הכה את המומחה...

אחיש

New member
הכה את המומחה...

שלום לכולם, אני חדש פה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי פה במציאת מספר מערכונים שאני מחפש בנרות אך ללא הצלחה השערכון הראכון.. סליחה לא עשיתי תרגילי לשון הבוקר... מערכון של שייקה אופיר ורבקה מיכאלי , אם אני לא טועה קואים לו "אישה שניה" מערכון שבו שייקה רוצה אישה שניה-פילגש , משפטים מהמערכון: "תשתה את התה שלך....שמת סוכר...שתי כפיות... " המערכון הבא הוא של יהורם גאון עם עוד אדם שאת שמו איני יודע המערכון שבו נפגשים מאחורי הקלעים השחקן הותיק והמהולל ירדן פודמניצקי והשחקן החדש והנרגש יוסף בן-תירוש (גאון). הם עובדים על מחזה שבו פודמניצקי מגלם את ראש המורדים שנתפס, ובן-תירוש את התליין. על פי הוראות הבימוי, התליין נדרש להתייחס בגסות אל ראש המורדים, אבל פודמינצקי מסביר לבן-תירוש שלא יעלה על הדעת להתייחס כך לשחקן מהולל כמותו. עוד מערכון הוא של גדי יגיל ומוטי גילעדי כאשר מוטי הוא זמר מתחיל וגדי הוא האמרגן שלו. המערכון מתחיל כאשר מוטי גלעדי שר "כל היום את שיבולת...כל היום את שיבולת ...אלומה אחרי אלומה ...כל היום את שיבולת ..ואז מתפרץ האמרגן ומתחיל לרדת עליו ... אם למישהו יש מושג או שצריך עוד מידע....שיקום מה אתם יורים כולו ניסוי כלים...

D o r o t h y

New member
רוב הזמן את שיבולת..

אני מכירה את המערכונים שאתה מדבר עליהם ולמיטב ידיעתי לא יצאו מעולם בהפקה מסחרית (אל תדאג, אם יצאו - מישהו כבר יתקן אותי) אפשר לנסות לפנות לרשות השידור, אבל הם בדרך כלל לא כאלו חברותיים, ואם הם כבר נותנים משהו זה תמורת מחירים מטורפים. דרך אחרת היא לפנות לתכניות רדיו ולבקש, ואז להקליט. מצטערת שלא יכולה לעזור ביותר מכך.

רענן111

New member
אז ככה

המערכון הראשון "הזקנים", נכתב על ידי אפרים קישון ומופיע בסםר "הוא והיא". היא בוצע לראשנה על ידי אריק לביא ושושיק שני, ויש הקלטה גם של ביצוע זה. את המערכון השני מבצעים יהודה אפרוני ויהורם גאון, גם הוא של קישון ומופיע בספר "חור במסך". המערכו השליש בוצע בתוכנית משותפת של שני הטאלנטים, שרצה בשנות ה-80.

אחיש

New member
רעיון טוב

איך יוצרים קשר עם תוכנית רדיו? מעניין שאין לאף אחד פרטי את המערכונים האלו...תודה על המידע...אחלה דבר... הפורום הזה "אם יש איזה דבר אתה לא יודע אותו מה...אל תתבייש..." אני מקווה שלא עשיתי טעות, אני רואה שמקפידים פה

למעלה