../images/Emo46.gif עכשיו באמת הסתבכת../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif
>
שלום כולם שלום גם לך. >
הכהן; דמות שאני, בחיים לא הייתי בוחר כי... כל המהות שלו זה רק לרפות את שאר החבורה ו"לשמור על החמור". אני מבין שאתה, כמו אחרים, לא מבין את
המשמעות
האמיתית של הכהן, בעולם של מו"ד, אז אני אסביר לך. הכהן היא לא דמות אשר נועדה לרפאות את שחקני הקבוצה, היא לא רופא. אנשים רבים חושבים שצריך כהן בחבורה כדי שיהיה מרפא, ובכן הטעות היא
~ע~נ~ק~י~ת~. הכהן הוא איש רוחני דתי, אשר מקדיש את את עצמו וכולו כדי לרצות את האל שלו. מלחתחילה הכהן עזב את המקדש שלו, לא כדי ללכת עם הקבוצה ולרפאות אותם, אלא כדי להעביר את דברי האל שלו, לאנשים הפשוטים, כן, לאנשים
הפשוטים, כל דמות חוץ מכהן, פלאדין ומטילי קסמים, הם פשוטים. הרי לא כל אדם מקבל יכולות מיוחדות בגלל שהוא מאמין באל. אך לאומת זאת, הכהן כן מקבל "יתרונות" בגלל זה שהוא מאמין ועובד את האל שלו.האם אי פעם חשבת להטיל את הקסם שך הריפוי על בן-אדם עני שגוסס ברחוב? כמובן שלא! הרי מה אם אחרי זה הקבוצה תיתקל בחבורה של אורקים ואחד הלוחמים (שהתכונה הממוצעת שלו זה 15) יקבל שריטה קטנה בזרוע השמאלית. האם אי פעם בזמן שהייתם בפונדק, עלית על הבמה וסיפרת לכולם עד כמה האל שלך טוב, ולמה כדאי להם להאמין בו, ולהתפלל אליו במקדש? כמובן שלא, בפונדק אנחנו רק מהמרים על הורדות ידיים!, האם אי פעם תרמת אפילו פ"ז אחד במקדש כל שהוא? מה פתאום! עדיף לחסוך לחרב הדו-ידינית 2+!. חוץ מזה שכהן הוא גם לוחם טוב, שבעזרת feat אחד, יכול להיות בן **** של לוחם, שיכול להשתוות לאחד מראשי השומרים בעיר גדולה. עוד דבר מעניין בנושא הכהנים זה ההתיחסות של שה"מ לכהן שבקבוצה, ולכל הדב"שים שהם בעצם כהנים. האם אי פעם שה"מ שלך נתן לך חזיונות, שעברו אליך דרך האל? רק ש"מ מעטים שאני מכיר, משחקים טוב עם כהן.