הי

אלי96513

New member
הי

בן 44 -לא נטל תרופות מימיו -ובריא מאוד יש לי בעיה רפואית- לפני למעלה משנתיים רופא עור נתן לי תרופה בשם "איטרנול" תוצרת "רפא" ישראל נגד פטריה -וכשבועיים לאחר שלקחתי את התרופה הזו התדלדל והתרפה כל איזור אבר המין והאשכים שלי נהיה שם כמו ניוון -התיפקוד המיני הטוב מאוד שהיה לי ירד המון הקישוי ירד 70% (42 שנים זה היה כמו ברזל) הליבידו ירד 70% (42 שנים הייתי חייב לעשות פעילות מינית כל יום פעם אחת ) ועכשיו הוחמר המצב עקב חוסר טיפול / חוסר טיפול יעיל על ידי רופאים ומטפלים שפניתי אליהם ויש לי שם גם בקע מפשעתי-כשהסיבה ברורה לי-כל הדופן הזאת נחלשה-אז הצפק מצא דופן חלשה -ויצא ועשה לי שם הרניה לאחרונה ביקרתי אצל אנדרולוג מומחה והוא איבחן : 1. וריקוצלה 2. susp hypogonadism מסקנות של בדיקת זרע מקיפה : 1.Andrological profile : oligo,server asteno, terto,necrospermia 2. low value parameters : pH 3. high value parameters : epithelial , bacteria, bacteriology 3. bacteriology : positive האם יש מרפא שיכול לנסות להחזיר אותי לבריאותי המינית שנלקחה מימני על ידי הרופא הזה והתרופה הזאת ?-אני משלם רק אם יש הצלחה [email protected]

אני מבינה

שהזין שלך הוא כמו ברזל מגיל שנתיים. ואוווווווווווווווווו אני לא חושבת שיש מטפלים שעובדים על פי הצלחות בלבד.

טאוֹ

New member
בעיה ואופן הטיפול בה

בקע בדופן הבטן/בקע מפשעתי, איכות או כמות זרע נמוכות, ירידה בחשק המיני ובתפקוד המיני - כל אלה יכולים להיות קשורים זה בזה, או להופיע כאוסף של סימפטומים. אתה גם לא בן עשרים, ולא ברור אילו טיפולים נעשו לך לאחר מכן. לא התעמקתי בקריאת בדיקות הזרע שלך, ובכל מקרה אין טעם באבחון אינטרנטי. ממליץ שתפנה למטפל שיאבחן אותך כמו שצריך ויטפל בך בהתאם. אין ערובה להצלחות מראש, ולטיפול של איש מקצוע רציני יש להתייחס ברצינות - בין אם מדובר ברופא, מטפל ברפואה סינית או מוסכניק. איש מהם לא עושה את עבודתו בהתנדבות. בכל מקרה בהצלחה ורפואה שלמה.

האם גם לרופא שלך שילמת רק כשהצליח?

האם אתה אוכל במסעדה ומשלם רק על מה שטעים? האם על בגד שקנית ונשאר בארון כי לא לבשת-לא שילמת? לכל מי שבא לתקן אצלי מכונה אני משלמת על זמן עבודה גם אם לא תקן בסופן של דבר..... למה לנו תשלם רק על הצלחה?! אם העבודה שלנו לא נחשבת בעיניך, תחזור לרופאים....הם בטוח יודעים מה לעשות....יש לך אפילו הוכחות לכך כל יום )-: בהצלחה עירית

"בן 44 ובריא מאוד"

לאחר שקראתי בעיון את כל השרשור בנושא הנדון - אתה נשמע כאדם בעל בטחון עצמי גבוה מאוד - וזה יכול להיות נפלא וטוב. אלא, שכל ביטחונך - כאילו נובע מיכולותיך המיניות. ואמנם, נכון הדבר, שלתינוקות בני-יומם יכולה להיות זקפה באיבר מינם. על כן, אפשרי שכך אתה מכיר עצמך מתמיד. דע לך,חבר יקר ומכובד - שיבוש ביכולת המינית, בהחלט, מעידה על מצב בריאותי שלא יכול להיות "בריא מאוד". יחד עם זאת, גיל 44 הנו עדיין גיל צעיר בהחלט - ותוכל להשיב לעצמך, אולי והלוואי, את יכולתך המינית - שאתה כה מתגאה בה, ונפלא הדבר. יחד עם זאת , הגיע אולי זמנך להבין ולקחת בחשבון שיכולות מיניות הן, למעשה, מדד טוב לרמת הבריאות של איברים ותפקודים ומערכות נוספים שונים בגוף. יכולת הזקפה איננה מצב שעומד רק בפני עצמו. ואולי יש לך כאן שעור חשוב - לגבי עוד עניינים בחייך - להשכיל וללמוד, שלא הכל מובן מאליו בעולמו של בורא העולם. ומה עם המצב הנפשי-רגשי-רוחני-שכלי, למשל ??? גם לאלה יש השפעה מאוד ישירה על היכולת המינית אצל כולנו. בפנייתך-שאלתך-בקשתך-הודעתך הנ"ל מסרת פרטים מאוד ממוקדים למקום אחד בגוף. נראה, שוב, שלדעתך בזה מסתכמת האבחנה. לגבינו, העוסקים בריפוי טבעי - ההתייחסות לכל בעיה מקומית שונה לחלוטין, מאשר ברפואה הקונבנציונלית . נשמח לסייע לך להשיב רעננות בריאותך, שאכן, מתבטאת גם ביכולת מינית תקינה - בכל גיל !!! ועד 120 - והיא תלויה בבריאות, כאמור, של תפקודים נוספים בגוף ובנפש - שיחסי-גומלין ביניהם. גוף ונפש שלובים זה בזה. כנראה - בכל זאת - חבר יקר מאוד - התנהגויות באורח-חייך, מסוימות, דורשות שינוי. ואמנם, עד כה הצלחת באורח-חייך - ומדוע להפסיק, מחד ? אך, מאידך - אם עד היום פעלת כך ובכל זאת הצלחת, משום-מה - הרי, שאולי הגיעה העת לשנות..... - כי, עובדה ורמז ברורים, לצערי, הופיעו לך בשיבוש הנוראי באמת. שיתוף פעולה מצדך לשינוי תזונתי-התנהגותי-מחשבתי-רגשי = ויש לדעת על מה לשים דגש יותר = חיוני להצלחת המבצע של - להשיב לך את צעירות תפקודך ורעננותו. זה הצליח גם לאנשים בגיל כפול משלך - לכן, אל ייאוש. ואולם, אינני יודעת - לאחר אותם טיפולים קונבנציונליים שכבר השתמשת בהם - שמא, ייצרו מגבלה בפתרון המלא, אליו אתה שואף. ויהיה צורך לקחת בחשבון זאת. ובהבטחה לפתרון והצלחה מלאים ומוחלטים :- איש איננו יכול לתת לך. ולמעשה - הרבה מאוד - תלוי בבחירתך אך, עזרה בריפוי הטבעי - שינוי תזונתי, התנהגותי, תנועתי, נשימתי, מחשבתי וכדומה - כאמור לעיל - ניתן להציע לך בדרכים מגוונות. כך, שבוודאי תוכל להרוויח הרבה מאוד. לדרך הטבעית, תמיד הפתעות יפות, טובות מועילות לבריאות טובה יותר ואיתנה יותר - בכל גיל. ומטפלים נאמנים, טובים, אחראיים, מקצועיים, בעלי רצון-טוב, אמונה טהורה, וכוונות ישרות-לב - תוכל למצוא. והנה, לפחות, הגעת לפורום, המקום הנכון - וזו כבר התחלה מעודדת עבורך, חבר יקר ומכובד לנו. "ובחרת בחיים" נצטווינו - אין אפשרות אחרת. רק חזק ואמץ. בברכה לבריאות איתנה בשמחה ובטוב-לבב, שלומית

עד 120 שנה בבריאות איתנה

אלי היקר - קודם כל, תימנע מתרופות קונבנציונליות - שתמיד (!!!) יש להן תופעות לוואי שליליות. רוב התרופות הללו פוגעות למרבית האנשים גם ביצר המין. ברצון אסייע לך, מניסיוני המקצועי גם בתחום זה. אולם, כל אדם רציני ואחראי לא יאות להגיש לך עזרה מרחוק. עזרה נכונה יכולה להיות בפגישה - בה ניתן להבין יותר מה כדאי ונכון לפתרון המועיל ביותר בעבורך, באופן אישי ופרטי. הריפוי הטבעי יכול, אמנם, לקחת בחשבון את בדיקות הדם וכדומה - אולם, אנחנו מתייחסים למרכיבים נוספים, כאמור וכמוסבר על-ידי המשתתפים היקרים והמכבדים שהשיבו לך. בברכת בריאות נאמנה לאיתנות יציבה יותר, שבת שלום וחודש טוב ומבורכים וחג שבועות שמח ומועיל שלומית נצח

טפול על תנאי - נסה עם רופאים קונבנציונליים...

אלי היקר שלום וברכה, רק עתה קראתי את תשובתך . תשובתי לך היא חומר למחשבה ולבדיקה עצמית שלך - אשמח שתקרא את שלהלן ובשמחה נסייע לך במיטב. מעולם, לא השוויתי עצמי לתרופה/חפץ ובוודאי שלא לבית חרושת או בית ייצור שמהמר במכירת תוצרתו. לא אני, ולא איש מהעוסקים בריפוי טבעי - שהשקיעו, למדו וכבר צברו ניסיון כלשהו ראוי שיעבוד/ייעץ/ידריך/יטפל בתנאים כפי שאתה מציג אותם. מכירה אני רבים מאתנו - כולל אותי - שמטפלים ומייעצים בהתנדבות באהבה רבה, היכן שמתאים ונכון. אבל, לא מהסיבות שאתה רואה לנכון. התנאי שלך, מצביע על ספק ביכולותינו המקצועיות - בעוד שאנחנו, מאמינים באמונה שלמה, עם ידע בראשנו ובידינו - הלכה למעשה - במה שאנחנו מציעים לפונים אלינו - כל אחד לפי תחומו/תחומיו. נראה לי, שפנייתך לריפוי הטבעי נובעת מ"שנאת המן" ולא מ"אהבת מרדכי". רופא קונבנציונלי (בהם האמנת - כי הרי פנית קודם לשם ) - לא יאות לעסקה כפי שאתה מציע. אתה נשמע לי מספיק נבון לדעת זאת. ואנחנו, באמת מאמינים במה שאנחנו עושים. ואיננו ממומנים על-ידי בתי-החרושת לתרופות ולמכשור רפואי ..... זמן הוא כסף - אומר המשפט המפורסם ועתיק היומין. ידע הוא זהב - משפט כתוספת שלי. כבד אותנו - כי אנחנו, מאוד מכבדים אותך. וכפי שכתבו באחת התשובות לך - ההצלחה היא מאלוהים. ~~ העבודה - שלנו. התוצאות הטובות - עבורך ולכבודך איש יקר ומכובד. בברכת הצלחה ובריאות איתנה וחג שבועות שמח ומהנה, שלומית

ינוקא1

New member
ההצלחות מאלוהים , לא מאיתנו.

אז התשלום עבורינו הוא עבור העבודה , לא עבור הצלחות. הרבה מטפלים יכולים לעזור לך , אני רק ממליץ לך להתמקד בשיטות ללא חומרים , כולל לא צמחיים : שיאצו , טווינא , עיסויים שונים , דיקור , אכילה נכונה - כל אלו לדעתי יכולים להתאים. כנ"ל חימום של הגב התחתון.

ub8

New member
וגם לעצם העניין שהשכר הוא עבור

העבודה והזמן. אגב, בתחומים אחרים יש כאלה שעובדים על פי הצלחות. קידום אתרים הוא אחד מהם. אציין גם שאותם אנשים (מקדמי אתרים), נחשבים לחאפרים :)

למעלה