הי.

Fairy Sunrise

New member
הי.

מעניין אותי לדעת במה בדיוק התנועה הזו דוגלת? איך מצטרפים וכאלה? מידע כללי.

אני יודעת,

שיש את קן נהריה ויש אותנו [שלומי, ואנחנו גם מגניבים וזה אז בכלל :p] יש גם קן בכרמיאל אם זה יותר קרוב לך.

פורה

New member
כן כרמיאל!! הכי טוב!

יש לנו גם קן חדש ומגניב, אבל הכי חשוב: נקי!

../images/Emo98.gif

נורא מגניב בשלומי, באמת. אז מה אם ברגע זה הקן נוראנוראנורא מלוכלך? לא אשמתי שגו"ניקים מטונפים ._. [כן, הייתה לנו מסיבת גו"ץ, סיבסדנו לח'ניקית את הטיול שלהם. היה די מגניב, אבל היה חם. והם נודניקים. והם הרסו לי התחלה של ציור שדי אהבתי
אבל נו, כפרעליהם] היית בפעולה האזורית בסוכות? [נראה לי שזה לא היה רק לט'
כן, גם הילה באה. זה היה לכל הגו"ב.]

פורה

New member
על התנועה-

השומר הצעיר דוגל בציונות, סוציאליזם ואחוות עמים.. תנועה שמאלנית אם זה מה שרצית לדעת... הולכים לקן הקרוב ומדברים עם הקומונרים וזהו!

sivanushit

New member
../images/Emo32.gif ציונות לא סותרת במקרה מדינה

דו לאומית- שבה דוגל השמו"ץ? אשמח לתשובה

jast

New member
כן, זה סותר.

ציונות בערך סותרת את כל שאר הערכים של השמו"צ.... אבל כל אחד והציונות שלו וכל זה חחחחח.. כנסי לאתר של התנועה, יש שם את ההחלטות של הועידה ה13 על הציונות..

למה שציונות תסתור דו קיום?

יש התנגשות בין מדינה יהודית לדמוקרטית... אבל אפשר לגשר עלזה... המדינה כיום לא עושה את זה..

jast

New member
ציונות-

בית לאומי יהודי בארץ ישראל.. דו קיום- דו, כמו שתיים. שתי עמים, כאילו. דו קיום, קיום של שתי עמים.. לחיות בדו קיום, קיום של שתי עמים במקום אחד! עכשיו, נחזור לציונות? ... בית לאומי יהודי ....

תראי שמעת פעם על המושג סוציאליזם

ערבי? כמעט שזה אותו הדבר.... אבל אם לא שמעת אני אסביר לך... ציונות זה כמעט ברור שזה מה שהתנועה דוגלת ראי סמל... מגן דויד זה הדבר העיקרי בסמל שלנו...

למעלה