הכאבים לא פוסקים !

בת אל 1992

New member
הכאבים לא פוסקים !

אני כבר לא יודעת מה לעשות .. כמעט שבוע שלא הקאתי בכלל,ואם היו הקאות הן היו כי אכלתי מהר או שלא לעסתי טוב ואז נזכרתי בתגובות שלכם ונרגעתי עם האכילה .. אבל הכאבים לא פוסקים ! ואבינוח חוזר מחו"ל רק בעוד שבוע,ואני לא יודעת מה לעשות !!! הכאבים חזקים מאוד מתחת לחזה,בצד ימין-אמצע וזה משפיע על כל הבטן,ומקשה על הנשימה .. משכך כאבים יעזור לדעתכם ?

אופירA

New member
מנהל
אם הייתי במקומך

הייתי נוסעת מיידית לסורוקה, ומבקשת עזרה מד"ר שחר או פרופ' מזרחי שנמצאים שם בבוקר חופשי. דברים כאלה לא סוחבים. יש לך היסטוריה של נזקים לעצמך, וככל שלא מטפלים בבעיה אלא מחכים עד שד"ר אבינוח יחזור, כך עלולים להסתבך עוד יותר ועוד יותר. אפשר לבקש עזרה גם באיכילוב, אבל אני מעדיפה את סורוקה, כי זה הצוות שעובד עם ד"ר אבינוח. צריך לצלם טוב טוב ולראות מה גורם לכאבים. בנוסף, צריך כנראה לפתוח את כל הטבעת ולראות אם זה פותר את הבעיה של הכאבים. או שמשהו זז, ואולי יהיה צורך באיזה תיקון, או שמדובר באיזו דלקת, וצריך זמן להניח לה להתרפא. זה אומר שהטבעת צריכה להיות פתוחה לגמרי. (וכמובן להקפיד מאוד על הכללים בעתיד, ולזכור שלא דוחפים אוכל בכוח עם שתיה).

נר מאיר

New member
יקירתי כאשר כואב לא יושבים בבית וממתינים

שד''ר אבינוח יחזור מחו''ל ,נוסעים מיד למיון ומקבלים טיפול!!!

WiKi

New member
כואב לך בצד ימין? כי הקיבה היא בצד שמאל

"כבד, קיבה, וטחול – ימין, שמאל, שמאל", ככה זוכרים
צד ימין ואמצע הבטן יכול להיות לא קשור בכלל לקיבה. למה לא לקחת אקמול ולגשת לרופא המשפחה? אף אחד לא יכול לדעת דרך המקלדת אם הכל אצלך בסדר או לא.

שרה16

New member
כאבים מאד חזקים בצד ימין מריח כמו כיס מרה

מה רופא אומר?

בתור אחת שכרתו לה את כיס המרה בגלל אבנים

הכאבים הם מכיוון הגב פנימה וכאבים מאוד חזקים כמו סכין בגב אופטלגין לא עוזר יש משהו אחר שקיבלתי בזמנו במיון יש לוריד לא זוכרת את השם... צריך לעשות אולטרסאונד אחרי צום של 10 שעות ואז רואים זה משהו שרופא משפחה יכול לשלוח

בת אל 1992

New member
דיברתי עם ד"ר אבינוח

והסברתי לו את הכל,על הכאבים,על ההקאות (שהיו לפני שנכנסתי לפורום) על הקאת מיצי קיבה וכו' , והוא אמר לי להגיע לסורוקה ב12.4 .. אם הוא לא לחוץ,אני צריכה להיות לחוצה ? :| אמרתי לו גם על הכאבים בצד ימין מתחת לחזה,והוא אמר שזה בגלל שאני אוכלת מהר,הקטע שאתמול לא אכלתי ולא שתיתי לפני שהכאבים התחילו .. זה היה מטורף .

שמחה37

New member
אם הוא לא לחוץ ולך כואב

אז את כן צריכה להיות לחוצה. ד"ר אבינוח בחו"ל ואם טעה בהבחנה קחי אחריות לכי לרופא משפחה ספרי לו והוא יפנה אותך למי שצריך. כשכואב הולכים לרופא. אל תעמיסי את עצמך במשככי כאבים ראית מה קרה שבוע שעבר. תרגישי טוב שמחה

סליחה שאני רוצחת פרות קדושות

אך נצא מנקודת הנחה שאני מעריכה מאוד את ד"ר אבינוח ואת מקצועיותו. אלא, שאחרי שנוכחתי לשמוע את הוראתו כיצד להתנהל עם הטבעת (מקסימום 500 קלוריות ביום), בעוד אני סובלת ממחסור בברזל, ויטמינים, המוגלובין נמוך, תפקד לקוי של בלוטת התריס, וכן את ביטול בזלזול החלטת הרופאים לפתוח את הטבעת לאחר חשש לקרע בושט וחשש לדימום בקיבה ומצב בו מים לא עוברים, (סיפרתי שהם אמרו שהמים עוברים כמו חוט דק דק ובקושי, הוא אמר "נו, זה אמור לעבור כך")- אחרי כל זה, אני קצת פחות מעריכה את דעתו המקצועית לאחר הניתוח ויודעת שאם חלילה יקרה משהו, אפנה להתייעץ עם רופא אחר מקצועי וקצת יותר הגיוני בעצותיו. על כן, ממליצה להתייץ עם רופא משפחה שיפנה אותך לבדיקה במיון.

בת אל 1992

New member
גם אמא שלי טוענת ככה

אני כבר כמה חודשים מבקשת מאבינוח שיעשה לי שיקוף כי אני עולה במשקל ומקיאה המון , נסעתי מחדרה עד סורוקה בשביל זה והסברתי לו באופן ישיר את הבעיה שלי והוא זלזל בה ואמר לי שהכל בסדר ושצריך רק לפתוח .. אמא שלי טוענת שאולי כדאי שאעבור לד"ר סובחי,שמנתח באיכילוב כי שם כל סגירה ופתיחה מתנהלת עם שיקוף ובאופן מבוקר,והיא אחרי 8 שנים עם טבעת וסגרה אותה אולי 3 פעמים .. מה שכן,הלכתי במצב חירום להלל יפה לפני חודשיים,הרופאים הכירוגים שם לא ידעו איך לדקור ונלחצו מכך שהם דוקרים ללא הרף והגוף דחה את המחט,תוך מספר דקות הייתי בשיקוף ושם כן הצליחו לדקור ופתחו לי הרבה,עד שראו שהבריום עברו ללא שום בעיה .. וכמו שציינתי באחת ההודעות הקודמות שלי,בצילום ראו וושט מורחבת וטבעת חנוקה,התקשרתי לאבינוח והוא אמר שפשוט אין מה לדאוג .. מה שאני מנסה לומר-אני מבינה את מה שאת אומרת,זה לא בא בקטע של זלזול,אבל עדיף (וכדאי) להתייעץ ולהבדק ע"י עוד רופאים ..

אופירA

New member
מנהל
עדיף לטפל בבעיה עכשיו

ולא לחכות, וכמובן גם לפנות לרופא המשפחה כדי לברר עוד סיבות לכאבים הללו. לדעתי כדאי לפתוח את הטבעת ולראות אם הכאבים נעלמים. יש לך הזדמנות פז כרגע, כשד"ר אבינוח לא נמצא, להיבדק בסורוקה ע"י פרופ' מזרחי וד"ר שחר. זו בהחלט חוות דעת רפואית נוספת. וכמובן יש האפשרות של בדיקה באיכילוב. (את כל האפשרויות צריך לבדוק מול קופ"ח ועלויות של שר"פ). וכמובן, אין שאלה שעלייך להקפיד על כל חוקי שח"ר שיכולים למנוע כל הקאה מיותרת אצלך.

למעלה