הכוונה מקצועית

kobiiris

New member
הכוונה מקצועית

שלום אני בת 36, אמא ל-2 (שנה וארבע), בעלת תואר בחינוך ובעיצוב גרפי ממוסד מוכר ,כמעט ללא כל נסיון תעסוקתי. אני מאיירת במקצועי ולא מצאתי עבודה בתחום זה למרות שפניתי כמעט לכל מקום אפשרי. ועכשיו, אחרי שנתיים בבית עם תינוק ( שהעברתי אותם עם מספר קורסים בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה) מחפשת כיוון תעסוקתי מספטמבר . אני מחפשת עבודה מאתגרת עם אנשים, שתשלב את הצד האמנותי שבי עם הצד החברותי שבי ותביא להכנסה רווחית. אודה לתשובה ועיצה בברכה איריס

מתוך דברייך עלו כמה כיוונים

שני המקצועות הבאים משלבים בין עבודה עם אנשים, פסיכולוגיה, אומנות: - מורה לאומנות- בבית ספר, במתנ"ס או בחוגים פרטיים שלך. - טיפול באומנות- כמובן שזהו תחום שמצריך למודים אך הלמודים הם בהחלט בהמשך ישיר להשכלה שלך. כמו כן,את מספרת שלמדת גרפיקה . האם חיפשת עבודה בתחום הגרפיקה או רק באיור? בהצלחה! אילת לבנון

איריס בוקר טוב!../images/Emo140.gif

בואי רגע נבדוק מה בעצם את מחפשת טוב? עבודה מאתגרת עם אנשים שתשלב את הצד האמנותי שלך עם החברתי' איך קוראים לעבודה הזו בראש שלך? איך היא ניראית? מה את עושה בה? כאשר את קמה בבוקר ומתכוונת לצאת אליה מה המחשבה שעולה לך בראש? מי האנשים שנמצאים איתך שם? האם הם אנשי אמנות? אנשי חינוך? אנשי פסיכולוגיה? האם יש שם מבוגרים? ילדים? האם את מלמדת? מטפלת? או אולי זה נמצא אצלך בבית בסלון? תנסי לדמיין את מקום העבודה האידיאלי הזה ולתת לו שם- משם תוכלי למקד בצורה הרבה יותר טובה את החיפוש שלך. ודבר נוסף? רשמת כי את מאיירת במקצועך - האם ספרים? מגזינים? אינטרנט? תמקדי את החלום שלך בצבע, צורה ושם ותראי שזה יתחיל מסע מופלא! בהצלחה!

למעלה