חלש כאן... בכל אופן אם לי הייתה הזדמנות לקבל מתנה כזאת ברור שהייתי קופצת על המציאה.

BUTTERFLY GIRL

New member
אמת היא שלא

בכוכב של קלארק אף אחד לא יכול לעשות את זה מהסיבה הפשוטה כול מי שחי בכוכב הזה מקבל את הכוחות רק בכדור ארץ בעצם בכוכב קרפטונייט אין להם בכלל כוחות מחשבה מעניינת אולי בכוכב הזה לאנשים רגלים יש את הכוחות האלה הא חחחההה

לא.

לויס ליין היתה בקריפטון ולא קיבלה כוחות על מיוחדים כלשהם. הכוכב נקרא קריפטון, קריפטונייט הוא חומר שבא מהכוכב הזה. כל חומר שבא מהכוכב קריפטון נקרא קריפטונייט, ההבדלים הם בצבעים של החומרים וכמובן שכל חומר משפיע על סופרמן בצורה שונה. השם הוא פשוט כדי להבהיר שזה מהכוכב קריפטון. החומרים שונים זה מזה לחלוטין.

Rגמן

New member
תיקון.

מי שזוכר וראה את הסרטים אז זוכר שככל שהם מתקרבים לשמש אז הם מקבלים את הכוחות. מעין חיזוק של הכוחות הפנימיים שלהם. דוגמא מצויינת לכך היא סופרמן 4. לקס לות´ר משכפל את סופרמן משערה של ראשו. השיכפול מקבל כוחות על, אבל רק כאשר הוא באור שמש. ברגע שלקס סוגר את התריסים (כאשר הוא משתולל) אז הוא פשוט "נכבה". העקרון זהה לסופרמן, רק שהוא טיפה יותר גמיש בנושאים האלה.

mishmesh

New member
מן הסתם... ../images/Emo3.gif

בלתי נראות, היכולת לשלוט באנשים, לעוף, להזיז את הזמן ועוד כל מיני...

אממממממ

כמובן הייתי רוצה כל כוח, אז כדי להסתפצף (מונח שהמצאתי) ניקח רק מהכוחות של קלארק/סופרמן (סמולוויל+לויס וקלארק).
מעוף אממ מן הסתם...
מהירות שוב- מן הסתם- וגם לרמות בשיעורי ספורט..
כוח פיזי סתם יהיה כיף חפתו פקקים של בקבוקים בעצמי בלי עזרה מ..השכנה בת ה-5... (*מתכופף מתחת לשולחן*). \מרובע| ראיית רנטגן אממ אממ...
הקפאה דרך הנשימה/חימום דרך העיניים שוב כמו כל האחרים- זה סתם יהיה מגניב שיהיה לי את זה... בקיצר- הייתי רוצה להיות סופרמן- מי יודע? אולי טייטס יתאימו לי... ושמתם לב? יש 8 סמיילים חדשים של קיץ!

lily p

New member
כמובן ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo178.gif

תמיד כשהייתי קטנה חלמתי שיהיו לי את הכוחות של סופרמן, אחרי זה כשהתחלתי לקרוא את הארי פוטר חלמתי שאני אוכל לעשות קסמים, עכשיו הדבר העיקרי שהייתי רוצה זה קריאת מחשבות... זה בגלל שהתחלתי לפרסם יצירות שלי ואנשים כל הזמן משקרים לי על מה שהם חושבים, אז הייתי רוצה לדעת סוף סוף מה הם באמת חושבים, אני ש-ו-נ-א-ת שמשקרים לי.... וגם הייתי רוצה להיות בלתי נראת... אבל ממש לא הייתי מתנגדת לכוחות של סופרמן: תעופה, מהירות על, ראיית רנטגן (אבל של קלארק לא שווה, של קלארק מלו"ק יותר שווה...), עוצמת על, האדום הזה שיוצא לו מהעיניים, שחכתי את השם... ונשיפה מקפיאה. זה הכל לא? אה, כן ושום דבר לא יכול לפגוע בו. זה מה שאני אוהבת בסופרמן, הוא מושלם, אבל עדיין יש לו חולשות, קריפטונייט...

Marty McFly

New member
גם שאני הייתי קטן...

הבעיה היא, שאצלי אני עדיין מאמין שהם יגיעו אלי מתישהו... (גם לקלארק זה הגיע בגיל ההתבגרות...)

Iris cream

New member
לדעתי הכוח הכי שווה הוא...

להפוך לבלתי נראה. זה הכי טוב. לעוף זה גם כוח טוב, אבל לא יוצא לך להשתמש בו הרבה, אתה עף בעיקר כשאתה צריך לברוח, אבל אם אתה צריך לברוח אתה יכול פשוט להפוך לבלתי נראה ולברוח ברגל, ככה גם לא ימצאו אותך. חוץ מזה, במקום לקרוא מחשבות אתה יכול לצטט לאנשים ולשמוע מה הם חושבים. ובמקום לנסות להחדיר מחשבות, אתה יכול לדבר אל האדם בזמן שהוא ישן, זה מוכח שזה מחדיר מחשבות. חוץ מזה, גם כשאתה בלתי נראה יש לך כוח פיזי יותר גדול, מכיוון שגם אם אתה חלש מאוד, אתה הופך לבלתי נראה ובועט לאדם בביצים (או לכל מקום אחר) זה כואב מאוד- והנה, ניצחת אותו. והכוח הזה ממש שווה. לדעתי לכולנו יש את הכוח הכי טוב, כוח סבל- כי בלעדיו לא היינו חיים, היינו כולנו מתאבדים כבר ממזמן. ויש לנו את כוח החיים, שבלעדיו לא היינו פה בכלל. והכוח לאהוב- ואני מפקפקת בכל מי שואמר שזה כוח לא חשוב, כי בלעדיו העולם היה מורכב ממכונות. והכוח לחשוב- אם לא היינו יכולים לחשוב לא היינו יכולים לכתוב את כל הדברים הללו כי לא היינו חושבים אותם, ולא היה מחשב כי הממציא לא היה יכול לחשוב על כזה דבר. אז יש לנו כל כך הרבה כוחות חשובים, למה אנחנו צריכים עוד?

angel of Death

New member
אני תמיד רציתי את היכולת לעוף../images/Emo80.gif

בגלל זה אני גם נהנית להתעסק במאגיה שחורה.... אבל ההורים שלי לא אוהבים את זה... בכל אופן תמיד רציתי את היכולת לעוף היו לי גם כמה חלומות שאניבאמת עפה... ואני לא מדברת על מטוס או נו, יש דבר כזה... שמחברים אלייך כמו מן עפיפון ... אבל זה רק מצוקים.. למה אני לא יכולה לעוף??

Skiter

New member
הכוונה לגלשן רוח......

ובקשר להודעה שלך הקודמת,אנחנו לא חלשים פה, פשוט מערכת השמש של קריפטון וניו קריפטון היא אדומה (לא בטו שזו אותה מערכת). אני וואי ההשפעות של השמש הצהובה על "אנשים" שחיו במעכרת שמש אדומה כל חיים, השמש הצהובה משפיעה על יכולתם הגוף שלהם והיא משתפרת פלאים :)

למעלה