הי!

• פותח הנושא vbn9
  • פורסם בתאריך

vbn9

New member
הי!

אני יודע שאני כותב בפורום בערך פעם בשנה....אבל אני קורא לעתים קרובות....אנא סלחו לי. רציתי לבדוק אם יש אנשים, שכמוני, מחפשים אנשים לצאת איתם? לא לכולנו יש עוד חברים הומואים או ידידות שאפשר תמיד לצאת איתן לכל מקום....אז אולי יש אנשים שפשוט מחפשים חברים....כאילו לצאת...סתם בשביל הכיף....כי לא תמיד יוצא להכיר עוד בנים שרוצים להצטרף אליך לערב מטורף בסדאמוס ;) קיצר, אני מבין שיש מפגש בחמישי, ודווקא הפעם חשבתי להגיע אבל יום חמישי בסוף לא מסתדר....אני מבטיח להגיע למפגש הבא. בכל אופן, אם למישהו פה הרעיון שלי מתאים......ואני באמת לא סוטה, נשבע, אז דברו איתי במסרים. המשך שבוע מהמם לכולם

גם גולש

New member
קודם כל, אני בעד ../images/Emo13.gif

ואני גם אשתדל להצטרף לדברים כאלו... אם יהיו במרכז
יש שתי נקודות שאני רוצה להעלות: הראשונה, כבר העלתי למעשה, והיא שקבוצות של אנשים שנפגשות באופן יחסית תדיר, לא יכולות להיות פזורות על פני כל הארץ (פשוט כי זה יהיה קשה מידי לאנשים לבוא כל הזמן), אבל כן יכולות להיות מידי פעם בצפון במרכז ובדרום. אני מניח שמי שגר באיזור חיפה, למשל, יהיו לו יחסית קל להפגש עם אנשים מאותו האיזור בתדירות גבוהה. ולפעמים מישהו שגם גר במרכז "עלול" להרגיש שהוא צריך קצת חברה, ויבוא גם לחיפה. ומכאן נובעת הנקודה השניה: אם אין סינון לגבי ההגעה, והכוונה היא שכולם מוזמנים (אחרת, היית כותב את זה בפומבי בפורום?), למה שלא לנסות להרים, אחרי המפגש של הפורום, מידי פעם מפגשונים קטנים יותר, שיפורסמו בפורום? (במקום במסרים).

יאללה גל אולי תרים את הכפפה?

כעת שני המנהלים שלנו צפונים אבל אני חושב שאם תתארגן קבוצה במרכז בצפון ובדרום,מעבר ליציאות המשותפות נוכל להעמיק את ההיכרות ולחזק את הקשרים בתוך הפורום...

גם גולש

New member
יש מצב ../images/Emo13.gif

אני הייתי רק מחכה קצת לאחרי מפגש הפורום. צריך לשים לב לעשות את זה בצורה הנכונה, כדי שזה לא ישפיע לרעה על המפגשים הכלליים, ולא יצור קבוצה או קבוצות סגורות יחסית לאחרים.

white star

New member
../images/Emo54.gif ערן צפוני?! ../images/Emo12.gif

מתי הוא עבר?! כבר לא מספרים לי כלום בימים האלה

Rincewind

New member
אני לגמרי בעד!

הרבה פעמים קשה למצוא חברים לצאת איתם... בייחוד לאנשים שאין להם הרבה חברים מהז'אנר. אני חושב שזה רעיון ממש טוב. הבעיה שאני לא מכיר פה אף אחד עדיין

כל הכבוד על היוזמה....

אני באמת מאמין שאחד ועוד אחד שווה שתיים ושתייים ועוד שתיים שווה ארבע וקבוצה היא בוודאי נותנת לכל אחד ביטחון ... בקיצור אני בעד [רק סופ"שים כי בשאר השבוע אני דרומי]

הרעיון נשמע נחמד :)

אני לא בדיוק באותו מצב כמו שלך כי יש לי ידידות שבעצמן אוהבות לבוא למקומות של גייז לפעמים.. אבל יכול להיות נחמד אם יתארגן משהו כזה פעם בכמה זמן ואם אוכל אני אשמח להצטרף.. באיזה מקומות מדובר אגב? כי לסדאמוס יוצא לי ללכת רק פעם בהרבה זמן כשבא לי לשתות משהו על הבר, ובדרך כלל המקומות של גייז שאני הולך אליהם זה לימה-לימה או לאוויטה בימים שאין שם טראנסים.. אני גם קצת ביישן בקבוצות גדולות אז נראה לי שהרעיון של מפגשונים קטנים כאלה של מי-שיכול-מגיע יהיה לי יותר נעים מאשר להיפגש עם הרבה אנשים בבת אחת בכל מקרה אני מסכים עם גל שעדיף לחכות קצת זמן אחרי המפגש הרשמי שאמור להיות השבוע לפורום כי זה לא אמור לבוא במקום או להתנגש

למעלה