הי../images/Emo24.gif
האמת אני רק באתי לשאול שאלה ואחרי שתענו לי אולי אדע אם זה מעבר ל"לקפוץ לשאול שאלה"
אני אחרי שני לאפרסקופיות להוסרת החצוצרות בשני הניתוחים לא היה סימנים לאנדו - נותחתי עי' סוריאנו וזולטי-ככה שאני בטוחה שהם ידעים מה הם אומרים. לאחר הניתוח השני הריתי - בIVF חמישי וילדתי בקיסרי (גם על ידי זולטי) כיום אחרי 5-6 מחזורי וסת שקיבלתי אני סובלת מכאבים קשים. מיום לפני המחזור - ביום עצמו ממש מגיע למצב של שכיבה- ממש כמו שריר תפוס באזור השחלות. ולאט לאט נרגע תוך-יומיים שלושה. חשבתי שזה בגלל הלידה או הקיסרי - ואני יודעת שחייב בדיקה כירורגית על מנת לאשר אנדו. אבל מה.....ופה זה מתחיל ממש להדאיג: אני חזרתי לטיפולים החודש ולקחתי חפיסת גלולות ולסיום התחלתי דקא עכשיו שבוע אחרי דקא הגיע מחזור.....הפלא ופלא חוץ כאב המום שחשבתי שאחריו יגיע הסיוט החדש לא קרה לי כלום-לא כואב נורא - תחושה רגילה של חוסר נעימות כמו שהיה לפני ההריון והלידדה. יודעת שגלולות ודקא מדכאות אנדו.... האם זה נכון? האם יש לי מה לחשוש? ללכת להיבדק? היסטרוסקופיה יתן תשובה? תודה על תשובותיכן
האמת אני רק באתי לשאול שאלה ואחרי שתענו לי אולי אדע אם זה מעבר ל"לקפוץ לשאול שאלה"