הי

חס33

New member
הי

אני מתחילה להתענין וקוראת יותר על פונדקאות. אני עדין בהפריות אך עם בעת רחם והפלות חוזרות בעברי. מה הקרטריונים ?איך התהליך מתבצע ?מה צריך לעשות כדי להתחיל המידה ורוצים?וכמה זמן זה לוקח בדרך כלל מרגע ההחלטה שכן... תודה ובהצלחה לכולם

בנדה1

New member
הי ON, קצת תשובות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל הזכויות שמורות לאתר www.pundekaut.co.il מה הקרטריונים? החוק קובע כי על ההורים המיועדים לעמוד בקריטריונים הבאים ~ .בני זוג .בגירים, גיל האם המיועדת לא יעלה על 48 וגיל האב לא יעלה על 58 .תושבי הארץ, שהוכחה אי יכולתם להרות וללדת ילד משלהם בדרך הטבעית ~ .על ההורים לעבור בדיקות גופניות ואבחונים פסיכולוגים עפ"י דרישות הוועדה ~ על ההורים המיועדים להציג אישור של רופא המאשר את אי יכולתם להרות והזדקקותם לפונדקאית. הזוג אמור לקבל אישור מהוועדה להתחלת ההליך. הוועדה .הוועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים מתכנסת כדי לדון ולאשר את התיק בעניינם של בני הזוג והפונדקאית. ללא אישור הוועדה לא ניתן להתחיל את הטיפול להשגת הריון הרכב הוועדה .שני רופאים בעלי תואר מומחה ביילוד וגניקולוגיה ~ .רופא בעל תואר מומחה ברפואה פנימית ~ .פסיכולוג קליני ~ .עובד סוציאלי ~ .נציג ציבור שהוא משפטן ~ .איש דת, לפי דתם של הצדדים להסכם~ כהתחלה יש ליצור קשר עם אביבה ממשרד הבריאות בטלפון - 5681275-02. אח"כ יש למצוא משהי שתשמש כאם פונדקאית. את זה ניתן לעשות בשתי דרכים, באופן עצמאי או באמצעות מרכז. עצמאית משמעו לאתר משהי לארגן את כל המסמכים הנדרשים, בדיקות רפואיות ופסכו'. מרכז משדך לך משהי שכבר יש בידה את כל האישורים המתאימים. לכל שיטה יתרונותיה וחסרונותיה. מי שיכולה לשמש כפונדקאית היא - :החוק קובע כי על הפונדקאית לעמוד בקריטריונים הבאים .בגילאי 38-23 ~ .יהודיה או בת דתם של ההורים במידה והם לא יהודים ~ .אם חד הורית לילד אחד ומקסימום ארבעה ~ .הלידה האחרונה היתה לפני שנה לפחות ~ .האם המיועדת לא עברה שני ניתוחים קיסריים ~ .תושבת הארץ מעל 3 שנים ~ .אסורה קירבת דם בינה לבין ההורים המיועדים ~ על הפונדקאית להציג אישורים מתאימים עפ"י דרישות הוועדה ולעבור בדיקות גופניות ~ .ואבחונים פסיכולוגיים ושיהיה בהצלחה. לכל שאלה אנחנו כאן לסייע ולעזור.

בנדה1

New member
וההמשך...

לאחר שמאתרים פונדקאית מתאימה וכל האישורים ביד, עורכים חוזה, החוזה מגדיר את הזכויות והחובות של כל צד להסכם. יש לבטח את הפונדקאית ועוד כמה בירוקרטיות. לאחר שהכל ביד שולחים הכל לאישור הוועדה, מחכים בסבלנות, אם הכל בסדר נקראים לחתום בפני הוועדה ומתחילים את הטיפולים....

מירבי*

New member
ברוכה הבאה און../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

במערכת הקישורים והמאמרים של הפורום תוכלי לקבל הרבה מאוד מידע כללי על תהליכי הפונדקאות בישראל. נשמח לענות לך על כל שאלה, אני מתארת לעצמי שהבלבול גדול כרגע אני רוצה לספר לך שרובינו היינו במצב הזה שבו את נמצאת, מצד אחד עוד נסיונות להצליח בטיפולי פוריות ומהצד השני בירור ראשוני וחשיפה לנושא הפונדקאות. זכרי שגם בתהליך הפונדקאות הילד שיוולד לכם יהיה ילדכם הביולוגי לכל דבר, הוא רק יגדל ברחם אחר. בהצלחה יקירה

למעלה