הי

suddenly

New member
הי

אני חדש פה ומקווה שתעזרו לי להתאקלם . אני מהרהר באפשרות ללמוד סוג של מחול - אני בן 29 ( זה מאוחר מדי בשביל להתחיל ללמוד ? ) . אתם יכולים להמליץ לי על סוגים שונים ? מה זה למשל מחול מודרני או מחול ישראלי עכשווי ? מה זה ג'אז ? תודה

ברוך הבא!!

אני לא חושבת שיש גיל שמאוחר מדי להתחיל בו... הכי חשוב זה מוטיבציה ורצון!!!! אם יש לך את שני המרכיבים האלו...אתה מסודר.. אבל זה תלוי אם אתה רוצה לרקוד בחוג או בלהקה... מחול מודרני-ז'אנר שהתגבש במחצית הראשונה של המאה ה- 20. הוא נוצר כאנטי תיזה לעקרונות ולכללים האסטתיים של הבלט הקלאסי. שפת התנועה, הרעיונות והסיטואציות נובעים מן האמן והתייחסותו לסביבה. תפיסת עולם שוויונית, חברה מתועשת ומשטר דמוקרטי היו ערש לצמיחתו של המחול המודרני. שפת תנועה זו מבטאת היטב את ההבדל בין תקופתנו למאה הקודמת. מקווה שעזרתי... בר

galya13

New member
אתה לא היחיד. אני בת 31 עם ילדה

קטנה בבית. ורק עכשיו פתאום החלטתי ללמוד ריקודים בצורה מקצועית. דרך אגב אני גם מחפשת איפה לרקוד. אני מנתניה.

שוב...את לא מבוגרת מדי!!

נגיד בפוינט אצלנו...משהו שדורש הרבה כוח רצון, פוינט חזק ויציבה טובה, נכנסה אישה מבוגרת בת 40+.... נכון אין לה את כל הנתונים שנגיד לנו(בנות 15) יש...הגיל עושה את שלו..אבל היא נהנת!!!!

למעלה