הכוונה לשאלה

sharon25755

New member
הכוונה לשאלה

אני בקשר עם מישהו...אנחנו בקשר חצי שנה ולא מצליחה להבין אותו לעומק מה הכוונות שלו.
הוא מתקרב מתרחק, נעלם חוזר...
אני רוצה לדעת מה הכוונות שלו כלפיי ומהקשר איתי והאם יש סיכוי למשהו רציני.

איזה שאלה ואיזה פריסה לעשות?

sharon25755

New member
היי אורנה

הלוואי והייתי יודעת, זה לא ברור.
זה התחיל לכיוון רציני, זאת הייתה הכוונה של שתינו, (הכרנו בספידייט)
הבחור הלך לאיבוד באמצע, ומאז אנחנו בקשר לא ברור.
הוא נראה לי קצת מפחד, או לא מוכן באמת לקשר אבל אולי הוא לא מעוניין בי בקשר רציני
אני באמת לא יודעת.
פתאום הוא מחזר ומגיע ומתקשר, ופתאום אחרי שבוע וחצי יורד לו כל האוויר ואז חוזר חלילה.
רוצה לדעת מה הכיוון של הקשר הזה, אם יש מה להשקיע כאן? אם יש רצון בכלל להשקיע בו?

דבר אחד אני יודעת, שאני רוצה אותו וקשה לי לשחרר.

אוRנה

New member
לדעתי

תשאלי אותו
לא עדיף?

הוא הגיע לספיד דייט
הוא נפגש כמה פעמים
הוא מאט את הקשר
את קוראת לזה ללכת לאיבוד
בעינייך זה היה רציני
אבל המציאות הוכיחה אחרת

...לפעמים אנחנו רוצים שהקלפים יראו לנו את מה שאנחנו כבר יודעים

sharon25755

New member
את צודקת אך עם כך

אני כבר ניתקתי איתו את הקשר מיוזמתי בגלל ההפכפכות שלו (כיאה למזל תאומים) והוא גם מודע לזה.
פעם מתנהג ככה ופעם מתנהג ככה, זה הוא זה שחידש את הקשר.
מילא היה מאט את הקצב והולך אחורה וגם נשאר שם אז הייתי מבינה.
אבל פעם הוא ככה ופעם הוא ככה... מתקרב מתרחק.
אני יודעת שהוא מעוניין בי ומכבד אותי, אך יש לו נטייה להיות פאסיבי, וכל הזמן זורק אליי את הכדור.
אני מעדיפה לא לשאול אותו כדי אולי לא להלחיץ אותו, לא יודעת להסביר, אני טיפוס שמאוד קשה לו להגיד מה שהוא מרגיש.
גם זה שניתקתי איתו את הקשר בזמנו זה מעשה שלא אופייני לי.

אני בכל זאת אפרוס את הפריסה שהצעת לי ואולי זה קצת יעזור לי להבין איפה אני עומדת מולו.
לא מצליחה להשתחרר ממנו.

השאלה שנשאלה:
מה האפשרות לקשר זוגי עם X ב3 החודשים הקרובים?

תוצאות פריסת עבר-הווה-עתיד:
עבר - ארבע המטות- הקלף מראה את הרצון של שנינו למציאת קשר יציב ורציני, אולי מראה את תחילת הקשר שלנו לפני חצי שנה
הווה - מלכת הגביעים- מראה את החוסר יציבות בקשר שלנו בתקופה הנוכחית
עתיד - שבע החרבות- זה קלף של תכנון ואסטרטגיה ושל מעשים- אך לא מבינה איך הוא מתייחס לשאלה.

אשמח שתשפכי אור על הפריסה.
תודה

אוRנה

New member
מההסבר האחרון שלך

אני מבינה שהייתם בקשר זוגי ויציב של ממש, במשך חצי שנה?
ואת ניתקת רק לאחרונה בגלל שהקשר הפסיק להיות יציב?

sharon25755

New member
לא...

אנחנו הכרנו לפני חצי שנה דרך הספידייט כמו שכתבתי בהתחלה.
היינו בקשר של חודש וחצי שבמהלך החודש הזה הכל עבד מצויין היינו מתראים המון הייתה יוזמה מצידו היינו בקשר די אינטנסיבי.
זה באמת הלך למקום טוב, עד שלאט לאט הרגשתי דעיכה מצידו, פתאום יוזם פחות הפגישות שלנו פחתו באופן משמעותי, הקשר שלנו בעיקר התבסס על שיחות טלפון.
שדיברתי איתו על זה אמר שהמרחק קצת מקשה עליו להגיע לאיזור המרכז, הוא גר בירושלים והוא קצת בתקופה לחוצה בעבודה, אבל הוא לא רוצה לוותר על הקשר, אמרתי לו אוקיי ניתן לזה עוד צ'אנס, וכשראיתי שאין שינוי והקשר הופך להיות סוג של סחבת חתכתי את הקשר אחרי חודשיים של קשר.
היה בנינו נתק של חודשיים, לאחר חודשיים היה חידוש קשר מיוזמתו, ומאז הקשר מתנהל כמו שכתבתי בהתחלה. מתקרב מתרחק לא יציב.
אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק קורה בקשר הזה.

אוRנה

New member
אם כך

הפריסה לא באמת חושפת בפנינו את העתיד, למרות שמדובר בפריסה שעוברת דרך ציר הזמן.
אם יש פוטנציאל לקשר הזה הוא קיים בהווה
הפריסה מייעצת לך, ובעיקר קלף 7 החרבות, ללכת איתו סחור סחור, כלומר לא לשאול שאלות או לבקש הסברים. לא להתנתק ממנו ולהעמיד לו אולטימטום, אלא פשוט להניח לו. מה שיאפשר לו לבטא את עצמו באופן חופשי יותר. את תהיי "מאזינה פתוחה", בלי לשפוט את יחסו כלפייך ובלי . להביע עמדה. את צריכה לגייס אומץ כדי לעשות זאת ...

זכרי שטווח הזמן של העיצה הוא : 3 החודשים הקרובים

למעלה