הי

הי

צריכה עזרה. אני בתולה ורוצה להפתיע את חבר שלי(יוצאים שנה) ולא מקיימים יחסים היתי רוצה להנות איתו בלי חדירה..אני טיפוס מסוייג מבחינה מינית וזה יוצר בעיות היתי רוצה להיפתח ולתת לו להרגיש שאני אוהבת אותו ומוכנה בשבילו יש לו יום הולדת ונהיה ביחד ..איך אפשר לפנק אותו? עצות!

ומה אתם עושים כול ימות השנה ??? כלום

מה ההדל בין הליילה ליתר הליילות ?.תפתיעו אותו הליילה תני לו עד הסוף . בהצלחה ולהנאה

לא עושים הרבה

וההבדל שיש לו יום הולדת והיתי רוצה להיפתח בשבילו..ולא עד הסוף

5halo

New member
וואו

אני מעריצה אותך אני בחיים לא הייתי מחזיקה מעמד שנה על מה אני מדברת לא הייתי מחזיקה מעמד חודש שבוע!!!!!!!!!!!! יומיים???? יום..... יקירתי האם יש סיבה לכך שאתם לא שוכבים? האם את מפחדת האם זה מסיבות דתיות? רק אם את רוצה לשתף
בנתיים מין אוראלי תמיד ממולץ במיוחד עם עדיין לא עשית אני יודעת שזה יכול להיות מאיים שהוא עומד ככה מעליך וזה העצה שלי עם קשה לך עם זה שישכב על המיטה על הצד שאת רק צריכה לרדת קצת יותר למטה ושיחזיק לך את היד תוך כדי זה הופך להיות חוויה אחרת לגמרי. למרות הישירות של ידידי לפורום הטכנאי קרמר שיכולה אולי טיפה לקומם... (באהבה אני אומרת את זה הטכנאי קרמר אותי זה לא קומם אנשים חיצוניים יכולים להיפגע מזה
) אני מסכימה עם דעתו אם זה לא סיבה דתית אין סיבה למה שלא תילכו עד הסוף הערב.... זה חוויה מדהימה הפעם הראשונה, נכון שהפחידו אותנו עם הכאב והדם, אבל רוב הכאב נובע מהכיווץ שבא מהפחד. תנשמי עמוק, תדאגי שהוא יפנק אותך לפני זה שיהיה מספיק סיכוך ותלכי על זה. מין ויחסי מין הם דבר מדהים וניפלא ואין שום סיבה שבעולם שבגלל שחינכו אותנו הנשים בעולם המודרני המערבי הזה, שלנשים אסור להנות ממין, ושאישה שוכבת עם גבר היא שרמוטה והוא מלך, שלא תהני גם כן ממין. בברכת הנאה צרופה המון אהבה ומזל טוב הילה

‏/tapuzforum/images/emo9.gif

אז זהו שזה מסיבה דתית..ני לא דתיה רק שומרת אבל תמיד הבטחתי לעצמי עד החתונה..וכן הוא כבר כרע ברך..בנתיים תודה על העצה מקווה להיפתח אני פשוט לא רואה את כל ההנאה אז קשה לי .מקווה שיעבור ותודה!

5halo

New member
../images/Emo99.gif כמה רומנטי

הוו יקירתי אני מקנאה!!!!!....... איזה תענוגות עוד מחכים לך.... שיבוא היום תבואי מתוך ידיעה פנימית שאין כמו יחסי מין, החיבור הגופני הזה פשוט מביא אותך לרמות אחרות של חיבור עם היקום. ושיש גם אהבה! איזה תענוג יופי יקירתי שיהיה במזל טוב ולליל הכלולות תבואי מוכנה, חסרת פחד, המון התרגשות ומוכנה להנאת חייך... (דרך אגב יכול להיות שזה יכאב בפעמים הראשונות לא נורא אל תוותרי לי לקח כמה שנים טובות להגיע לאורגזמה אמיתית, זה שווה את זה שמוצאים את זה) חיבוק
ענק הילה

תודה/tapuzforum/images/emo24.gif

עזרת לי מאוד..זה באמת רומנטי ואנחנו מאוהבים בטירוף והקטע הזה חסר להשלים את האהבה למאה אחוז

heyboy

New member
מבט אחר...

שלום לך, אני מאוד מכבד את הרצון שלך לשמור את עצמך רק לבעלך. ברצוני להעלות מחשבה.... יחסי מין הינם דבר חשוב ביותר בחיי הזוגיות ולו רק מהסיבה הפיזית אלא מהקרבה והאינטימיות החזקה שהם נושאים בתוכם. מאחר ואינך חוות יחסי מין עד כה, אני מבין כי אינך יכולה לתת להם את המשקל הנדרש, אך הוא ישנו והוא בהחלט אינו מבוטל! האם אינך חוששת שאם יחסי המין יהיה לא טובים יהיה מאוחר מידי? נ.ב. אולי את חושבת שזה לא סיבה מספיק טובה בכדי ליפרד ואני מסכים איתך פה, אבל אולי גם כדאי להכיר את בן זוגך/ארוסתך גם בפן זה...

הבנתי

ומה שאתה אומר מאוד חשוב..והיו לנו שיחות על זה.אני מאמינה שהאהבה מעל הכל וברגע שיש תקשורת בריאה ואהבה ענקית נצליח גם במישור הזה..

heyboy

New member
אני מקווה מאוד

בשבילך שזה אכן יהיה כך, שיהיה לכם המון מזל טוב וחיים מאושרים! :)

פנומן 72

New member
סתם שאלה

נניח ואתם מתחתנים ואז את מגלה שהוא חרא של זיון. לא תרגישי פספוס ?

efratro

New member
עצה

אולי במקום לשכב איתו ביום הולדת שלו, תשכבי איתו ביום ההולדת שלך? זו אחלה מתנה בשבילך!

גם אישתי לא נתתנה לי עד הליילה הראשון

רצתה להראות לאמא שלי שהיא הייתה בתולה עים הסדין . מה זה ספרתי את הימים עד הליילה הראשון . הורדתי שבתות חגים . בסוף זה קרה בשנת 1968 באחד מלילות ספטמבר

בשעה טובה!

מזל טוב יקירה, גם על המחשבה לתת לבן זוגך מתנה נפלאה ליומהולדתו גם על הבשלות והביטחון בקשר, בעוצמת הזוגיות ובאהבה שלכם וגם על החתונה חדשות טובות באות בצרורות.....זר ענק של שפע ואושר! לגופו של עניין. הרבה פעמים שואלים אותו בהרצאות ובמסיבות שאני מנחה לגבי ההכנה, האם היא לא פוגעת בספונטניות, האם כדאי שצד אחד יהיה יותר מוכן ורוצה מהצד השני, מה עדיף לבוא מוכנים לכל תסריט אפשרי או לזרום עם מה שעולה באותו הרגע. אני חושבת, שהדרך הנכונה היא לתמרן בין הטיפות, לא לבוא מנקודת הנחה שיש מתכון שמתאים לכולם אלא לעשות את מה שאת שלמה איתו, להתכונן אליו ולהיות קשובה לצד השני..... טכניקות יש למכביר ואפשר לקנות את הספר סקס עכשיו ולבחור כל יום פרק אחר השאלה ברמה הרגשית והזוגית מה מתאים. עוד מחשבה, לא הייתי מחברת חתונה ליומהולדת, כי יוצא שאת "מפסידה" שמחה בשנים הבאות מגיעה לך גם חגיגת יומהולדת וגם חגיגת יום נישואין תחשבי, עוד סיבה למסיבה! בהצלחה בכל מקרה, והרבה מזל טוב

MyPrecious

New member
שתהיו בריאים עם העצות שלכם... ../images/Emo3.gif

מה אתם שולחים אותה לשכב איתו??? מה אתם נכנסים להם ככה לתחתונים??????? מה יש, כבר אסור לקחת את זה באיזי, בקשר אמיתי - להחליט מתי בא לך לעבור למישור פיזי? תחשבו, אם הייתם באמת משכנעים את הבחורה לשכב איתו והיא היתה מתחרטת על זה אח"כ... למה לא לענות ממש על מה שהיא שואלת???? ולמהורהרת: קודם כל, קחי בחשבון שאם באמת לא עשיתם כלום עד עכשיו ומן הסתם גם אין לך נסיון מיני (כך נשמע מדברייך), עדיף לך ללכת עם זה לאט לאט. ראית אותו פעם בעירום? את מסוגלת לגעת באיבר המין שלו באופן ישיר? את מסוגלת לראות אותו גומר? תחשבי טוב, ואם את חושבת שאת מוכנה לכל זה יש באמת הרבה מה לעשות. והאמת שגם אם לא - יש הרבה מה לעשות
. את יכולה להתחיל בלהגיד לו לשכב בנחת על המיטה, להתאים את האוירה מסביב - נרות, מוזיקת צ'ילאאוט, ללטף אותו בכל הגוף/ לעשות מסג' עם בגדים, להוריד לאט לאט חלק מהבגדים, להוסיף אולי שמן למסג', כל זה בהתאמה למה שאת מרגישה בנוח. את לא צריכה להתקדם אפילו צעד אחד קטן מעבר למה שגורם לך להרגיש לא בנוח!!! יש לכם את כל החיים לגלות את העולם המופלא הזה, ותאמיני לי שגם אם תעשו את זה הכי לאט שאפשר - תהנו מכל רגע (אולי אפילו יותר מאם "תקפצו ישר למים"). אם תתקעי בשלב התחתונים ותרגישי שזה יותר מדי בשבילך לפעם אחת - תמשיכי ללטף אותו עם התחתונים, תאמיני לי אם הוא אוהב אותך והיה מוכן לחכות בשבילך כ"כ הרבה זמן המגע הזה יטריף אותו והוא יהנה (ויגמור) רק מהליטופים. אין לי ספק שהוא יעריך את המחווה, גם בלי שתוותרי על הדברים שאת מאמינה בהם. שיהיה לשניכם המון כיף!!!

PainterJane

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני איתך. איך אפשר להגיד למישהי "יאללה אז תשכבי איתו כבר"? אני זוכרת שבהתחלה היה לי קשה להסתכל בכלל על איבר המין שלו. גם אחרי שכבר שכבנו. והרבה פעמים אני חושבת שהלכתי מהר מדי בקטע הזה. אבל לא משנה. ההצעה של פרשס לגבי מסאז' ניראית לי מצויינת. זה מאפשר מגע, זה מאפשר לתת מעצמך, לעשות לו נעים בלי שזה יהיה בהכרח מיני, ומאפשר לך תוך כדי הסיטואציה להחליט עד לאן בא לך להגיע. שיהיה לכם המון כיף, ומזל טוב (לחתונה וגם ליומולדת), ותחזרי אלינו לדווח, נשמח לשמוע :)

תודה לכולם

עזרתם לי מאוד..מקווה לשנות ולהשתנות וכן איזי איזי בסוף זה יהיה מושלם. יש אהבה באוויר..אממ ותקבלו עידוכנים מהיום הולדת/tapuzforum/images/emo3.gif

למעלה