הי

הי

שאלתי האם צפויה לי זוגיות בחצי שנה הקרובה ( ובזמן האחרון יוןצאים לי 2 רונים במכה מה זה אומ למה זה ככה אולי אני אל שואלת טוב ? *) 1. אותל'ה 2. אות'לה . 3 בקראנה . 4. אנסוז. לא דיבר אלי . תודה ממי

את שואלת מצויין

להיפך, בעיני זה רק אומר שאת מאוד ממוקדת בשאלה כשאת שואלת, ככה התשובה שלך יותר ממוקדת, יותר בטוחה... ולחדשות הטובות - ניראה שמחכה לך זוגיות בקרוב, והיא תהיה האחת שלך, הטובה וזו שתחזיק הרבה זמן קדימה... בדיוק זאת שאת צריכה עכשיו... יש אפילו מצב לצוציקים חדשים מהזוגיות הזאת! מה שכן, המסר שמבקשים למסור לך (והרי בשביל זה אנחנו כאן... לא שאני באה להרוס אלא רק להעלות נקודה למחשבה...) זה שאם עד עכשיו היה לך את ההרגל לא לשתף בני זוג או חברים במה שעובר עלייך - מכל סיבה שלא תהיה - אם זה כי את לא מאמינה שהם יישארו אחרי שיידעו, את לא רוצה להעיק עליהם, את לא חושבת שזה מספיק חשוב, את לא מרגישה מובנת - לא משנה מה - את ההרגל הזה הגיע הזמן להפסיק, לתת בעצמך ובבן הזוג שלך את האמון, וכן לעבוד על תקשורת בריאה ופתוחה, לקבל ולתת כל מסר שצריך להגיד אותו. אז מזל טוב! קולולולו!

אני קראתי את ההודעה שלך לפחות 3 4

פעמים כדי לראות אם עיני רואות טוב א תשנקרא על גבי הפרום את פוגעת בינגו בנקודות שעכשיו לאחרונה לפני שבועים הם על התנור ..הניצוץ של ההקשבה והשיתוף ... החל להעשות אם חברות ואחרים . אז כן בקטע הזה יש המון על מה לעבוד אבל אני מרגישה שאני בדרך הנכונה . תודה לך ממי תודה . עכשיו רק צריך לחכות לו .. כי אני יודעת טוב מאוד שהוא קיים בין הקווים השקופים .

כולנו מחכות ל ו ... ../images/Emo13.gif

אני שמחה מאוד שהרונים האירו את עינייך...

למעלה