הי

s w ee t

New member
הי

רציתי לשאול אם שווה לקנות מחשב של דל סוג DELL Inspiron 630M מידיד שלי ב2000 שקל? הוא קנה אותו בארה"ב זה אצלו שנה וחצי והוא שיפר את המסך המקלדת והכפיל את הזיכרון. אני לא אחת שממש מבינה במחשבים.

RoyBO

New member
בעיקרון יש ניידים ב4K

אפילו עם מעבד דו-קור, אני מניח שהמחשב של ידיד שלך די מיושן, יש לך מושג איזה מעבד יש לו? וגם תקחי בחשבון שאין לך אחריות לא?

Jan22

New member
בואי נראה

ראשית כל החסרונות ברכישת נייד ישן הוא שאין לך אחריות לשנה ,והסוללה כבר עברה שימוש ולא תחזיק כמ שהחזיקה בהתחלה. עבור דרישות ליישומי OFFICE/DIVX/MP3 נייד עם מעבדי סלרון M או סמפרון (=מעבדים ליישומים פשוטים) יעשו את העבודה. עדיף לקחת נייד חדש ב3K+- ,אם יש לך תקציב. תעלי את המפרט של הנייד.

s w ee t

New member
אז ככה.

אומנם אין לי אחריות מחברה אבל הוא ידיד טוב שלי ואם יהיה משו למחשב התיקון עליו. ככה שלזה אני לא דואגת. העלתי פירוט. אני לא ממש מבינה במודם ובבטריה. אבל הוא אמר שהיא פועלת שעתים וחצי. אחרי הטענה. זה טוב? אה וכמו שאמרתי כבר הוא הכפיל תזיכרון החליף את המסך ליותר טוב . תודה

Jan22

New member
נייד מדור הסנטרינו הראשון

מעבד פנטיוםM . האמת 2K זה יחסית הרבה לחומרה שאת מקבלת פה ,מכיוון שבעוד 1.5K תוספת את מביאה נייד חדש עם חומרה זהה + אחריות לשנה + סוללה 6CELL חדשה. 1500 שקל נשמע לי יותר מתאים.

תותית42

New member
מציעה לך

לרכוש גג עד 1000 ש"ח או לרכוש חדש כל שקל מעל האלף יורד לטמיון החומרה במפרט מיושנת , הזול יקר והיקר זול

למעלה