הכוונה= עזרה

dorkatz

New member
הכוונה= עזרה

פוטרתי ביום חמיש נאחקון מעבודתי, למרות שדי מיציתי את עצמי (עבדתי באותו מקום שנה ו-3 חודשים) . אני קצת מרגישה אבודה! דבר משמח אני מתחתנת בתחילת ספטמבר ואנחנו מתכננים ירח דבש אז עד אחרי החגים כנראה אני לא ארצה להתחיל עבודה חדשה. ומצד שני יש לי תואר ראשון במחשבים אבל די מהר הבנתי שאני לא ממש אוהבת את התחום. למדתי תואר שני בתעשיה וניהול בהתמחות בניהול תעשייתי . ואני מרגישה שאין לי כיוון. אני בת 31 יש לי הרבה ניסיון מקצועי אבל בשום מקום עבודה לא נשארתי יותר מידי זמן. אני קולטת דברים מהר, נוטה לדבר לפעמים יותר מידי, יש לי לב טוב אבל אני לא יודעת להיות פוליטית בעליל (בגלל זה נראה לי גם לא שרדתי במקומות העבודה) אשמח לעזרה, הכוונה...

הי לך,

קודם כל, מזל טוב!! אכן לא נעים לקבל הודעת פיטורין חודש לפני החתונה אך יש בזה יתרון שיאפשר לך להיות פנויה וממוקדת בחתונה ובתכנוני ירח הדבש. למדת מחשבים וגם תעשיה וניהול בהתמחות ניהול תעשייתי ועם זאת את כותבת שאין לך כיוון.אשמח אם תסבירי יותר. האם הקושי למצוא את דרכך קשור לתחום העיסוק הספציפי או לדרך ההתנהלות שלך ולדרך ההתמודדות שלך במקום עבודה? אשמח להמשיך ולסייע. בברכה אילת לבנון

למעלה