הי!

מימי

New member
הי!

בלילות האחרונים היו לי ממש נדודי שינה, וכל הזמן התעוררתי ונרדמתי ושוב פעם התעוררתי ושוב פעם נרדמתי... וכולי וכולי... בקיצור, דווקא בלילות האלה חלמתי מלא חלומות מוזרים כאלו. הלילה סופסוף הצלחתי לישון ברציפות, ודווקא עכשיו לא חלמתי. שאלתי היא: האם יש קשר בין העייפות לבין החלומות או זכירתם? ויש לי עוד שאלה: מישהו יודע מה עושים בקשר ליתושים המעפנים- הגורמים לנדודי השינה שלי?... נ.ב ראיתם את פורום ``חלומות צלולים``? זה נראה לי ממש פורום מעניין. אל תדאגו, אמרתי להם שגם כאן זה פורום מקסים מקסים.

יתושים? פויהההההההההההההההההההההההה

גועל נפש איזה כחבבונה מה את מזכירה יתושים באמצע החיים? מה אני פה בכללללללללל?! טוב...באתי להגיד לרואה בכוכבים או איך שקוראים לו צ`לום...ו....אני יודעת שהתגעגעת אליייייייי! (אני חני פיי גוטמן!) טוב ובקיצר........ טוב נו שיהיה שכחתי מה רציתי להגיד חרא מוות ליתושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אה....ו....אם יש לך הרבה יתושים פשוט תקראי לאחים שלך שיהרגו אותם בה בייייייייי מ~ו~ו~ת~~~~ל~י~ת~ו~ש~י~ם

צ`לום צ`לום...

צ`לום לך בעצמך חני, מה שלומך? תגידי...את חייבת לקלל כל הזמן? בינינו...זה לא הופך אותך למגניבה יותר, וזה סתם מפריע להכיר אותך באמת....:) אני מבין שקשה לך לשבת במקום אחד יותר מעשר שניות....אבל אולי תנסי לחשוף את עצמך באמת..... נראה לי, שהבפנוכו שלך יותר מעניין מכל הרעש והצילצולים שאת משאירה מאחורייך.... אז,שבי רגע בשקט, תפסיקי לנענע את הרגלים במתח....ותגלי לנו........ ממה את בורחת??? חלומות פז, רואה בכוכבים.

בורחת????? אני???????. פחחחחחחחחחחח

ה` יודע מה התכוונת לומר (לומר........פחחחחחחחחחחחחחח) בכל מה שכתבת טוב לא מצ`נה אני אגיב!!!!!! אני מקלקלת כל הזמן???? דיי נווו........מה אתה רוצה מהחיים שלי?????? מה עשיתי עכשיו? הא? מה אמרתיייייייי??????? לחשוף את עצמי? מה הכוונה? הא? הא? הא? דיי נווווווו........אל ת`דבר ככה.......יעני במילים קשות....נו כןןןן בשפה גבוהה.....אל ת`שכח שאני ילדה קטנה!!!!!! אז יאללה כפרות תסביר תצ`מךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך love u hannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy אההההה.....ו.........חני פיי גוטמן! חני עדן! ואני חיחיחיחיחיח זאת אותה אחת טוב נו דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

leeloo

New member
כמה שאת מזכירה לי מישהי מהכיתה שלי

את יכולה להסביר למה שכבני אדם נחמדים כמו רואה בכוכבים* מנסה לדבר איתך בצורה נורמלית, בגובה העיניים, כמו בן אדם שפוי בדעתו, כמו בן אדם שמבין כשמדברים אליו (לא כמו שאת מציגה את עצמך) את עונה לו ב-``פחחחחחחחחחח`` ו-``yyyyyyyyyyyyy`` ועוד כל מיני תוספות מעצבנות כאלה. את לא יכולה להראות שיש לך טיפה אבל רק טיפה יותר אינטיליגנציה ממה שאת מראה?! מה זה נותן לך שאת מדברת כמו ילדה ערסית שהמילים היחידות שהיא מכירה זה ``כפרה`` ``נשמה`` ``עיניים`` ``פחחח`` ועוד. ואת כל הזמן רושמת קללות מוזרות כאלו, אני מניחה שרק אנשים כמוך מבינים את השפה. אבל עזבי, אני לא אגרום לך עוד יותר נזק נפשי ומוחי ממה שכבר יש לך, אני מצטערת אם בלבלתי אותך יותר מידי, אם כן תתעלמי ותחזרי לחייך חסרי המשמעות של- ``אין שכל, אין דאגות``, אבל כן הצלחתי לחדור אלייך, ולהסביר לך שדרכי חייך שגויים- עברת חצי דרך. נסי להקשיב לאנשים כמו רואה בכוכבים* שרק מנסים להיפתח אלייך ולעזור לך להרחיב את אוצר המילים שלך. אל תחשבי שכל החיים הם רק מילים קצרות וחסרות משמעות, יש יותר מזה. ואל תגיבי ב- ``מה זו השפה הגבוהה הזו``, כי אם את רושמת דברים כאלה, אפשר רק לרחם עלייך. תנסי להבין את מה שמנסים להעביר לך פה, ואולי רק אולי ישתנו חייך. לילו, שמרגישה קצת פילוספית היום, אבל הכל בכוונה טובה

לילו ``כפרה נשמה עיניים פחחחחחחח``

יש לך בעיות עם כל מה שאני אומרת? כן?! אל תקראי! מה את נדחפת???????? טוב לא איכפת לי מה את חושבת עוד אחת פילוספית... אני רק מקווה בשבילך.....שאלוהים יעזור לך........בס``ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי

leeloo

New member
את כזאת צפויה

ידעתי שככה תגיבי. פשוט מנסים לעזור לך ואת מתחילה להתלהב ולהתעצבן. במקום להריגע ולנסות ולהבין את מה שמנסים להגיד לך את מתנפלת על כל העולם. כנראה שמה שניסיתי להעביר לך לא עזר, ועל כך יש לי רק דבר אחד להגיד: את חיה חיים מסכנים, אומנם ``אין שכל, אין דאגות`` , אבל מדברת כמו אחת שאוצר המילים שלה מאוד מוגבל אז את בטח גם לא הכי מצטיינת בלימודים, וגם אם תרצי לא תצליחי, ולכן - בהצלחה בעבודה בפיצוציה שלך!! ואלוהים עוזר לי יום יום, אומנם אני לא הבן אדם הכי מאושר בעולם, אבל בהחלט יש לי למה להודות. תהיי בריאה, לילו

בנות.........מספיק!!!

לילו היקרה וחני פחחחחחחח:).......דיייי!!! שתיכן יקרות, אהובות ומיוחדות. בואו וננסה לקבל אחד את השני, למרות השוני והמוזרות/ייחודיות הקיימים בנו. חבל לבזבז אנרגיה יקרה על שינאת חינם....... חני, את מוזמנת להיות משתתפת פעילה בפורום. זה אומר, שתתחילי לספר לנו על החלומות שלך....בכל זאת, זה פורום של חלומות ולא צ`אט....... לילו, ממממממ.....את החולמת המתמידה של הפורום, כך שאין לי הרבה מה להגיד לך, חוץ מזה שתמשכי לעשות את מה שאת עושה בפורום הזה.....:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

רואה.......

יאללה היה ס22ה להכיר אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה משתתפת פעילה אתה רוצה שאני יהיה? אני בכלל לא זוכרת מה אני חולמת......אזזזזזזזז..........כנראה אני יעזור אותך פה כן כן.......לא צריך לבכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת טוב עזוב....לא מצ`נה תבוא לפעמים לפורם הצ`אטטטטטטטטטטטט טוף?! ביייייייייייייייייייייייייייייי

דבה.............מה את ממציאה מילים?

``פיצוציה`` עוד אחת.... אמרת שאלוהים עוזר לך- חבל שלא רואים את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוצ`מזה אני כן טובה בלימודים.....חוץ מבאנגלית הדבה {כמוך!} הזה!!! אז יאללה שתקי ואל תעני לי........תני כבוד למבוגרים כמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי

leeloo

New member
אני בכלל לא מבינה למה אני מתאמצת

את אפילו לא שווה את התגובה שלי... ``דבה`` זה הכי טוב שלך?! ומתוקה, אל תנסי אפילו להתחרות בי, כי כמה שהחיים שלי לא הכי טובים בעולם, שלך עוד הרבה פחות... ומבוגרת... את?! לא ידעתי שגיל 12 הוא מבוגר... אבל עזבי, לא שווה לי להתאמץ בכלל עבורך, אז תמשיכי לחיות את החיים שלך, אני אחיה את החיים שלי, ונתעלם אחת מהשנייה, כי באמת שכבר נמאס לי לראות הודעות שלך פה.. תשארי באמירוש`... הוא ברמה שלך...

באמת למה את מתאמצת?

את רואה שאני לא שמה עלייך- אז למה להתאמצץ באמת? אני ממש לא בת 12...אני בת 14 וחצי....אוכלת ת`לב???? ``תשארי באמירו`ש...הוא ברמה שלך`` עוד אחת....יא קופה תראי למה את דומה היית מ-ת-ה להיות חצי ממני. לי נמאס הרבה יותר ממך, תאמיני לי! ו....תפסיקי לעצבן אותי תכף אני יביא עלייך את כל הפורמים פה, אז יאללה תעשי טובה ואל תגיבי!!!

Tangled_Heart

New member
אוף..... :(

באמת שלא לרמה של אף אחת מכן לריב ככה, במיוחד לא ככה... אז די... רוני, שחשבה שלילו תלמד לקח מפורום תיכוניסטים, ולא תענה כשמגיעים לרמות של `שיחה` כזו, אבל נו טוב, את רק אנושית : )

ואת זה למדתי מפורום צלולים...

עמ``י עש``ו יש בזה משהו זה עיניין של זיכרון כמו שבטח שמת לב כל הקטע באימון לחלומות צלולים הוא לזכור חלומות ובשביל זה שמים שעון מעורר ומתעוררים כל כמה זמן... אני מקווה שהבנת משהו אם לא אז תשאלי את גיא< מצלולים >:)

leeloo

New member
פורום חלומות צלולים

הפורום נמצא קצת מתחת לפורום חלומות. חלומות צלולים הם חלומות שכשאת חולמת אותם את מודעת לכך שאת נמצאת בחלום ואז את מסוגלת לשלוט בתכני החלום בצורה הניראת לך לטובה. כדי לך להיכנס ולקרוא את הודעת מנהל הפורום, זה משהו מיוחד במינו, לשלוט בחלום שלך. אני כבר חצי דרך לשם, אבל לאט לאט אני גם אהיה מסוגלת לשלוט בחלומותיי, בייחוד כשגיליתי כמה פשוט זה, וכמה מיוחד זה.

על שינה עמוקה וזיכרון...

היי מימי, ככל שמתעוררים יותר פעמים, בלילה, זוכרים יותר. תחשבי שמספרים לך סיפור ארוך ומורכב, ובסוף מבקשים ממך לשחזר אותו....את תזכרי, בגדול, אבל בלי פרטים חשובים.... כשמספרים לך חלק מהסיפור ואז עוצרים לרגע, חושבים, מנתחים, מסיקים מסקנות, מבינים לעמוק וממשיכים לחלק הבא... לא רק שתיזכרי את כל הסיפור, אלא גם תביני אותו באופן יסודי יותר. עייפות, מובילה לשינה עמוקה, בה החלק המודע שלנו מתכהה. דווקא ככל שהשינה קלה יותר הזיכרון צלול יותר. בקשר ליתושים....ממממ....חפשי אותם בבוקר, אז בדרך כלל הם ישנים..... ו.....תפריעי להם בחזרה.......:) ותודה על המחמאה...:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה