הכאב שלי....

מיטל225

New member
הכאב שלי....

ביום שישי סיפרתי לאמא עלי. היא לקחה את זה בצורה קשה, אבל יחסית למה שדמיינתי זה היה סביר. היה לי מאוד קשה להסתכל עליה. לדעת שאני גורמת לה לבכות... רציתי פשוט לברוח מהבית של ההורים שלי ולחזור למקום הבטוח שלי. התאפקתי ונשארתי עד שיצאה השבת. לאחר מכן, הלכתי למקום הבטוח שלי. כל כך ניסיתי להתנהג כרגיל. מנסה להיות חזקה, להישאר בעמדה שלי ולא לתת לאף אחד לערער אותי. או לחלופין להפעיל את ייסורי המצפון שלי. שזה מה שאמא שלי מנסה לעשות. עברו כמה ימים ממש בודדים. ואתמול נודע לי שסבתא בבית חולים במצב קשה. היא הייתה במצב לא קל כבר תקופה, והייתה בבית אבות סיעודי. ששמעתי שהיא בבית חולים, זה כל כך כאב. אבל גם עם זה ניסיתי להתמודד. היום בבוקר היא נפטרה. אני לא בדיוק יודעת את השעה. אבל התעוררתי הבוקר בשעה 6:30 בבהלה. ולא הצלחתי לחזור לישון. הסמיכות של היציאה מהארון שלי, והכניסה של סבתא שלי לארון משלה.. מצמררת אותי. אני חושבת שאולי היא חיכתה , לשמור עלי.. לראות שאני בסדר... היינו כל כך קרובות.... ואולי, כשאדם מת... נולד אדם חדש... ואולי עוד הרבה... אבל מה שבטוח, שאני אוהבת אותך סבתא ואני אזכור תמיד את הרגעים היפים שלנו ביחד. את תמיד תחיי בליבי. ואני יודעת שעוד ניפגש... כי את הנשמה התאומה שלי.... תודה על הכל...

kivsadoingmee

New member
אני יודעת

שלמילים יש המון כוח אבל לחיבוקים יש יותר... את לא לבד אנחנו כאן ... יהיה טוב...

מיטל יקירתי../images/Emo7.gif

צר לי על אובדנך
שלא תדעי צער יותר לגבי השיחה שלך עם אמא הזכירה לי גם בשיחה עם אימי ידעתי שזה כואב לה קמתי לגמרי הפוכה היום מקווה שאצל המטפלת אוכל לפרוק קצת מהלב
אני תמיד במסרים

מיטלוש

מצטערת על סבתך, סבתא תמיד מבינה יותר ומקבלת יותר (לפחות ככה זה אצלי), מבינה את הקושי שלך שרק גדל והתעצם, אבל תהיי חזקה, אנחנו כאן תמיד. אוהבת ומחבקת...

מיטל225

New member
תודה לכולכן חברות יקרות שלי....

מזדהה נורא עם השיר של אביב גפן- הסתכלו לשמיים... הסתכלו לשמיים עננים מלאים מים אלוהים לא דואג לשלומנו אלוהים לא שוכח אלוהים שוב לוקח את כל מה שיקר בכאב

ik211

New member
../images/Emo8.gif בהמשך לשיחתנו

מיטל יקרה קודם כל
כל הדברים קורים לך בבת אחת. זה יכול ליצור עומס על המערכת. אבל אני מאמינה שהדברים קורים כמו שהם צריכים להיות. בטח כבר שמעת על זה שהחיים נותנים לך רק מה שאת יכולה להכיל... אמרת שאת כמו אדם חדש אחרי האימון האישי אז תסתכלי פנימה ותראי שאת לא לבד אף פעם. יש לך אותך. חזקה, נפלאה, מחבקת ותומכת. בתור חברה ממליצה לך לאמץ את עצמך כחברה לעצמך (זה נשמע מובן? או שזה שוב רק אני שמבינה את השטויות שלי?) בכל מקרה, פה את לא לבד. יש לך הרבה חברות תומכות ואהבות.

טורטיתת

New member
כואב

אין מילים שיכולות לנחם אדם כואב. אנחנו... כאן... שם.... ובכל מקום ומקום שתבקשי. תנחומי למשפחה.

בלוז10

New member
תנחומים מיטלי

תהיי חזקה ,מאוד קשה , ותמיד תזכרי שאת לא לבד יש לך כאן חברות נפלאות אוהבת אותך בלוז

ליתוש2

New member
../images/Emo16.gifשלא תדעי עוד צער

תשמרי על עצמך, תקופה קשה ואנטנסיבית את עוברת ואני מאמינה שתצלחי אותה בהצלחה
ועכשיו יש מלאך ששומר עליך

למעלה