הי

bobi2525

New member
הי../images/Emo24.gif

האמת אני רק באתי לשאול שאלה ואחרי שתענו לי אולי אדע אם זה מעבר ל"לקפוץ לשאול שאלה"
אני אחרי שני לאפרסקופיות להוסרת החצוצרות בשני הניתוחים לא היה סימנים לאנדו - נותחתי עי' סוריאנו וזולטי-ככה שאני בטוחה שהם ידעים מה הם אומרים. לאחר הניתוח השני הריתי - בIVF חמישי וילדתי בקיסרי (גם על ידי זולטי) כיום אחרי 5-6 מחזורי וסת שקיבלתי אני סובלת מכאבים קשים. מיום לפני המחזור - ביום עצמו ממש מגיע למצב של שכיבה- ממש כמו שריר תפוס באזור השחלות. ולאט לאט נרגע תוך-יומיים שלושה. חשבתי שזה בגלל הלידה או הקיסרי - ואני יודעת שחייב בדיקה כירורגית על מנת לאשר אנדו. אבל מה.....ופה זה מתחיל ממש להדאיג: אני חזרתי לטיפולים החודש ולקחתי חפיסת גלולות ולסיום התחלתי דקא עכשיו שבוע אחרי דקא הגיע מחזור.....הפלא ופלא חוץ כאב המום שחשבתי שאחריו יגיע הסיוט החדש לא קרה לי כלום-לא כואב נורא - תחושה רגילה של חוסר נעימות כמו שהיה לפני ההריון והלידדה. יודעת שגלולות ודקא מדכאות אנדו.... האם זה נכון? האם יש לי מה לחשוש? ללכת להיבדק? היסטרוסקופיה יתן תשובה? תודה על תשובותיכן

ר ו מ י ה

New member
בובי יקרה ../images/Emo25.gif

קודם כל בהצלחה בטיפול
אני מניחה שאם היה לך אנדו' הדבר היה מאובחן בניתוח. אומנם, היו דברים מעולם, אך בואי נקווה ש"מתנה" הזאת נחסכה ממך. דקא' וגלולות מדכאים את הפעילות ההורמונלית ולכן יש הפחתה בכאבים אצל בנות האנדו'. לאור תחושת השיפור אצלך אני כן ממליצה לך להתייעץ על הנושא עם ד"ר זולטי ולשאול לדעתו. האם הוא שלל אנדו' באופן מוחלט? היסטורורוסקופיה אומנם לא תיתן לך תשובה בנושא האנדו' היות ואנדו' מתפשט אל מחוץ לרחם בעוד שבהיסטו' נבדק פנים הרחם, אבל הבדיקה כן יכולה לתת לך תמונת מצב לגבי הידבקויות וצלקות בעקבות הניתוח הקיסרי אותו עברת. המון הצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

יקירתי ../images/Emo24.gif

נשמע כמו הידבקויות אבל לא מסתדר לי עם השפעת הדיכוי.. יש מקום לבדוק את הענין, בהחלט יש מקום. היסטרו' בודקת חלל רחמי לא אגן חיצוני. דברי עם זולטי תראי מה הוא אומר, אשמח לשמוע מה יש לו להגיד
טוב לראותך

למעלה