!|הי

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
!|הי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל אני מצטערת
שפתחתי הודעה חדשה, אבל רצתי סוף סוף לחזור לכתוב פה, {הייתה לי הפסקה מהפורום למשך איזה כמה חודשים
|, הייתי רק בהתחלתו} ורציתי לשאול אם אחת מכן יודעת מה הסרט האהוב על אורלי? ובתמורה אני נותנת תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה של המושלם מכל.... תודות ופרחים נשמות..
שמחה לחזור
.

שלום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

ועכשיו תרשו לי בבקשההההה לנצל"ש
טודע
זוכרות שביקשתי מכן להשתתף בצערי
על זה שביטלו לנו את פורים
אזזז אני גאה לבשר לכם
: נ-י-צ-ח-נ-ו
חח תיחמנו אותם.... העברנו עצומה והתחלנו כבר לשכנע את כל כיתות ח' ו-ז' להלחם בהם.... כן כן לשכבה ט' יש השפעה......... אז ההנהלה התכנסה שוב ו..... יש לנו פורים
ווווייייי
סליחה. רציתי לשתף.....

Lao

New member
אבל איך זה

שביטלו לכם את פורים? אנחנו {כאילו התלמידים, אתם} משלמים סל תרבות. הם חייבים לחגוג את פורים..
לא?

Lao

New member
יש לי עוד בקשה...../images/Emo13.gif

יש לי {ואלוהים יודע} מספיק תמונות של אורלי {טוב ת'אמת,
, אף פעם יהיו לי מספיק}, אבל אני רוצה כמה מהתמונות הזזות האלה
.. אז אם מישהי פה עם לב של זהב ותמונות ששוות זהב של המושלמם מכל {וכמו שאמרתי, עדיף שהן זזות}, אז פליזזזזזזזזז תביאו לי... וכמובן בתודה אני נותנת כמה תמונות של אהוב נפשינו..

Lao

New member
עוד תמונה...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

g a g a

New member
את מוזמנת לעיין בשרשור

הזה. יש שם כמה תמונות זזות, וגם 2 לינקים לאתרים שמכילים עוד תמונות זזות. תהני

T h e Rose

New member
נצל"ש ../images/Emo53.gif

על מה בדיוק מדבר "נד קלי"?? ומה אורלי עושה שם??
מראש!! Rose!

פרפר15

New member
נד קלי

מסופר על הפושע נד קלי והחבורה שלו שחטפה עיר שלמה אורלנדו משחק את אחיו הצעיר של נד קלי (שחכתי איך קוראים לו

ThisIsJustME

New member
../images/Emo32.gif לא קשור אבל זה ממש אבל ממש

הצחיק אותי
נכון יש את הפרסומת של המנה חמה? עם הזוג האלה? איזה מצחיק זה שהיא אומרת לו שייש: ואט רסטינג ואט" חדשה חחחחחחחחחח יענו מה נחה מה חחחחחחחחח

love angle

New member
כן../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

זה ממש ממש קורע!! בהתחלה חשבתי שהם אומרים את זה רק כדי לשאול "מה נחה מה?!" אבל הם גם קוראים לזה וואט רסטינג וואט במקום הוט דיש.. חחחחחחחחחחחחחחחחח
כי זה כאילו מנה חמה
!!!!!! ממש התלהבתי מזה

כן,

זה מצחיק! חח עכשיו כמעט כל אימון בטניס כולם אומרים "וואט רסטינג וואט", ואל תשאלו אותי מה הקשר לטניס, זה פשוט שהילדים שם כל הזמן אומרים את זה..
מה שכן, זה ממש מזכיר לי את ספייק כשהוא היה וויליאם לפני שהוא היה ערפד...
(למי שרואה באפי יבין...
)

Lao

New member
אלוהים......./images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אם היה איקון של סמיילי מזיל ריר הייתי שמה אותו. אורלי נראה כל כך טוב. במיוחד בתמונות זזות. וגם ככה.
. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה....

למעלה