הי...SIVIVA....מה קורה.....????

roni250b

New member
הי...SIVIVA....מה קורה.....????

איך זה שאין תגובות לנוסטלגיה....אין אף אילתי ותיק בפורום....??? או ששמעו שאני מחר באילת , אז כולם מסתתרים...???? פוחדים שהנוסטלגיה תדבק בהם....???

siviva

New member
הנה, הנה אני...

פשוט הייתי עסוקה להיות בשוק מהיופי האבוד, הנוסטלגיה והזכרונות בעיקר...
אני אילתית ילידת אילת, ותיקה אילתית... למרות שחלק מהתמונות ותיקות יותר ממני
, אבל לא הרבה. נדבקת חזק הנוסטלגיה הזו! מה לעשות..זוכרת את הסימנים הכחולים מהמגלשות של "הרפסודיה הלבנה" (ששום דבר לבן לא היה שם), כשהבי"ח היה הקצה העליון של העיר לדרום, מערב וצפון, בלי רמזורים, מעט בתי מלון וים עם המווון חוף. אפילו המרצת אותי לגשת לאלבום התמונות לחפש תוספות מעניינות. אין יותר מידי תמונות מרחבים בתוליים כי כנראה שכשהיה את כל הטבע הזה מול העיניים לא הערכנו מספיק בשביל לצלם... המשך יבוא לשירשור הנוסטלגי! אולי מחר

siviva

New member
והנה ההמשך:

אמנם לא מצאתי הרבה תמונות שמראות את היופי הבתולי של הנוף האילתי, ברוב התמונות המשפחתיות שלנו אנחנו מצולמים בפורים, בריתות, ותמונות עם פוקוס חזק על הפרצוף.... אבל הצלחתי לחלץ כמה.. תגובות מעטות לנושאים הלא רלוונטיים....יתקבלו בברכה!

siviva

New member
חוות הדגים הראשונות

התמונה הקודמת צולמה פחות או יותר במיקומם של החוות הנוכחיות (קצת אחרי נהר הקקי המדובר). התמונה הזו לעומת זאת היא קצת יותר צפונית מקו החוף, ומסתבר שזה אחד הנסיונות הראשונים לגידול דגים באילת, בסוף שנות ה-70. לפי מה שאמא שלי מספרת - ניסו לגדל דגים, כשגילו שלא הולך ניסו לגדל שרימפסים כי הם חיים במים בטמפ' גבוהה יותר. מסתבר שגם זה לא צלח.

siviva

New member
חוף אלמוג?!

בניית מה שנראה כמו מלון קרלטון?! לא ברור לי כ"כ איפה צולמה התמונה, או איפה הכביש לצורך העניין.

roni250b

New member
רואים ברקע את הכניסה לטכסס ראנץ'

עיר הסרטים......הכביש ביניכם למכוניות החונות...עילי וחשוף.... לא מבחינים בו...החוף לפני סירות הזכוכית, קרוב מאד לכביש... מתי צולמה התמונה..??

siviva

New member
הכפר של נלסון???

חד עין (וביישן) אחד הסב את תשומת ליבי לעניין במסרים - לא מלון קרלטון, לא טקסס ראנץ' ולא בטיח. החוף הוא הכניסה לכפר של רפי נלסון ז"ל, המלון הנבנה הוא 'אביה-סונסטה' שלימים יקרא 'הילטון טאבה' (שלימים יקרא 'המופצץ'). אין פלא שלא רואים את כביש הגישה שהיה לא מפותח ו(יחסית) הרחק מאחור. אח.. הנוסטלגיה.... אומר להגנתי שהייתי קטנה מכדי לזכור לפרטים את אירועי אותו יום או אותה תקופה לצורך העניין. אבל אתם?? אף אחד לא הבחין בהיסטוריה. לראייה - מלון הילטון טאבה, מאותה זוית פחות או יותר, שני עשורים מאוחר יותר. אין חוף, אין נלסון. טוב, גם אין מלון כ"כ עכשיו.

Stilletto

New member
C-V-VA גידול דגים ים ביבשה...

כך זה נראה, ללא סיכוי של הצלחה. אולי יבהיר את מה שמוכרים היום לקהל "מעבירים את החוות לחוף". החוות כבר היו בחוף... סטיל...

הליויתן

New member
ניצול ציני,אין ספק../images/Emo5.gif

בנסיון למשוך גברים מזדקנים על-ידי יופי בתולי...............
זו תגובה די מעטה לנושאים לא רלונטיים, נכון?

siviva

New member
משכתי את ה"מזדקנים" וניצלתיהם...

שני הצדדים המוצלחים בי אחרי שאיפה לאיכות הסביבה...

למעלה