הכה את המומחה.

הכה את המומחה.

לכבוד ביקורו של פרופסור זיידמן בפורום השכן של שושי: פרופסור זיידמן היקר. ראשית,ברצוני להודות לך על שבין שלל עיסוקיך הרבים מצאת זמן להתפנות אלינו. ולשאלתי: בשל תנאי החום באזורנו ובגלל חרדתי מפיגועים החלטתי הקיץ לא לצאת מפתח הבית. הכל טוב ויפה רק שאנחנו באמצע תקופת טיפולים. מצאנו פתרונות להכל: הוראות הפעלה אני מקבלת מהאחיות בטלפון. אני מזריקה לבד. תוצאות מעבדה אני מושכת דרך אתר "מכבי". תמיכה נפשית אני מקבלת בפורום זה. לכל שאלותי הרפואיות אתה עונה בפורום "דוקטורס". גם בעלי מעדיף לתרום את חלקו בבית ולא בבית החולים. הבעיה היחידה שלנו היא במועד השאיבה. בעלי רוצה שנשתמש במשאבה בה הוא מנפח את המזרון בים ולי זה ניראה קצת מסוכן. כתמיד, אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה. לולי פפסמיר. נ.ב: בנוגע להחזרה,הסר דאגה מליבך. אין בכוונתנו לבצע אותה. מנסיוננו הרב, בשנים האחרונות, זה בן כה לא מביא אצלנו לתוצאות המיוחלות...

עידית ד

New member
רגע אני צריכה להבין משהו.... |מרובע

המשאבה של מזרון הים היא לא מנפחת?! ובעצם מה שאת צריכה זה שאיבה לא?....

אפרת12

New member
לפני שהיא מנפח היא שואבת פנימה

כדי שיהיה עם מה לנפח. חוץ מזה - זה רעיון מצוין - אם היא מנפחת, אז בטוח תהיה בטן נפוחה, וזה הרי מה שאנחנו רוצות... אה, גם רצינו שיהיה משהו בפנים...

רינתילה

New member
לולי, כרגיל, את מצליחה להצחיק אותי!

נועם, לדעתי הפנינים של לולי צריכים להגיע לתג ליין

הרמוניה

New member
יש לי רעיון לשיפור

שעלה בשיחה הזויה לחלוטין עם ד"ר שכטר מאסף הרופא (עברתי שם הזרעות) פיתחנו רעיון של אוטו-כמו אוטו גלידה שיעבור בין הבתים בדיוק למטרה זר. יהיה שם אולטרהסאונד נייד, בדיקות דם אפשר לעשות בבית קודם ושרוולי התיחדות נפרדים למתן הזרע. נראה לי שאפשר לשכלל את הרעיון ולהוסיף עמדות שאיבה...... אומנם יורדים מהבית-אבל זה רק לחניה הולך? הרמוניה

מיליקי

New member
עוד רעיון לשיפור!

מכירות את המשאבה הזו שמצמידים לבקבוק יין מותחל כדי לשאוב את האויר, ולאפשר לשמור את הבקבוק כמה ימים?
זהו. אז זה מה שאנחנו צריכות. רק קצת התאמה אנטומית
ואנחנו מסודרות!!! תודה לולי, אין כמוך (כרגיל) מילי

נועם@בת

New member
רגע, הוטרינר יכול להגיע לרפת

והרופא השואב לא יכול להגיע אלינו הביתה? חוצמזה, יש לנו מחטים להזרקה, נבקש מחט מיוחדת, נשאב, ונשלח כקובץ מצורף במייל
את גדולה לולי
נועם

shirarad

New member
לולינקה

מחכה בקוצר רוח להברקות הבאות. את גדולה שיר

למעלה