הי

oriyadalal23

New member
הי

יש לי שאלה למתקשרות: האם רוחות וגילגולים יכולים להזיק לנו?! גם אם אנחנו לא מתגרים בהם כמו סיאנס וכ,, אני פשוט סובלת מסיוטים בלילה , אני כל הזמן מרגישה שמיהו נועץ בי עיניים , ומאיים עלי, אני בעצימת עניים מרגישה אנרכית של חשמל שסובבת אותי ואני לא יכולה לדבר ולא לצעוק או לזוז , ואני יודעת שאני ערה!! ואני פשוט מחכה שיעבור, שזה נגמר אני קמה מהסיוט הזה ולא ישנה עד הבוקר כמעט מרוב פחד! מה לעשות , ומה ההסבר של התופעה המפחידה הזו! תעזרו לי בבקשה , אני מרגישה שאני משתגעת!!

זה עובר כשישנים בשניים

וכשיש אנרגיה של אהבה מקיפה ומגינה מסביב. נסי ותיווכחי .

מאוד מוזר

שיתוק שינה הנוצר ע"י חייזרים ו/או ישויות שלא מן האור, מאפיין בד"כ אנשים החיים לבדם ואין להם אנרגיה של אהבה שעוטפת ומגינה.זו כנראה "רוח" חוצפנית במיוחד, ויתכן ואת זקוקה לעזרה ממטפלת כמו רותי למשל שתלמד אותך איך להגן על עצמך בלילות ולטהר את המרחב האנרגתי שלך.ושיהיה בהצלחה

oriyadalal23

New member
הי

הייתי אצל אסטרולוג מיוחד, שמתקשר גם ויש לי גם דודה מתקשרת, והם אמרו לי שאין עלי שום רוח ושזה בטח ההשגחה הפרטית. זה עבר קצת כשמתי ספר תהילים מתחת לכרית, ואמרתי קריאת שמע,, ליפני יומיים עשיתי סיאנס ודיברתי עם סבתא שלי,, והיא הבטיחה שהיא תשמור עלי, ואני יותר רגועה, דרך אגב שאלתי את סבתא שלי בסיאנס אם יש עוד ישות שמסתובבת בבית חוץ מימנה והיא אמרה שיש והוא לא יהודי, אך הוא לא יזיק לי... זה קצת מרגיעה וקצת מפחיד ! לדעת שהתחושות שלי היו נכונות!

ואני מציע לך להפסיק עם הסיאנסים

כי את אף פעם לא יודעת איזו אנרגיה נמשכת לפעילות כזו. עדיף ליצור קשר דרך מתקשר/ת. רק טוב

רותי 11

New member
שלום לך חמודה

לפני שאני יענה לך יש לי מספר שאלות אליך שאלת לגבי רוחות וגלגולים אין קשר בין הדברים למה התכוונת כששאלת אולי התכוונת רק לרוחות? שנית שאלת על סיאנס- עשית סיאנס?

oriyadalal23

New member
הי. סליחה על התגובה המאוחרת,

שאלתי גם לגבי זה וגם לגבי רוחות , עשיתי סיאנס אתמול, דיברתי עם סבתא שלי אבל לא קיבלתי הרבה תשובות.. עלה מישהו אחר בסירה , לפניה , והיא הבטיחה לי שהיא תשמור עלי ואמרה שהיא אוהבת אותי.. אבל שאלתי גם לגבי זה .

nuIIa

New member
נשמע כמו שיתוק שינה

יש על זה המון חומר באינטרנט וגם עשו על זה סרט בערוץ 8 (נראה לי) לא יאמן כמה אנשים סבלו מזה במהלך החיים וזה כל כך לא מוכר. אני יכולה לעודד אותך ולהגיד שזה יכול להיות תקופתי ובדרך כלל יום אחד זה פשוט נעלם. (אבל למרות שב"ה לא חוויתי את זה שנים רק לחשוב על זה ועוד בשעה קרובה לשינה, מאוד לא נעים לי) http://he.wikipedia.org/wiki/שיתוק_שינה

רותי 11

New member
גם לי מרגיש שזה שיתוק שינה

אבל המדע מתייחס אחרת לשיתוק שינה מאשר הרוחניות כל אחד לוקח את זה למקומות אחרים קצת

גם לי זה קרה...

כמה פעמים, לפני המון המון שנים, ואני זוכרת את זה כאילו היה אתמול... באמת סיוט. אני הרגשתי שגמדים קטנים מהלכים עלי. ניסיתי לצרוח ו...כלום. משותקת לגמרי. הידים לצידי הגוף, הרגלים ישרות ולא הצלחתי להזיז גם אותן. זה באמת קצר, עניין של דקות ספורות (שמרגישות נצח נצחים!) וזה עובר.

oriyadalal23

New member
סורי על איחור התגובה לא נכנסתי לפה הרבה זמן

כן זה בהחלט שיתוק, הבעיה שאני ממש ערה! ומרגישה סוג של אנרגיה עוברת בי, ואני פשוט מתפללת שתעבור, וכל פעם שאני חושבת שזה עבר, אני מנסה לצרוח ולקום להעיר את חבר שלי ואני לא מצליחה, זה מרגיש כאילו אני הולכת למות כל רגע! זה פשוט מזעזע ואני לא מאחלת לאף אחד לעבור את זה, שהייתי בצימר, פעם אחת גם ראיתיכמו ישות שחורה עומדת עלי, ושורות אותי ביד, ואני ערה לגמרי ! עם עניים עצומות, זה נשמע הזוי איך שראיתי את זה בעניים עצומות אבל אני לא אשכח שברגע שפתחתי תעניים , ראיתי אותה לשנייה ואז היא פופ נעלמה, ואני יודעת שאני ערה זה כל הקטע!

למעלה