הי!

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

LYPD

New member
הי!

אני חדש פה! אני מעריץ שרוף של מריה קארי הכי בעולם!!
יש לה את הקול הכי מהמם מכל הזמרות בכל היקום! אהבתי מאוד את החידוש שלה של: AGAINST ALL ODDS עם "ווסטלייפ" היא שרה ממש יפה שם. השיר הכי יפה שלה לפי דעתי הוא: MY ALL אני מקווה שאוכל להשתלב פה בפורום. דרך אגב קוראים לי לירן!

roimc

New member
אז מה אם קוראים לך לירן???

אנחנו לא נשפוט אותך לרעה אל תדאג!! אתה יכול להוכיח שאתה שונה!! וכן, מיי אול שיר באמת יפה.

Shir Life

New member
אני חושבת שכל מה ש....

יצא מהפה של ווסטלייף (ומראיה!) הוא מדהים! ודרך אגב... there´s another one coming (!!!)

eranmc

New member
הבבא ברוך הבא!

טוב אם תראה כמה דברים שנראים כאילו רבים פה, אז לא! אנחנו אוהבים אחד את השני ועושים צחוקים (לפחות ככה הם אומרים...). אל תבהל מ ROIMC הוא תימני חמוד וגולש מספר ! של הפורום! אני מקווה שתתקבל לעדר באהבה

roimc

New member
בוא מגיד שכבר יש לו נקודה מינוס

בעצם 10 נקודות מינוס על זה שקוראים לו לירן. אבל אם תוכיח את עצמך אולי נסלח לך.

eranmc

New member
אל תתחיל!

ואולי קוראים לו לירן אבל לא באותה מבטא!

roimc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי פה!!! מאיפה לך אולי גם הוא טורקי???

LYPD

New member
הלוו!

שכחתי לענות! אני לא טורקי אני מרוקאי! ובאמת יש עוד דואט לווסטלייף ומריה קארי!!!!!!!!!!!!??????? איך קוראים לשיר, אם את יודעת?

LYPD

New member
מה יש לכם מהשם לירן? מי זה?

הבנתי שזה מישהו שאתם שונאים!

roimc

New member
הבנת נכון חחח

הם שונאים אותו, לי אין בעיה איתו. אחלה בנאדם.

eranmc

New member
לירן -

השם שלך מהמם, אנחנו לא שונאים אותו להיפך יש לנו אחד בשם לירן והוא הכלי של הפורום! זה סתם מריבה (כמובן שהכל בצחוק ובחברות) בין רועי ללירן. והדואט השני של מראיה ווסטליף הוא Never too far hero זה לא בדיוק דואט רשמי אלא סתם הופעה חייה והם שרים קולות רקע ממש יפה וד"א אני לא שונא אותם הם ממש אחלה!!!).

LYPD

New member
אהה.....

עכשיו הבנתי! דרך אגב את ההופעה הזאת ראיתי כבר, זה לא נקרא ממש דואט, חשבתי יש ממש דואט רשמי כזה עם קליפ. לא משנה, סתם טיפחתי תקוות....סתם! נעים להכיר את כולכם!

שעטנז

New member
יש לך שם מדהים!!!!!! ../images/Emo6.gif

(רועי שים לב שאני לא מתייחס - ולא אומר לכולם שבחרת מחול כמקצוע בחירה!) ברוך הבא! תתרחק מרועי והכל יהייה בסדר... אתה יודע איך אלה שבוחרים מחול כמקצוע בחירה יכולים להיות! ואני זה לירן... וכולם אוהבים אותי... כולל רועי.... ואם הוא מתחיל לדבר ברבים תדע שהוא שם עליך עין... ואז אני יעזור לך ואז הוא יעזוב
ויחזור חלילה! בקיצור תהנה!!

roimc

New member
חח לירן לא הבנת

אמרתי כשמחול היה *מקצוע חובה*. למה שאני אבחר לעזאזל מחול??? כולם שם ילדות קטנות (ואני לא פדופיל נשבע!!!) המקצועות בחירה שלי במשך כל חיי: ביסודי : מלאכה (איכססס משעמם, ונרדמתי בעמידה רוב השיעורים). בחטיבה : חשבונאות חח וברחתי אחרי 5 דקות בשיעור הראשון לביו-טכנולוגיה) בתיכון : צרפתית + תנ"ך 5 יחידות. לא יודע אם החלטת להגיד שבחרתי מחול כדי לעשות מזה ירידה או שבאמת טעית אבל בכל מקרה, מה קרה לאנגלית "היפה" שלך?

למעלה