הי :)

Xx Pinki xX

New member
הי :)

אני מעונינת לקנות נגן [נמאס להשתמש בפלאפון
] ואני לא כ"כ מבינה בזה בכל אופן,אני לא צריכה שתהיה בו מצלמה ואני גם לא הולכת להשתמש בו לסרטים..נטו למוזיקה [15 דקות של האוטובוס לעבודה]..אחרי שבדקתי את כמות השירים במחשב שלי הגעתי למסקנה שאני צריכה בין 6 ל 8 GB אני מוכנה להשקיע עד 400 שקל..נראה לי מיותר להשקיע יותר. חיפוש קטן בזאפ מצאתי את הנגן הבא: http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 הוא נשמע סבבה ומצוין לי שיש תמיכה מלאה בעיברית וזה שהוא ט'צ זאת אחלה אטרקציה :) אפשר לקבל חוות דעת?

יאיר B

New member
מעניין. את הראשונה שאני שומע שרוצה לעבור

מסלולארי לנגן. הרבה אנשים שואלים אותי למה אני לא משתמש בסלולארי במקום בנגן. לא חבל לקחת שני מכשירים? אני בדרך כלל לא עונה להם, הם די נעולים על הרעיון של טלפון בתור נגן ולא תמיד יש לי כוח להסביר, אבל יפה מאוד שאת רוצה לעבור לנגן. קיבלת תשובות יפות לשאלות.

One Echoe

New member
שמע,

זה תלוי מה מישהו מחפש. אם מישהו מחפש לשמוע שיר פה, שיר שם, ממש בקטנה - סלולרי באמת יתאים לו, ובטח שהסלולרים היותר מתקדמים (מחשבי כף יד\סמרטפונים). אבל בת'כלס רוב הסלולרים שאנשים שומעים בהם הם ממש לא משו כנגני מוזיקה. אם אנשים היו מודעים לנגנים כמו הקליפ או הנאנו- הם היו קונים אותם...

gilwalla

New member
גם אני עברתי מהסלולרי...

לנגן ולומר את האמת, לסלולרי שלי (סוני אריקסון W800i) שיצא לפני כשלוש שנים! אין מה להתבייש - הוא בא עם אוזניות מקוריות מעולות (inEar) והשמע מעולה, לא פחות טוב מהפיוז עם ה-JBL220, ומכל בחינה שהיא הוא לא נופל מהפיוז שלי, למעט בזמן הסוללה והמימדים הפיזיים (עדיין, הוא פלאפון קטן יחסית). הקליפ לא עושה לי את זה רק בגלל המסך הקטן שלו והניווט המעט יותר מסורבל. למעשה החסרון הכי גדול של הפלאפון זה הצורך להשתמש בתוכנה של סוני המעצבנת מאד, אבל זה נכון לכל הפלאפונים שלהם.

למעלה