הכאב הזה...

גבי87

New member
הכאב הזה...

מסרב להשתחרר. ואני פשוט לא יכולה לשאת אותו יותר. כבר שלושה חודשים, גם כשהיינו "יחד" אבל בעיקר כשלא, שזה היה רוב הזמן. ולמה אני מסרבת לקבל את זה שהוא פשוט לא מעוניין? למה אני לא יכולה לעשות מה שכולם אומרים לי , לקום בבוקר ולהחליט שדי, מספיק, הסתובבתי במעגל הזה כבר מספיק זמן , והגיע הזמן לעבור הלאה. הגיע הזמן להפסיק עם זה, אין לי ספק. אבל התקווה שלי שהכאב ייפסק בכך שנהייה יחד, חזקה מההבנה שזה פשוט לא הולך לקרות. :(

יקירתי...

הכאב הזה שאת מדברת עליו...כולנו חווינו אותו..וכולנו גם עברנו אותו. את עכשיו בתקופה קשה ורגישה וזה יעבור. מבטיחה לך. וכשזה יעבור את לא תזכרי אותו יותר.אלא רק משהו שהיה איי שם בעבר..בליבך ושהציק לך. תני לך עוד זמן. אל תאיצי בעצמך. רק אל תשקעי בזה יותר מידי השתדלי להיות עסוקה ולהעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת לעשות, שיסיטו ממך את המחשבות עליו. ויהיה בסדר. אני סומכת עליך. תהיי חזקה. אני.

adi1331

New member
מבינה אותך

ויכולה להבטיח לך שההרגשה המגעילה הזו שיושבת על הלב תעבור. יקח זמן, לא יודעת כמה, אבל יהיה בסדר ואת תמשיכי הלאה ותכירי טוב ממנו! ראשית תתחילי בעובדה שהוא לא מעוניין בך יותר. תדעי שעשית הכל, אך זה כבר לא בידיים שלך. תשתדלי להעסיק את עצמך בדברים אחרים, תנסי להכיר בחורים אחרים- תעשי הכל על מנת לשכוח אותו. הייתי בסיטואציה כזו, דומה, גם. כאב ואכזב שהוא לא רצה יותר (יותר נכון לומר- שכשאני רציתי הוא לא רצה). אבל הבנתי (על אף כל הקושי) שזה המצב, שהבחור לא מעוניין והמשכתי הלאה בחיי. וכך אני מציעה גם לך יקירה- אל תבזבזי את זמנך בלחשוב עליו, חבל על אכילת הלב. יש המון בחורים בחוץ. תני לפחות לאחד מהם את הצ'אנס להכנס לליבך. אל תשללי ואל תעשי השוואות עם הבחור הקודם. ותזכרי שכאשר קשר מסתיים אז הוא לא מסתיים סתם, יש סיבה. אולי זה לטובה.

omer73

New member
../images/Emo201.gif

אני יכול להבין אותך, זה כואב ומתסכל כשאת רוצה והצד השני לא, אבל סיטואציה כזו קורה לפעמים ואין מה לעשות. אני יכול להגיד לך שאם נפרדתם זה לא בא סתם מהאוויר, ותקחי לך את הזמן, את תקופת הבאסה, אבל עם הזמן היא תעבור, ואת תמצאי את עצמך מכירה אנשים חדשים, מפתחת רגש לאחרים, ותמצאי את עצמך במע' יחסים אחרות, הרבה יותר טובות מזו שכשלה. אז נכון שעכשיו זה נראה לך רחוק, אבל זה יגיע, ובינתיים תעשי לעצמך רק טוב, וזה לא חייב בלהכיר אחרים, תתעסקי בדברים שעושים לך טוב בלב, בדברים את אוהבת. תרגישי טוב:)

למעלה