הכה את המומחה

Shar0ni

New member
הכה את המומחה

סתאאאאאם.... בלי אלימות !!! יש לי בעיה קטנה. הרעיון הכללי של אימון אישי הוא להביא את המצב מהמצוי למצב רצוי, נכון ? יפה, עכשיו לשאלתי, מה קורה אם אני לא בדיוק יודעת מה אני רוצה ?????

מעצימה

New member
בדיוק בשביל זה אנחנו כאן........

הרעיון של אימון אישי הוא להביא את המצב הרצוי ליידי מימוש. תפקידינו כמאמנים לברר יחד איתך לאן את רוצה להגיע? מה מטרותייך ,וביחד לפלס את הדרך למטרה. וזו לא בעיה. שנה טובה

בדיוק כמו שתארת

המצב המצוי - את לא יודעת מה את רוצה המצב הרצוי - את יודעת מה את רוצה וגם פועלת להשגתו אימון יתמוך בך במעבר מהמצב המצוי למצב הרצוי

Shar0ni

New member
יש כאן מאמן עיסקי ?

אני בהתלבטות לגבי המשך עבודה, יש המון עניינים משפטיים וכלכליים להביא לשיקול. העניין די מסובך... אז אני צריכה מאמן שמבין בעניינים האלו. יש מישהו?

אימון עיסקי הוא אימון לכל דבר

מאמן עיסקי הוא לא יועץ מס, הוא לא צריך להבין בנושאים משפטיים/כלכליים, להיפך, זה אולי אפילו יפריע לך לקבל את ההחלטות הנכונות עבורך. תפקידי כמאמן הוא לשאול שאלות מכיוון שכל התשובות נמצאות אצלך !! המאמן יחדד אבחנות איתך, הוא לא אמור להציע לך הצעות יעול, או מה כדאי לך לעשות - את יודעת בדיוק מה מתאים לך. אגב, מתאמן אצלי מנהל חברה גדולה שבעקבות האימון בחר לשנות את צורת הניהול שלו והפך מ"בוס נרגן" ל"מנהל משתף". עד היום לא היה צורך ולא עלו אפילו פעם אחת נושאים כלכליים/משפטיים במפגשים שלנו. שינוי תפיסת החשיבה אצלו, היא שייצרה את ההבדל, גם בגישה וגם בהצלחה הכלכלית שבאה לחברה בעקבות הההשגים שנרכשו במהלך האימון ואת זה הוא השיג בזכות גישתו השונה כיום, לחיים. גם את יכולה !!

Shar0ni

New member
היי לין

אני מבינה מדבריך שזה לא ממש משנה אם אני אבחר מאמן עיסקי או מאמן פרטי.

כימיה שרוני, כימיה זאת המילה !!

מה שחשוב, שתצליחי ליצור איתו/ה מערכת אמון שתהיה מעבר להיותו מאמן, בעיני הכי חשובה היא הכימיה שנוצרת בינכם. אם הוא (או היא), בעלי מקצוע טובים - זה לא משנה אם הם מאמנים עסקיים, תמיד יכול להגיד לך מישהו שהוא טוב בתחום זה או בתחום הזה.., בסופו של דבר המאמן מביא לאימון את האישיות שלו, את ההתלהבות, את הויטאליטי (חיות מ"לחיות" ), את היכולת שלו להראות לך את החוזקות שלך, מאמן טוב יגרום לך לזהות את הפחדים, המחירים, החולשות ואת תצטרכי לבחור את מה לקחת לדרך החדשה שתבחרי. אם את רוצה יותר פרטים או שמות של מאמנים טובים שאני ממליץ עליהם, שלחי לי מסר אישי בכדי שלא נעבור על חוקי הפורום. בכל מקרה שנה טובה ושבת שלום

למעלה