הכה את המומחה..

קליניק35

New member
הכה את המומחה..

אז אחרי סקירה מאוחרת, ראיתי אותה, פיציקה וקטנה וזזה (למרות שאני לא ממש זוכה להרגיש את זה...) ולהן הסיכום: סקירה בסה"כ תקינה...טפו! עדיין יש את הקרומים מהשיליה שנראה כמו BAND אבל אחרי בחינה מדוקדקת נראה כמו סירקומוולט פלצנטה, על זה דיברנו בסקירה קודמת ונרגענו למיטב זכרוני... בנוסף, וכאן אני צריכה ומבקשת שתגידו לי מה זה אומר: " מסת שיליה ניכרת מאחור וגבוה ויש גם שיליה בקיר קידמי, חיבור דיי דק בקרקעית מימין להתיחס בלידה כשיליה BILOBATA." חוצמזה היא קטנה מעט יחסית ל"גילה" שמשהו כמו 3-4 ימים.

תולו

New member
הנה מה שאני מצאתי

שיליה BILOBATA היא שלייה שיש לה שתי אונות בגודל שווה, חבל הטבור עובר בין שתי האונות בציור זה נראה כאילו השיליה מחולקת לשתיים. אבל זה לא המקרה אצלך, אצלך מציינים "להתייחס" כ- BILOBATA. בטח אש"פ תבוא עם קצת יותר תובנות ויכולות תרגום.

סך הכל הכל הכל בסדר

תולו צודת, זו שליה בעלת שתי אונות עם חיבור של כלי דם באמצע. יש לתת על כך את הדעת בלידה, במיוחד עם כלי הדם נמצא בסמוך לפתח היציאה (נו, זה, עם השלט הירוק שצריך להדליק בשבוע 38). לפי מה שאני מבינה החיבור אצלך לא במקום בעייתי, אבל ליתר בטחון הוא ציין זאת. בנוסף, חשוב להקפיד ששתי אונות השליה יצאו לאחר הילודה (שלא ישאירו לך אחת במצבע של 50% הנחה...) בקיצור, הכל בסדר! נפלא לדעת את זה.

קנגה רו

New member
מכות? איפה?

בלהרביץ אני טובה!!!! מתוקה, לא מבינה כלום בסינית, אבל נשמע לי שיש לך רופא קפדן ותו-לולו. ו"קטנה ב 3-4 ימים" זה בסדר ואפילו טפוטפוטפוטפו. ובכלל אחלה סיכום לאחלה בדיקה, ובנינו אם לא היתה איזו הסתיגות איך היינו נרדמות בלילה? מה לישון בלי חרדות? יצבטו אותי אני לא אצטוות?

למעלה