הי

הי

לשאול מי מכיר לא אשאל כי זה מקום מוכר לכולם אני חושבת אז אשאל כך:ישיבת פוניבז מה הסיגנון שלה?שמעתי שיש קצת בלאגן שם זה אומר על הבחורים משהו?זה אומר שהיא ירדה?מישהי רוצה להציע לי בחור שלומד שם.

זה אומר רק ש..

אם הבחור משתייך בצורה פעילה לאחת הקבוצות תברחי ממנו כמו מאש. אבל אם לא ..הוא בהחלט יכול להיות בחור מקסים וטוב.

הרבה מאד מהבחורים לא מעורבים בבלאגן

סיגנון שמרני הרבה `פרומרים` מכירה גם כמה עם ראש על הכתפיים שלומדים טוב ומבינים ענין. לדעתי אל תפסלי תבדקי ותראי אם הסיגנון מתאים לך.

ילדונט 1

New member
בגדול-

זאת ישיבה טובה,ואפילו וטובה מאד!אם כי זבל יש בכל מקום... ובקשר לבאלאגן שהולך שם-זה רק ענין של פוליטיקה.. וגם אם ישנם בחורים המעורבים בזה,אין הדבר יכול להעיד מאום על אישיותם! אני מאחלת לך המון הצלחה!ו שתמצאי את האחד שהכי מתאים לך.!ו..אממ...גם אם הוא לא יהיה מפונוביז'...

סליחה שאני חולק.

אבל לא מחייב ביכלל שאם הוא משתייך לאחת הקבוצות צריך ליברוח ממנו כמו מאש!אלא אם כן הוא פעלתן נורא נורא רציני.סוג שמחלק מכות,וכאלה.

תשובה יותר ברורה>>>

מדובר בישיבה מאוד פתוחה. ללא משטר. סגנון הבחורים שם נע בין חזונישניקים צדיקים ביותר לבחורים עבריינים שאין עבירה שעדין לא עברו... כך שדרך האמצע היא הרוב שם. לגבי התעסקות בפוליטיקה הפנימית- מעבר לכך שבחורים שמעורבים מאוד בנעשה שם הם מאוד אגרסיביים גם בדעות... את צריכה לחשוב מאוד על קפידות. רשימת הבחורים שחייהם נהרסו עוד לא נסגרה... תבררי כמה בחורים שהיו עמוק בתוך המחלוקת יצאו מזה בלי נזק- גירושין/ מחלות/ עקרות/ ל"ע... לגבי יתר הדברים זה כבר תלוי בבחור ספציפי. אישית, הייתי מאוד נזהר.

למעלה