הי

Dana Benme

New member
הי

היי! קוראים לי דנה וכרגע אני גרה בישראל- אמא שלי מאוסטרליה ואבא שלי נפטר לפני שנה. הייתי החופש הזה באוסטרליה למשך חודש וממש נהנתי- סבתא וסבא שלי גרים שם ודודים שלי וכ´ו... לפני שבוע בערך אמא שלי אמרה לי שהיא חושבת ברצינות על לעבור לשם. תאמת עוד לא החלטתי אם זה טוב או לא, מצד אחד אני רוצה מאוד אבל מצד שני.... משהו שהיה שם או גר שם יכול להגיד לי איך זה שם? -בנמה2-

BoR|S

New member
אממממ לפני שכל מיני אוסטרפילים...

... יתחילו לשבח את אוסטרליה, אני אגיד את דעתי כצופה מן הצד... אוסטרליה נראת לי כמו מדינה שדי בצד של כל העולם, איזור שנת החורף העולמי, שום דבר ראוי לציון לא קורה שם וכאלה...

Dana Benme

New member
דווקא כשאני הייתי שם

דווקא כשאני הייתי שם ממש התרשמתי- הם אמנם מנומסים אבל לא כמו האנגלים וזו ארץ מהממת ויש מה לראות- אבל הבעיה שלי היא לא דווקא באוסטרליה- דווקא אם היו נותנים לי לבחור אז הייתי מעדיפה אוסטרליה- הבעיה היא לעזוב את הארץ... ובינתיים לא ראיתי פה אוסטרליה... ואתה לא כ"כ מעודד- אבל תודה בכל זאת... מאיפה אתה?

BoR|S

New member
אני עדיין מחשיב את ישראל כחו"ל...

מאז ברה"מ...

Dana Benme

New member
אין ספק שאתה מצחיק... אבל

גם לא עונה לי על השאלות... חיית פעם מחוץ לארץ ישראל? אם לא- אז אתה פשוט סתם בפורום?

BoR|S

New member
האמת שיש ספק... אבל

חייתי פעם בברית המועצות (כ-6 שנים), בהונגריה (כחצי יום), בצרפת (סה"כ כ-3 שבועות), בארה"ב (כחודש) וברוסיה (כארבע חודשים סה"כ)...

Dana Benme

New member
פשששששששש

יפה אני רואה שיש לך נסיון בזה... אבל אם היית בהונגריה יום אחד- זה לא נקרא לחיות שם, לא?

BoR|S

New member
ברור שלא...

אבל שוב, אני חוזר ואומר שאני מחשיב את ישראל ללא יותר מתחנת מעבר בדרך לארה"ב או יפן (הונג קונג לצערי ירד מן הפרק) או אפילו קנדה...

Dana Benme

New member
מגניב

אבל לא בא לך לפעמים לחיות במקום אחד? הונג לצערי??? נשמע לי ממש רע לגור שם... ורק כדי שתראה איזה מהממת אוסטרליה!!!(אני צילמתי!!!)

BoR|S

New member
תראי...

בא לי לגור במקום אחד, עדיין לא החלטתי איפה, אני מתלבט בין ארה"ב ליפן, ואולי אף קנדה כעדיפות פחות מעניינת... ותראי, כל מקום הוא יפה, או יותר נכון בכל מדינה יש מקומות מהממים ויפים בטירוף, אבל יש מדינות שפשוט לא מושכות אותי...

Dana Benme

New member
?

אין עוד אנשים בפורום הזה ממקומות אחרים? או אוסטרלים? בוריס- בארה"ב נשמע לי ממש כיף לגור אבל ביפן???

eb182

New member
אני גרה בארה"ב

וזה לא כזה כיף זה לא מה שכולם חושבים וביפן לא כדאי הכל שם יקר וכל הדירות שם קטנות כאלה בקושי לבנאדם אחד אבל במחירים של דירה ממוצעת למשפחה בארץ, זה ממה שההורים שלי אמרו לי כשהם ביקרו מישהו שם. הכי טוב ישראל ואם לא תמיד רציתי לנסוע לניו זילנד לא יודעת למה אבל לאו דווקא לגור שם

Doctor Evil

New member
היי דנה

הייתי אמור לנסוע עם חברים שלי בקיץ למשלחת כזאת שיש כל שנה לאוסטרליה. לא יכלתי כי עברתי לארה"ב, אבל הם חזרו והיה להם את הכיף של החיים שלהם. אמרו שאוסטרליה ממש שווה והכל. הם היו בסידני ומלבורן. את יודעת איפה תגורי?

FriendlyFriend

New member
יוווווווווווו איזה כיף לכם!

שההורים שלי שקלו לעבור, אז הם התלבטו בין אוסטרליה לקנדה..... אוסטרליה יפהההההההההההה (די אני מקנאת) אבל קנדה יותר

sivani

New member
גם ההורים שלי חשבו על אוסטרליה

אבל העדיפו קנדה
בעיקר בגלל שאוסטרליה זה חור

Doctor Evil

New member
מה פתאום..

אוסטרליה לא חור! אולי במערב אוסטרליה איפה שיש מדבר ואין כלום! אבל לא נראה לי שסידני זה חור.. אם אוסטרליה חור אז גם צרפת...אהה.. קנדה זה חור! את מתכוונת שהיבשת רחוקה והכל? אם כן אז מה זה משנה לטוס 18 שעות או 30 שעות לישראל.. בתכלס זה לא משנה.

Dana Benme

New member
בקשה

תקשיבו אני רק מבקשת שמישהו מגיב נא לומר מיהו ומאיפה שאני אגע.... תודה :) אם נעבוא אז זה למלבורן- וזה ממש נחמד שם אני כבר מכירה שם המון דברים... אוסטרליה זה לאחור! אני הייתי במלבורן שזה בדרום- וגם בצפון אצל דוד שלי בעיררה נידחת שקוראים לה קורנדה- ליד קנז אם מישהו מכיר... בקיצור ם זה מקום מ-ה-מ-ם!!! יש שם גם המון אבוריג´ינים... וגם מלבורן היא עיר מהממת למרות שאין לי כ"כ מושג מה יש לעשות שם לא בתור תיירת... בינתיים אין פה אף אחד מאוסטרליה??? -דנה-

Dana Benme

New member
ננסה עוד פעם...

בגלל שההודעה הקודמת יצאה קצת כמו של מוגבלת אני אכתוב אותה רק בלי שגיאות...: תקשיבו אני רק מבקשת שמישהו מגיב נא לומר מיהו ומאיפה שאני אדע.... תודה :) אם נעבוא אז זה למלבורן- וזה ממש נחמד שם, אני כבר מכירה שם המון דברים... אוסטרליה זה לא חור! אני הייתי במלבורן שזה בדרום- וגם בצפון אצל דוד שלי בעירה נידחת שקוראים לה קורנדה- ליד קנז אם מישהו מכיר... בקיצור זה מקום מ-ה-מ-ם!!! יש שם גם המון אבוריג´ינים... וגם מלבורן היא עיר מהממת למרות שאין לי כ"כ מושג מה יש לעשות שם לא בתור תיירת... בינתיים אין פה אף אחד מאוסטרליה??? -דנה-

למעלה