הי,

while away

New member
הי,

הפנו אותי לכאן. אני מחפשת עיניים, ולא המתגלגלות שיש ברוב החנויות יצירה, אני מחפשת עיניי זכוכית\פלסטיק יפות כמו שיש לבובות פרווה. מעדיפה כאלו רק עם אישון. תודה מראש.

הי גם לך וברוכה הבאה לפורום שלנו

למרות שהגעת למקום הנכון, אני באופן אישי לא אוכל לעזור לך בתשובה מדוייקת מאחר ואני לא עוסק בבנית בובות אלא שייך לצד שמפעיל אותן אבל בנתיים עד שיכנסו לכאן הבובנאים המתאימים שרוכשים חומרים כאלה אנסה לייעץ לך... ככל הזכור לי משרשורי הודעות קודמות בנושא החברים מזמינים לעיתים סוגי עיניים דרך אתרי אינטרנט מחו"ל ואם לא תתקבל מהם הודעה שתפנה אותך למקומות הללו אז אני אצלול לערימת הקישורים והפייבוריטים שלי על המחשב ואמצא לך את מבוקשך. כמו כן נסי למצוא את שרשורי ההודעות הללו בחיפוש דרך " חפש בתיאטרון בובות " הנמצא בצד שמאל של ראש עמוד הפורום ע"י מילות החיפוש: עיניים\עיניים לבובות וכדומה והחיפוש יעלה לך את כל ההודעות שהיו בנושא. אפשרות נוספת שבה השתמשו בובנאים מהפורום היא שימוש בבובות פרווה שהיו להן עיניים בדיוק כמו שהם רצו וחיפשו... אולי בובות שיש לך, לחברים, למשפחה ולא זקוקים להן יותר או פשוט לרכוש בובות במחיר סביר שעינייהן מוצאות חן בעינייך קצת עצוב, קצת כואב אבל מה לא עושים בשביל האומנות
נשמח להכיר אותך טוב יותר ולשמוע על עיסוקך ועל הפרוייקט שלשמו את מחפשת. שבת שלום

while away

New member
תודה,

אני לא עושה פרויקט תיאטרון, רק מנסה להכין כמה בובות. בפורום אומנות שימושית הפנו אותי לכאן. השיטה עם קניית בובות היא ממש יקרה ודי מסורבלת. עוד לא בדקתי לעומק, אבל כנראה שיהיה יקר להזמין מחו"ל אלא אם כן מזמינים הרבה... יש כאן גולשים שאולי מעונינים בקניה מרוכזת מחו"ל, אם אני לא אמצא פיתרון אחר?

liorashap

New member
עיניים

הצעתי לך: כנסי לe-bay ותכתבי puppets eyes ותראי איזה מבחר גדול יופיע. בהצלחה.

למעלה