הי

אני מכיר

מלא כאלה בעיקר בציבור הדתי והחרדי כמו למשל לייבל`ה ליפסקר אורגניסט שנחשב ממש ברמה וכן עמי כהן היה משתמש עם זה עד לאחרונה ממש והיד עוד נטויה

דiד משה

New member
כמה שראיתי:

ליבלה ליפסקר, עמי כהן אבל יחד עם סמפלר. שמעתי שגם אלי פרידמן, אמנם על VA6, למרות שאני זוכר אותו עם טכניקס.

קראתי

את השרשור.תודה!הייתי מאד רוצה לראות אותו פעם מנגן כדי לדעת אם מיציתי את האורגנית שלי.הקשבתי לצלילים של ימהה ,הפסנתר שלהם לא רע והסטרינגסים אבל השאר...אני פשוט לא אוהבת.אין להם תחדות של רולנד.מה שכן -ימהה הרבה יותר קלה לתפעול.לפעמים כשאני מתכנתת מקצבים על רולנד אני רואה דברים שהם יכלו לעשות אותם הרבה יותר נוחים וקלים .אבל הם משתכללים מפעם לפעם.אם אתה יודע על יום שליבלה מופיע בחתונה תעדכן אותי אם תוכל.ואני אשמח לקפוץ לשם...תודה!

אבולבנאת

אגב , הפתעה, הידעתם שלייבלה ליפסקר רכש את הG-70 ורצה למכור אותו, ובסוף קיבלתי עידכון שאוטוטו הוא מתחיל לעבוד איתו... ולמה הוא רצה למכור? מפני שהמקצבים וכל התכנותים שהיו לו ב VA-7 עלו לא כמו המקור, והוא צודק בזה ב 100 % כי גם לי קרה את אותו הדבר, ואין לי מושג איך מתגברים על זה.

תשובה לנעמוש האחת

ראשית כל , תדעי לך שכמה שאני לא מכיר אותך , אני חייב לך המון תודה כי אתמול נכנסתי לפורום של חלילית וראיתי את שאלתך, וגם את תשובתו של יוסי, ואני מרוב שהייתי מיואש מהאורגן הזה אפי' לא התאמצתי לשאול את השאלה שלך, וכעת כל הצלילים היפים שחפשתי, מצאתי ועל זה תודה,תודה,תודה!!! וכעת לבעיות שאולי תצליחי לפתור לי, (אגב , עשית עידכון גירסא? כי אם לא , זה חובה.)המקצבים החסידיים שהעברתי, מה G-1000 עולים בסאונד שונה ולא נכון, דבר שמאוד מייאש,וכך גם המזרחיים, ניסתי להשתמש ב -COVER אך ללא הועיל. כמו"כ הכלי נתקע לי מס' פעמים והייתי צריך לאפס אותו האם זה קרא גם לך בעבר??? כמו"כ, האם את משלימה עם העובדה שאין PIANO כמו בVA-7 ? , מה אפשר לעשות חוץ מלקנות ב-1300 SRX (הרחבה) ? ! מצפה לתגובתך! הש-7

טוב,

אני גם מאד הופתעתי כשיוסי ענה לי את תשובתו.לא עשיתי עדכון גירסא,אבל אני בדרך.האורגנית הקודמת{ה-VA-7.)נתקעה לי כמה פעמים ופשוט איפסתי.באורגנית הזאת זה עדין לא קרה יש לי אותה רק שבועיים,אבל קראתי שרשור של ליבלה ליפסקר ושאלו אותו איך האורגנית והוא אמר שהיא נתקעה לו כמה פעמים אבל בכללי הוא מרוצה ממנה.ובקשר למקצבים:אני העברתי ל-G70 מקצבים מהוי אי 7 והכל נשמע כרגיל.האמת ששמעתי קצת שוני אבל אני חושבת שזה יותר יפה.הצלילים ממש משתנים לך???אין אבל אין כמו הפסנתר של ה-VA-7 התאכזבתי לשמוע אותו.אגב,שמעת פעם את הפסנתר של ימהה??מדהים!!!

מופתעת???

למה את כל כך מופתעת, כן אני מנגן לגמרי לבד בחתונות, במה זה שונה לרעה מה VA-7 ? לגבי זה שיש לך את ה-G-70שיהיה לך במזל טוב בפרט ששילמת עליו כ"כ זול.

לא

לא,אני לא מופתעת שאתה מנגן איתה לבד.אני פשוט מחפשת מישו לראות אותו מרקיד כי גם אני מרקידה ומענין אותי לראות דוגמה.אגב,עכשיו יש לי גם את הוי אי 7 וגם את הG70 כי היו לי שתי וי אי 7 מכרתי אחת וכך יש לי את שתיהם.נחמד,לא??

ממליץ להתעדכן החלילית

בקרוב יצא עדכון חדש לאורגן. http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&item_id=744 אולי הוא יעזור לתקן את הבעיות. ההתלהבות שלהם בעדכון מעשרת המקצבים החדשים שנוספו,מצחיקה אותי קצת.חסרים אלפי מקצבים ברשת מכל הסוגים והסגנונות
לROLAND כנראה שחסרים,לימהה ממש לא.הצצה בקישורי הפורום תראה שאני צודק
כל ה"תכונות" שהוזכרו ב"שיפור",מופיעות כבר זמן רב בPSR3000 שלא חולם אפ'פם להתקע. זוכר הופעה עם חבר שיש לו VA-7.באמצע האורגן כל הזמן נתקע והוא היה צריך לכבות ולהדליק.עד שהאורגן הזה עולה ונדלק,יוצאת הנשמה
אני זוכר את ניפנופי הידיים שלו לקהל שימשיך לרקוד כבר.זה היה משהו...

שמענו

כבר מזמן על העדכון הזה...אני קצת לא מבינה אותך אנחנו רבים מה יותר טוב?רולנד או ימהה?לכל אחד יש את המעלות שלו וכל אחד מתחבר למה שנראה לו...זה ברור שימהה הרבה פחות מתוחכמת מרולנד כך שהיא מתאימה לאנשים הפחות פיקחים(בלשון המעטה...)אלו שלא מסתדרים עם המחשב...רולנד יותר מתוחכמת יותר ממוחשבת..הוי אי 7 אפפעם לא נתקעה לי בהופעה.חוץ מכמה פעמים שהייתי צריכה לאפס אותה בגלל תקלה כל שהיא.עזוב,העיקר שכל האורגניות מנגנות וכולם מפיקות אותם צלילים(פחות או יותר...)אחלה יום!!

לא רבים.מנסים ללא הצלחה לריב

בהחלט ייתכן ויכוח בפורום איזו חברה טובה יותר. ימהה או רולנד.לא רואה בכך שום בעיה
אלו תכונות יש ברולנד שאין בימהה

בוודאי../images/Emo70.gif

בין השאר, מטרת הפורום היא לבחון אורגנים על הפונקציות שלהם.לערוך השוואות וכן הלאה. דומני שלא לי ולא לך יש מניות בימהה או ברולנד
אני גם לא סוכן של כלי זמר
.

למעלה