הי :]

7INBAR7

New member
הי :]

קוראים לי ענבר, בת 18, מאד מאד מאד אוהבת את קווין. אני נכנסת לפה מדי פעם לקרוא וראיתי שמדברים על לסגור את הפורום, מה שיהיה לי ממש חבל... אז החלטתי להצטרף :) +שאלה: אתמול נתקלתי ביו טיוב בגירסת ת'ראש מטאל של השיר stone cold crazy, עם הקול של פרדי. למישו כאן יש מושג אם זו גירסה אחרת של קווין לשיר או שזה קאבר שהדביקו לו את הקול של פרדי? תודה מראש!

khammel

New member
קצת קשה לדעת מבלי לצפות בוידיאו. יש לך קישור?

ברוכה הבאה ותודה על התמיכה האקטיבית. תרגישי חופשי לכתוב פה הרבה.
לשאלתך, אינני מכירה גרסת ת'ראש מטאל שבה השתמשו בקול של פרדי. יש כמה וכמה קאברים לשיר הזה והמפורסם מביניהם הוא של מטאליקה, ממופע המחווה/זיכרון לפרדי. בכל אופן, אשמח לקישור לוידאו שעליו את מדברת. יום טוב, קרן

VC820

New member
שלום קרן

נראה לי שהיא מתכוונת לזה. מה יש לומר..הרבה רעש
ומה זה כל הדיבורים על סגירת הפורום?

khammel

New member
דווקא גרסה מעניינת... בערך... ../images/Emo3.gif

יש כאן קצת מידע: http://www.ultimatequeen.co.uk/Songs/sheer.htm נחמד לשמוע את השיר עם מילים מעט שונות מהמקור, אבל אני מסכימה איתך שהמקור בהחלט עדיף בהרבה. לגבי הפורום... אני רוצב להבהיר שלא פנו אלי מתפוז. אבל, מכיון שהפורום דועך, אני מעדיפה להקדים תרופה למכה. אם לא נכתוב פה ונשמור את הפורום פעיל אז ייסגרו אותו. פשוט מאד. אם נחכה שבתפוז יתעוררו ויראו שדברים פה לא זזים, זה כבר יהיה מאוחר מדי מכדי לעשות משהו. לכן ביקשתי מהחברים להתחיל לכתוב. אחרי ככלות הכל, אם אין לנו מה לכתוב כאן... אז בעצם למה להשאיר את הפורום פעיל? בקיצור, אם כולנו נכתוב פה משהו פעם בשבוע, זה יהיה ממש נחמד. לכולנו.

7INBAR7

New member
כן זה באמת זה

האמת שדי הנחתי שזו לא גירסה של קווין... זה מאד לא נשמע כמוהם. המילים השונות קצת בלבלו אותי :] תודה!

למעלה