הי....

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
הי....

לאחר העדרות קצרה בעקבות הצורך לטוס כל הזמן ולפעמים אני מחשב שבו אני יכול לרשום לכם הודעות. אז בהודעה הזאת יהיה את התרשמותי החדשה מהדיסק החדש וההתרשמות מההופעה של לינקין פארק ב-AOL. 1) אז לאחר שמיעה חוזרת וחוזרת של הדיסק החדש ושני שירי הבונוס (שאני מנוע מלפרסם את שמו של השיר השני) החלטתי לתת ציון חדש לדיסק. אז הציון המחודש (בעקבות שלוש הופעות, שני שירי הבונוס ועוד כמה דברים) הוא: 9.9 (בעקבות קירבתי המסוימת ללינקין פארק בימים אלה אני מנוע מלתת ציון 10 - הסברים יבואו בהמשך). 2) אז כמו שאמרתי, הנה ההתרשמות שלי!! (ורק שלי - בלי שוחד של אף אחד) מהופעה ב-AOL: * האם שמתם לב שכמעט כל הלהקה (פיניקס, מייק, צ'סטר ובראד) נועלים כמעט את אותם נעלים, מוזר משהו? * בעקבות הדיסק החדש צ'סטר שיפר את השירה שלו... וזה ממש נראה לעיין!! * גם מייק אבל לא בגלל השירה בדיסק אלא בגלל התרחבות הדברים שהוא יכול לעשות... פשוט מדהים... * התאכזבתי כמובן מלראות את ג'ו יושב/עומד... זה כאב לי שחלקו בלהקה ירד משמעותית... * דבר נוסף, יותר נכון שאלה לי עליכם: למה לינקין פארק צריכה שלושה נגיני גיטרה בלהקה ולא שני זמרים?? (שאלה שהיא אותי כמעט להתפרצות זעם על מישהו באחד ההופעות... חוץ מהתפרצות לא קרה כלום...) הערה כללית: לינקין פארק התקדמו יפה אבל עדין יש מה לשפר ואני עדין נשאר עם דעתי שהיה צריך להכנס את Qwerty לדיסק החדש... אבל מה לעשות זה לא החלטה שלי.... (ובאמת חבל) אז בנתיים להתראות ונתראה לאחר ההופעה הבאה או לאחר יצאת הדיסק (שהאמת יש לי אותו אבל לא הגרסה שתצא בארץ).

Erezh21

New member
תיקון

בראד הוא גיטריסט, פיניקס הוא בסיסט, לא גיטריסט, זאת אומרת שעם מייק כגיטריסט + סולן, יש להם שני גיטריסטים. והסיבה לכך שהם לובשים אם אותן נעליים(אם זה נכון כמובן) היא קרוב לוודאי פרסומת לחברת נעליים כלשהי, אני חושב שהן נעלי Slip on של Etnies.

למעלה