היי שרון!!! מה זה, ברור שנבוא מגעגעים, תבוא לבקר!!!... חולים עלייך כאן בפורום!!! -- יהלי
M mrs berry New member 24/7/04 #17 היי שרון!!!../images/Emo86.gif מה זה, ברור שנבוא מגעגעים, תבוא לבקר!!! ... חולים עלייך כאן בפורום!!! - - יהלי
היי שרון!!!../images/Emo86.gif מה זה, ברור שנבוא מגעגעים, תבוא לבקר!!! ... חולים עלייך כאן בפורום!!! - - יהלי
ח חולה על אפרת כהן New member 24/7/04 #20 הייי../images/Emo70.gif היי.. מה העיניינים?! נעים להכיר..חח
I i love אפרת New member 24/7/04 #21 היי שרוןןןן מה נשמע? הכל בסדר? אני לא אהיה ביום שני כי אני נוסעת מחר לאילת, אני מקווה שתהנה אני אבוא שבוע הבא. להת'
היי שרוןןןן מה נשמע? הכל בסדר? אני לא אהיה ביום שני כי אני נוסעת מחר לאילת, אני מקווה שתהנה אני אבוא שבוע הבא. להת'
ב בילבי ע ל ספידים New member 24/7/04 #24 ברור שנבואאאאאאאאאאאאא במיוחד שלא הייתי כבר חודש!! מופלטה אני!!
א אפרת ונירו המדהימים New member 25/7/04 #25 שרון !!../images/Emo24.gif טוב שבאת לבקר נבוא ביום שני !!
ב בילבי ע ל ספידים New member 25/7/04 #30 מממממממממממממממממממ מה נראה לך?? הוא אבא שלה?? מאיפה לו לדעת איפה היא!
F Fre3Style New member 25/7/04 #33 מישהו יכול להסביר לי איך אני צופה.? פליז תגידו לי איך אני צופה בבלוג הזה
F Fre3Style New member 25/7/04 #34 תסבירו לי פליז איך אני צופה בבלוג?? תסבירו פליז איך אני צופה בבלוג....
3 3464 New member 25/7/04 #36 הי שרון! כנס דקה, פליז..! מה נשמע? איך אתה מרגיש עם סיום הצילומים? אתה מצלם כרגע משו חדש?