הי

הי

פתאום גיליתי שיש כאן פורום חדש ונחמד. מקוה להשתלב (-: אני בת 35, מרגישה ונראית הרבה פחות (שזו בכלל תופעה שמשותפת להרבה לסביות, לא?) וגם לי חסר איזשהו מקום קהילתי קטן ונחמד להיפגש בו. הלחצים שהפעלתי עד כה על חברותי שיפתחו מקום כזה עדיין לא נשאו פרי, אבל עלה לי רעיון נחמד (תמיד יש לי רעיונות נחמדים שנשארים לרוב בגדר.. רעיונות נחמדים) לארגן "ערב נשים" על בסיס קבוע אבל לא בבאר הומה ועשֵן אלא בבית קפה תל אביבי נחמד. הייתן באות לכזה ערב?

dify

New member
מקסים :)

בעיני זה רעיון מעולה:) אני עבד מגוון סוגי בילויים אם את רוצה להתחיל ליזום- זה נראה לי מקום מעולה להתחיל בו :) ברוכה הבאה :)

יוזמה

זה לא השטח שלי לצערי )-: אבל רעיונות כן :) תודה

תראי, תשמעי

אכן רעיון נפלא. אגב, אין צורך 'להקים בר' מיוחד ללסביות. אפשר פשוט 'להשתלט' על מקום כזה קרי לאתר מקום יפה ונחמד, שיש בו חדר פרטי, ולהזמין את החדר הפרטי, ואידך זיל גמור! או לאתר בר יפה, ולהזמין בו מראש הרבה מקומות, וכו' וכו' וכו'. או פשוט להפגש במקומות לסביים 'קיימים'. אפשר לשרשר פה הצעות לבתי קפה שבהם ישנם 'חדרים פרטיים' או לחלופין, בתי קפה על חוף הים שיש בהם ספות ואפשר לתפוס מס' ספות וליצור 'מקום פרטי'

הי

נשמע לי רעיון מקסים שזה יהיה מקום ליד הים. לי אישית הים עושה משהו. לסבית בת, האם היית במפגש בגן מאיר?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני חושבת שנשים רבות היו מגיעות לערב שכזה, נראה לי כמו יוזמה מופלאה. ברוכה הבאה

תודה רבה !

עכשיו רק צריך למצוא מישהי שתיזום. אני טובה ברעיונות, פחות במימושם...

tenisplayer

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

ואני מצטרפת להצעה לעשות את זה בבית קפה ולא בבר /פאב.

ובעיקר

בשעה נורמלית! לא החל מ 11 בלילה עד ל 2 בבוקר! (לטובת אלו מביננו שעובדות ו/או מנהלות סדר יום 'תקני'
)

פצקרשת

New member
לפי רשימת הפורומים של הפרוכיה

שמפורטים בבלוג שלו, הכוללים בעיקר פורומי סקס וספורט, אני אנחש ניחוש פרוע שזה גבר. אין פה חוקים נגד הודעות של גברים? (הכוונה כמובן לגברים ביולוגים)

למעלה