הי

g o t

New member
הי

באתי ונעלמתי קצת. אומנם קראתי את שכתבתם פה אבל לא היו לי כוחות להגיב. ניסיתי שלא להיכנס לפורום בהתכחשות למצב. השבוע עברו 4 חודשים בלבד שאמא איננה ואני עדיין לא מאמינה. אמא שלי היתה בשלנית מופלאה, את רוב המתכונים שלה כבר רשמתי לפני שנים אבל פה ושם נשכחו כמה שהיו כאילו ברורים והנה ניסיתי ביום חמישי להכין את הבלינצס שלה ולא הצליח לי כלום שוב ושוב ניסיתי עד ששפכתי את כל החומר שהכנתי לכיור יש ימים שאני חושבת על משהו או נמצאת בחנות מענינת וישר חושבת שאני צריכה להביא את אמא לפהואיך היא תהנה ופתאום נזכרת במציאות האיומה. יש לי המון על הראש מאז שנפטרה ואני מצליחה לשחות איך שהוא עם הראש למעלה כמובן שיש גם דברים טובים שקורים יש לי בעל מאוד תומך והבת שלי מדהימה ונותנת המון אור אבל בלב - כ"כ קשה. הימים עוברים להם וההתמודדות נעשית יותר ויותר קשה

שלום לך

בתחילה ההתמודדות נעשית קשה יותר מיום ליום, אך יום אחד היא מתחילה להשתנות ולקבל פנים אחרות ... הדברים מקבלים איזון והחיים נמשכים (כן...אותה קלישאה מוכרת ומרגיזה כל כך...אך נכונה...). בנוגע לבלינצ'ס, הרי לא הם הבעיה האמתית ... ברור לך שמתי שהוא זה יצליח, לעומת דברים אחרים שאינך יכולה לשנות אלא את גישתך והרגשתך אליהם ... וגם זה יבוא ... החזיקי מעמד ואת ראשך מעל למים... הפעם פרגני לעצמך בלינצ'ס מוכנים... ובינתיים מחזקת אותך ושולחת לך

אדומה2

New member
לקנות לאימא

בוקר טוב, באוקטובר ימלאו 4 שנים למותה של אמי, וגם אני, כמו שתיארת, עדיין יכולה לעמוד בחנות והמחשבה הראשונה שתקפוץ לי לראש היא "אוי, אני אקנה את לאימא, היא מאוד תאהב את זה....". אימא שלי (ואני מקווה שהיא לא תרדוף אותי הלילה על מה שאני אכתוב עכשיו), לא הייתה בשלנית מעולה, אבל היו לה כמה דברים שלא היו לה מתחרים, כמו הסופגניות הקטנות המצוינות (בלי ריבה כי אני לא אוהבת), או הקניידעלאך המופתיים שלה..... אני לא כ"כ יודעת להכין את הדברים הללו ולפעמים אני מצטערת שהם כאילו אבדו לנצח. לפעמים אני עוד מנסה, אבל אני כל כך יכולה לראות אותה צוחקת עליי ועל הניסיונות המצחיקים שלי, שאני אומרת- טוב, לפחות אני מבדרת אותה.

היי שוב ...

צר לי שכואב לך ... וכמובן שגם עם כל הקשיים שכרגע על ראשך, המקום הטבעי שבו היית רוצה להניח אותו כרגע הוא הכתף של אימך ... ככל שזה יוכל לעזור, קחי בחשבון שאת בשנת האבל הראשונה, והקשה ביותר. לא שאח"כ זה לא יכאב, אבל הכאב ילבש צורה מעט אחרת. כלומר, הגרף שציירת איננו חד כיווני בכיוון ההתקדמות שלו ... אני שמחה לשמוע שיש לך מקורות תמיכה ועוגנים חיוביים כאלה בחיים. ואנחנו כאן בשבילך, מתי שתירצי, ובלי קשר לתדירות כניסתך לפורום ...

g o t

New member
תודה לכן

אמא קבורה לא רחוק מאיתנו בקיבוץ של בעלי והיום הלכנו לבקר להגיד חג שמח . כ"כ שימח אותי שהצמחים ששתלנו לידה נקלטו וגדלו , הצמחים האהובים עליה כ"כ קשה לראות את השם שלה חקוק באבן היינו עם הצוציקית שלנו, זו לא פעם ראשונה שהיא איתנו שם. בגלל שמדובר בבית קברות קיבוצי יש המון צמחיה ועצים והמקום נראה כמו גן פורח.

אצלי עברו 3 חודשים מאז מות אמא../images/Emo4.gif

ואני מבינה כ"כ את רגשותייך. לי אין בעל- אני חד הורית... אבל בנותי תומכות מאד...גם לי קשה

למעלה