הי

כמהאפשר

New member
הי

אשמח להמלצה למדריך/מאמן כושר או קבוצה שמתאמנת באיזור חיפה שיתחילו מאפס.
תודה רבה.

lost green eyes

New member
הייתי שם

זוכר שאלתי לגביו ?
אני מחכה שתפתח קבוצה למתקדמים. רוצה להתחיל כבר :)

MidNight Flame

New member
אין דבר כזה בקרוספיט "קבוצה למתקדמים"

את פשוט צריכה לסיים את האימונים מהר יותר ועם המשקל rx

lost green eyes

New member
אני מעוניינת לעבוד

עם צוות של אנשים שיש להם ניסיון כזה או אחר באימונים. אנשים שנראים בהתאם, חזקים הן פיזית והן חיצונית.
אולי זה מתנשא קצת אבל לא טוב לי במקום שבו אני ה"אטרקציה" בוא נגיד ככה. הרגשתי שאין לי ממי לשאוב מוטיבציה .. אין נשים שאני יכולה לעבוד עימם... שהאנרגיה חלשה ומשעממת. מניחה שאתה מבין למה אני מתכוונת. מצטערת אם פוגעת במישהו בדברי.
בכל אופן הוא דווקא כן אמר שתהייה קבוצה כזו בהמשך. אני אחכה כי מרגישה שכן יכולה להתחבר לספורט הזה, רק עם האנשים הנכונים.

Samorait

New member
אחת התגובות הכי לא מכבדות שקראתי.

לדעתי, אין דבר כזה אף פעם האנשים הנכונים. את יוצרת את הסביבה בה את מתאמנת . את !
זה שאין לך נשים ב"מעמד" שלך, זה אמור לחזק אותך. לא להוריד אותך.
מה רע בלהיות אטרקציה ? את צריכה לשאוב מוטיבציה ממישהו ? תהיי את המוטיבציה שלך בעצמך. את לא בתחרות עם אף אחת.
ואם את ממש רוצה לשאוב מוטיבציה מאחרות, יש מיליוני ערוצי יוטיוב של קרוספיטריות מפחידות שעושות דברים מדהימים. לא צריך לחפש יותר מדי.
תפתחי קצת את הראש.

strong people don't put others down they lift them up.

עצם זה שאת חזקה, את אמורה לסחוב איתך את כולן ! תהיי את מקור המוטיבציה או ההשראה או וואטאבר.
אנרגיה חלשה ומשעממת ? תיצרי את האנרגיה .
אדם שאוהב להתאמן, מגיע עם כל הלב , עם כל האנרגיות, נותן חיים לפלטות, לטבעות ולחבלים שתלויים מהקיר.

לדעתי, את החלשה שקמת, וויתרת והלכת.
ממקום חלש כביכול, יכולת ליצור עולם ומלואו.

lost green eyes

New member
אני לא חושבת שכל כך הבנת אותי

אני לא באה לא לכבד , אני לא בנאדם שמוריד אחרים חלילה!!. אם היית מכירה אותי היית נוכחות לגלות כמה אנשים אני סוחפת אחרי מבחינת כוח רצון , ספורט ורצון להתקדם ולקדם את הנושא של ספורט נשים. ולא רק.. אבל זה לא משנה. אני מרימה אנשים מידי יום ביומו.
תשמעי .. את לא היית שם ולא ראית את מה שראיתי באותו היום (אם את רוצה אפרט לך במסר למה אני מתכוונת). אני כעצמי לא יוצרת סביבה .. מקבץ של אנשים יוצר.. לא רק אני . ואני עם המקבץ הזה לא הייתי יכולה להסתדר בגלל לא מעט סיבות. כאשר המדריך שאל אותי מה דעתי - אמרתי לו את האמת. תופתעי לשמוע אבל הוא אמר שאני צודקת לחלוטין. ובדיוק בגלל זה אני מחכה שתפתח קבוצה למתקדמים.
יש בי מוטיבציה גדולה .. ואני מעדיפה להיות סביב אנשים שאני יכולה ללמוד מהם ולשאוב מהם כוח רצון ואנרגיות . אני לא באה להתחרות עם אף אחד (ה"תחרות" היא עם עצמי ב ל ב ד ) ..ההפך... וזה בדיוק העניין. אני רוצה להסתכל על אנשים ולומר "הינה, ככה אני רוצה!" .
אני לא תופסת מעצמי לא יודעת מה ..איזה וונדר וומן. אבל אני כן מחפשת נשים שהן ברמה גבוהה משלי ולא להפך. יש משפט שאומר שעדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים. ובדיוק ככה אני מרגישה. לסחוף אחרי אני סוחפת ... יש לי סיפור די מרגש מאחורי כל הקטע של הספורט שלי. אני רוצה להתפעל מביצועים של נשים אחרות .. רוצה לראות דברים שלא ראיתי או לפחות כאלה שאני עושה (מתי ראית מישהי עושה מתח? או שכיבות שמיכה עם מכיאת כף? או שכיבות סמיכה על יד אחת?.. וזה על קצה המזלג. ושוב אני לא באה להתלהב ממה שאני עושה... רק נותת דוגמאות)
רק שתדעי שנתת לי נקודת מחשבה חדשה .. קראתי את ההודעה שלך בעיון . כל מיני דברים ביני לבין עצמי. תודה.

lost green eyes

New member
אז זהו

ובדיוק על זה אני מדברת. שאני ל-א רואה. רחוק מזה. וחשבתי שקרוספיט יתן לי את המענה הזה . ובדיוק בגלל זה אני מחכה לקבוצה חזקה שתפתח שאוכל להשתלב בה.

Samorait

New member
הממ,

גם אני לא ראיתי את זה כשהגעתי לראשונה לקרוספיט, יצרתי את זה.
לא חושבת שהיו נשים שהתפעלתי מהן. רק גברים חח.

בכל מקום שהייתי.
אם זה קראטה, אם זה הרמת משוקולות, אם זה קרוספיט.

רק עכשיו, מתחילות לצוץ נשים מאוד חזקות אצלנו.
אצלכם זה די חדש, למה שאת לא תובילי את התנועה הזו ?? קחי את זה על הכתפיים שלך.

אני דווקא מחזק את סמוראית

גם אני "הרגשתי" את מה שהיא תיארה, מלקרוא את מה שכתבת.

מה זה אומר, "אנשים שנראים בהתאם, חזקים הן פיזית והן חיצונית"? למי אכפת?

lost green eyes

New member
לי אכפת.

מה אני לא מבינה.. זה פשע לרצות להיות סביב אנשים שאני אוכל ללמוד מהם ? להתפתח איתם ? להרגיש שאני רוצה להתחזק יותר וללמוד מחזקים ממני? אני רוצה להגיע למקום שלא רואים אותי ממטר.

Wing Chan

New member
אנשים לא תמיד נראים כפי שהם מתאמנים...

ולא תמיד מתאמנים כפי שהם נראים, סתם שתדעי.

והדבר לא מצביע כהוא זה על רמת "האנרגיה" שתהיה באימון ורוח האימון. הכול תלוי באנשים עצמם, ראיתי בתחום ממנו אני מגיע (אומנויות לחימה) אנשים שמתאמנים עשור ובעלי "גוף" כפי שאת מתכוונת אליו וחסרי כול רוח לחימה\אנרגיית אימון\מוטיבציה אמיתית (תקראי לזה איך שתקראי) ואנשים שמתאמנים שנה שנראים בדיוק ההפך ומצד שני לראות אותם מתאמנים זה מחזה מעולה. הכול תלוי בבנאדם...

למעלה