הי

אלף בית של משמעות הוא הערך שאת ...

נותנת לפועל ידייך ומחשבותייך.כאחות, את בוודאי מבינה את פשר מילי.אפשר להרחיב לפי רצונך.

כל אחד והדברים שמשמעותיים עבורו...

מה נותן לך אור? מה עושה לך טוב? מה את מרגישה כלפי החיים האלו? מה את מרגישה שהוא הייעוד שלך? זה היה בעיקר כיווני מחשבה עבורך. מוזמנת לשתף אם בא לך

וכדי להרוות את הלב יש צורך;

בלהיכנס פנימה אל תוך עצמינו, (וכן~ קיים מקום קסום ומואר בתוכנו), ולעוף אל עבר מקדש האהבה שבתוכנו. הלב. לא כל פעם שנעצום עיניים, וננסה לעוף אל עבר הלב, נגיע. לא. למסלול הקסום הזה יש נתיב פשוט, והנתיב צריך להיות מואר באופן מסויים. ארבעה אופנים פשוטים, ארבע טכניקות פשוטות להפליא, מראות לך את הנתיב הברור אל עבר המקום הכי יפה בעולם, ולכל אדם יש את המקום הכי יפה בעולם בשבילו, הלב. בבקשה, עם אהבה רבה, www.more2life.co.il אמיר

נסי 10

New member
הי

אהבה זה נפלא אבל היא לא פוטרת בעיות אולי לפעמים היא מקשה וכואבת.

נסי 10

New member
הי

כן. ולא פעם. גם התגרשתי לפני 5 שנים ושם הייתה פגיעה מאוד קשה באימון ובדרך שזה נעשה.אבל היום אני מחפשת לירגע לחיות בהרמוניה עם הסביבה ולאהוב את החיים.

אה, אני מבינה ../images/Emo24.gif

ומה לגבי אהבה עצמית? האם הצלחת למצוא את המקום השקט הזה, של אהבה עצמית?

באיזו רמת פגיעה?ולא לעלבון חולף.

כאן המקום לעורר הורים מתרדמתם, שמעלימים עין מילדיהם וחושפים אותם לאהבה בגיל צעיר ויוצאים פגועים עם משקעים נפשיים קשים והפרעות ריגשיות.גם נושא היחסי מין בגיל כה צעיר גורם נזק אדיר.בוודאי שהכל קשור לאוירת ההפקרות השוררת ברחוב ובבתיה`ס.אני מדבר כאבא לילדה בת 23 ואין חכם `כבעל נסיון` .

Kiru

New member
לדעתך גם הורים ל"ילדים" בני 23

צריכים למנוע מהם לחוות אהבה?

אהבה, כאשר מדובר ב-האהבה אז;

יש שחרור. כי היא היא השחרור, חופש... האהבה שאנו רוצים היא הרגשה, הרגשה. תינוק לא יבין מחשבה על אהבה, רק את החיבוק, את המגע, את ההרגשה, את האהבה עצמה. האהבה היא הרגשה והיא קיימת בתוכנו בכל רגע. ניתן ורצוי להרגיש אותה. הנשימה. יש דרך מעשית לדעת ולחוות את האהבה הרצוייה, את השחרור, את קסם החיים דרך הנשימה, כן כן, הנשימה. ה"דרך", הטכניקות לחוויית ה"דבר" המדובר, נקראת: הידע. אם תירצי לדעת יותר, התקשרי איתי, בכל דרך. הרבה אהבה, מלא אהבה, עם אהבה.

למעלה