הי

הי

-------------------------------------------------------------------------------- "בלוגלנד יוסי בן טוב (165 כוכבים ירוקים, הכי הרבה בקפה) הודיע על פרישתו. לא הצלחתי להבין למה. משהו עם עינא בישא והתמכרות. " מתוך " וולווט." רציתי לבדוק איך ההרגשה להיות הכי ראשון בקפה דהמרקר, בדקתי, לא משו. חוץ כמובן מהאהבה שמרעיפים עליך וכל החארות מסתתרים כי שם אין להם ניק ניימים... חזרתי קצת..

היו שלום ותודה על הכוכבים

אני בוש להודות אבל אני מבין המניעים שלך לעזיבת הקפה עדיף לשתות עראק מייצור ביתי פעם ביום מאשר להיות חרד כל היום אם החלב המוקצף יצא כמו שצריך כולם ביחד עכשיו לרקוד את "הורה התמכרויות", זה הולך ככה: צעד קטן קדימה, צעד קטן אחורה צעד גדול קדימה עוד צעד גדול קדימה ואז 200 צעדים גדולים קדימה סיבוב אלגנטי ו 204 צעדים אחורה לקחת אויר, לקוד קידה, ולעזוב בשקט, ככה שכולם ישמעו. .

שלוליה

New member
סיסרא חצורי

באמאשך תעבור לפלטפורמה אחרת, התוכן שלך כל כך איכותי ואני אפילו לא מצליחה להוסיף לך שם כוכב.

לאמשו מיוחד אחינו.. הרבה רעש זה נכון.. אבל

העמוד שלי עוד שם אם אחליט לחזור, בינתיים אני עוד במקום הראשון במעניינים, אבל כשאתה לא פעיל, אתה יורד. וזה טוב לי דווקא. התחילו לכתוב עלי לאייר אותי וכו' התחיל להיות מלחיץ...

אורז

New member
חבל שחזרת

סתם, סתם, אתה יודע שאני אוהב אותך. האמת שלא שמתי לב שעזבת. :) אבל אני חייב להגיד לך שנהניתי הרבה יוצר לקרוא אותך בקפה מאשר כאן. בכלל חושב שהשירים שלך מקסימים, מאוד נגעו לי וריגשו אותי וגם את היכולת שלך לספר סיפורים אני מאוד אוהב. אני באופן אישי פחות מתחבר לראיית עולם המיופיפת שלך ולכן לא אוהב את המאמרים הדמגוגיים והבכיינים שלך (מותר לי?). ולכן באופן אישי צר לי שהפסקת לכתוב בקפה כי זה אומר שלא ניתן יהיה יותר לקרוא יצירות שלך שלא קשורות לעולם הפרסום. ועוד מילה באהבה- אני יודע שאתה מחפש עבודה. אני חושב שהרבה יותר מתאים לך לעסוק בתוכן (כתיבה, טלוויזיה, תוכנית רדיו) מאשר בפרסום. למה אתה מתעקש לעסוק בתחום שיש לך בו המון קונפליקטים במקום לנתב את הכישרון שלך הנדיר שלך למקומות טהורים יותר של תוכן ללא האלמנט השיווקי מסחרי?

אורז אני לא יוסי אבל תסביר בבקשה ../images/Emo13.gif

אורז אני לא יוסי אבל תסביר בבקשה
טהורים יותר של תוכן ללא האלמנט השיווקי מסחרי ? כאילו איך קוראים לזה ? הקיצר מה יהיה כתוב לו על הכרטיס ביקור ?
נ.ב יוסי בן טוב אני אוהבת אותך

למעלה