הי

רועילו

New member
הי

שלום. שמי רועי מרמת גן. רציתי לדעת קצת על נוער שינוי ואיך אפשר להצטרף לתנועה.

chiff4

New member
לא ברור לי הצעד שלך

למה להצטרף לתנועה מתפוררת שלא עוברת את אחוז החסימה ? לא עדיף למצוא בית חי וקיים ? וזו שאלה באמת רצינית לנוער שינוי - מה יהיה עם הנוער שלכם כשהמפלגה (נניח) לא עוברת את אחוז החסימה ?

Sashka7

New member
שמע, שאלתך מאוד מעניינת

מבחינתי אני לא חושבת על האופציה ש"שינוי" לא תעבור את אחוז החסימה אבל אם כך יקרה- זה לא אומר ש"שינוי" מתה. שינוי היא אידאולוגיה, וגם אם פעם אחת לא נהיה בכנסת נמשיך לקדם את האני מאמין שלנו בדרכים אחרות מלבד החקיקה. אני לא חושבת שיש טעם לפרק מפלגה ותנועת נוער של מפלגה אם אותה מפלגה לא נכנסה לכנסת. מבחינתי נוער שינוי יהיה קיים גם אם לא יהיו לנו נציגים בכנסת. כל חבר נוער הצטרף לתנועה כדי להשפיע ולביא לשינוי ולא נתפרק אם לא נהיה בכנסת. זה מה שאני חושבת על הנושא , אשמח לשמוע תגובות נוספות.

CableGuy87

New member
שורה אני איתך!

גם אני חושב ששינוי זה בראש ובראשונה אידיולוגיה! ואידיולוגיה לא מתה עם לא עוברים את אחוז החסימה!

מילא זה, שים לב למצעד הפורשים

בפורום שינוי, אפילו המנהל שלהם כבר הספיק להודיע על פרישתו משינוי.

אשרת

New member
והשניים האחרים - נשארים.

ותזהר שהמסטיק שלך בסוף לא ימרח לך על כל הפנים, ממתיק.

שלום רועי ../images/Emo140.gif

נוער שינוי פועלת בשני רבדים עיקריים. הרובד הארצי בו קיימת בעיקר פעילות כמו סמינרים ארצים, ימי עיון וגיבושונים, ופעילות מקומית - שם הפעילות מתבטאת בעיקר בפגישות תא עשירות, מפגשים מרתקים וכמובן פעילויות פוליטיות הקשורות לעיר. כרגע לא קיים תא נוער שינוי פעיל ברמת גן, ולכן אשמח אם תשלח לי מסר פרטי עם פרטיך וניצור עמך קשר על מנת להזמינך לפעילות הקרובה. ברוך הבא
, יוראי להב יו"ר נוער שינוי

Sashka7

New member
אי איזה כיף!! אתה עושה לנו ממש טוב

על הנשמה... דווקא בתקופה שלא כל כך אטרקטיבי להיות חבר בתנועת נוער שינוי ובמפלגת שינוי בכלל, אתה רוצה להצטרף!!! זה ממש מחמם את הלב וזה רק מראה עליך שאתה אדם רציני ואכפתי. אתה לא מאלה שפורשים מהמפלגה בתקופה שבה הסקרים לא מנבאים הרבה. כל הכבדוד לך!! מקווה שתצטרף בהקדם אלינו, אנחנו זקוקים לכאלה כמוך בנוער שינוי!!!
ברוך הבא לנויער שינוי, סשה

למעלה