הי:),

הי:),

המסר נוגע ל2 ענינים:), אני מטפלת ברפואה משלימה(רייקי,שיאצו ר.סינית,ועיסויים בשמנים חמים-שוודי ארומתרפיה),באריאל ובחיפה היום אני מנסה להתפרסם מעט יותר באריאל,כי שם זה די קשה במיוחד מפה לאוזן,וחשבתי שאולי יהיו כאן אנשים שזה יענין אותם, זה לגביי נטו:) באריאל יש איש מוכשר וחבר טוב,שותף,שהוא מטפל רייקי ומדיטציה(יש הקוראים לזה דמיון מודרך,או מודעות-כל אחד והגדרותיו הוא,אני אישית לא אוהבת הגדרות).הוא עובד כבר זמן מה על שילוב הדברים שהוא יודע(אנחנו עובדים) לכיוון של שיפור כושר הריכוז בעבודה ובלימודים והפחתת מתחים,והתוצאות פשוט מדהימות התוצאות נראות לעין במבחני ריכוז,ו/או בציוני מבחנים של סטודנטים ואצל אנשים עם הפרעות חרדה למשל פשוט בחיי היום יום וכמובן שרייקי עוזר לבעיות בריאות ובעיות מכל הסוגים,בלי קשר למתח וריכוז,זה דבר ידוע מכבר,ומוכח מכבר די מדהים כאשר מקרבים אליך ידיים והרבה לפני או בלי בכלל שמניחים אותן עליך,אתה מרגיש גל אדיר של אנרגיה,או לחלופין פשוט ים של רוגע.ובשיאצו ועיסוי,רפואה סינית-ובכן,אני באמת לא רוצה להמליץ.רק לשאול האם מישהו מעונין חשבנו שאולי זה יכול לענין אנשים:) לילה טוב ותודה,קרן אור

למעלה