הכוונה

H N 1

New member
הכוונה

אני מחפש את הכמות המקובלת בארץ לאנשי תמיכה PC לפי משתמש. יש רעיונות למישהו?

פוֹלי

New member
ולאחר כל הבדיקות האפשריות...

ואחרי דיסקוסים אינסוף עם מי ומי, נשאלת השאלה: למה גם לי וגם לאחרים שבדקתי איתם ידוע שאיש סיסטם אמור לטפל בכמות של בין 60 ל- 80 מחשבים לבדו ושכמות מעל לכמות זו דורשת עזרה נוספת
ידוע לי שזה תלוי בבן אדם, אבל אם זאת, כמה וכמה אנשים אמרו לי את מה שכתבתי מעל (בין 60 ל-80 מחשבים), אז מאיפה הגיע הנתון הנ"ל

antidot

New member
אני בספק אם יש תשובה חד משמעית

לדעתי המספר מושפע מאוד מהגורמים הבאים: 1) אופי החברה ואופי משתמשי הקצה (עבודה משרדית/פיתוח/מחקר...) ורמת הקושי של סביבת הלקוח. 2) גודל החברה. בחברות בינוניות ומעלה מתחילה להיות חלוקה לצוותים. האם אתה מדבר אך ורק על אנשי customer support - שזה למעשה helpdesk, טכנאי PC ואחראיים על סביבת לקוח ? 3) היכולות והידע של צוות התמיכה 4) תחומי אחראיות של אותו צוות (האם הוא צריך לטפל גם בתקלות חומרה או שיש חוזים חיצוניים?) 5) הרגלי עבודה והנגזרת שלהן - שעות עבודה. יש חברות בהן ניתן להסתפק בhelpdesk מ8 בבוקר עד 7 בצהריים. יש חברות שבהן זה אחרת. בטח יצוץ לי עוד משהו אחרי שאצא מג'טלג...

סופרמן!

New member
שאלה מרכזית היא מומחיות הHD...

האם הוא אמור לעזור רק בהפעלת המערכות? או גם בהדרכה על פונקציות בPPT? תכנות מקרו באקסל? שימוש בBO?

eliranitzhak

New member
צוות רשת ל 1400 משתמשים

מנהל רשת 1 (בעיקר שרתיי NW ו Exchange) עוזר 1 (גיבויים, טיפול בטלפון, ניהול רשת) צוות Helpdesk לא מומחה 6 עובדות. צוות טכני (התקנות/בעיות חומרה) 4-5 עובדים. העבודה הייתה בצורה של רשת מרוכזת, ולכן נדרש מנהל 1 (שעבד 20 שעות ביממה) HTH. בברכה.

למעלה