הכביש החדש של רמת אמיר

kirschi

New member
הכביש החדש של רמת אמיר

היום ראיתי את זה בזמן אמיתי: השעה 23:50 : - רכב עוצר עצירה מוחלטת על כביש היציאה הראשית מצורן - יורדת גברת מצד הנוסע, ומזיזה את מחסום הפלסטיק - הרכב נוסע לאט לאט אל תוך הכביש החדש שבבניה (כך שאם מישהו עכשיו טס מתוך צורן, כמו שנוהגים הצעירים לעשות, אז הוא יעיף אותו אל מחסומי הבטון) - הגברת נכנסת חזרה לאוטו. ציינתי בפניה שזו סכנת נפשות (הלא עצרתי מאחוריהם!) והתגובה: כן, כן, בסדר. חמש דקות אח"כ עברו שם עוד שני מטורפים. מסכנים חיים של אחרים ושלהם כדי לחסוך 7 דקות נסיעה זה עניין של זמן - או שיחסמו את הכביש באופן קבוע עד להפיכתו לכביש בטיחותי, או שמישהו ייפגע, ובגדול. דרך אגב - ידוע למישהו למה היו שם מודדים השבוע?

Master Stav

New member
השבוע מודדים כדי להמחיש שאנו בתקופה

של בחירות
שמע ..בוא ניפגש ונלךך לסגור באמצעות בטונדה את הכניסה שלם אני חושב שאולי אפילו צריך להתיעץ עם עו"ד לגבי תביעה אישית כנגד האחראים ....

kirschi

New member
מסכים לגמרי

רק חסר לנו שמישהו יפגע שם, בגלל אגו של מישהו

asimoh

New member
כל העבודות זה בניית כיכר

עם או בלי קשר לבחירות הקרבות ובאות.(כנראה שעם קשר) מתחילים לבנות את הכיכר הרי זה היה התנאי ההכרחי לפתיחתו של הכביש. ראו כתבה במגזין ממון של ידיעות אחרונות העוסק בדיוק בקשר הזה של בחירות קרבות ובנייה מסיבית. עודד.

Master Stav

New member
אין עדיין אישור לכיכר כך שלא אוהת בונים

אלא עושים קולות של בנייה ... מעניין כמה זמן יעשו שם את ההצגה וכמה זה עולה לנו ?

Yaron neu

New member
אני מת לנסות משהו.

מעניין אותי מה יקרה כשאבוא לגולברי בזמן שהוא עומד במשמרות הזה"ב ואבקש ממנו לעבור לעמוד בכביש הגישה המסוכן. מעניין אם הבחירות יגרמו לראש מועצה להקשיב לבן נוער. מי מכם יודע מתי גולברי מתכנן לבוא לשמור על המשמרות? בשיא הרצינות.

למעלה