הי...

הי...../images/Emo2.gif

ואו יש כאן המון אנשים חדשים ואני לא הייתי כאן כדי לברך אותם אז:
ברוכים הבאים!!
ולכל ה"ותיקים"....התגעגעתי המון!!! מה קורה? מה חדש? בזמן האחרון לא ממש יוצא לי להתחבר לצערי... אבל בכל הזדמנות שיש לי- אני באה! קבלו המון נשיקות( אוף האיקונים המרגיזים האלה...)

golem

New member
הי גם ממני..../images/Emo13.gif

והאמת שאני מצטרף בדיוק לנרקיסי - גם לי לא ממש יוצא להיכנס בזמן האחרון-- אבל אני יחזור לעצמי מתישהוא... ובינתיים רק שיהיה קצת שקט...

ortal_sh

New member
הייייייייי , גם ממני

והאמת גם אני מצטרף לנרקיס ועזרא ....... גם לי אין הרבה זמן להיות פה , עבודה לימודים ושוב עבודה ושוב לימודים אוף - זה מעייף ... חבל על הזמן בכל אופן שיהיה לכולם המשך שבוע נעים, ומקווה שיהיה יותר רגוע ..... אור-טל

ניקולי

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהפתעה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שלום לכולםםםםםם אני כאן.....נכון זו הפתעה בשעות כאלו????
.. זה בגלל שהיום אני עובדת חצי יום!! אז ספרו לי מה שלומכם?? כמובן חוץ ממה שלא בסדר...כל המצב החרא הזה במדינה שלנו...
ועוד היום קיבלתי את החלסטרה שלי..גם לחכות לאוטובוס 20 דק´ בבוקר גם לשמוע על הפיגועים הקשים ועוד לשמוע באוטובוס שירים כ"כ עצובים שבניהם היה את השיר של שרית חדד "כשהלב כואב" וגם..כשרציתי לחזור הביתה פספסתי אוטובוס אחד וחזרתי במונית הביתה (כי אחרת הייתי צריכה לחכות שעה נוספת)..ועוד בזבתי 40 ש"ח למונית....
אני מקווה ששלומכם טוב ולא גרוע מזה... שלכם ניקול*

ניקולי!!!!../images/Emo13.gif

שלום מתוקה! מה שלומך? באמת מפתיע\כייף לראות אותך כאן!!! חצאי ימים הם נורא כיפים! גם עובדים וגם נחים! נו אז איך בעבודה? הסתגלת לגמרי כבר?

@@

New member
ועוד איזה ../images/Emo77.gif ........

מתוקה שלייייייייייי, התגעגעתי אלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך, היום חשבתי עלייך שאת כבר לא פה איתנו, ממש מבאס, לא נורא עוד מעט יהיה לך וותק בעבודה ואז תוכלי לגלוש חופשי. יש משהו חדש????? חוץ ממה שקורה במדינה הזאת. לגבי 40 ש"ח של המונית, כפרה על הכסף בזמנים אלו מפחיד לעלות על אוטובוס.
ריקי

@@

New member
עזרא, אתה בדיוק חושב לחזור לעצמך?

תודה רבה, ממש רב תודותתתתתתתתתת על זה שנעלמת , מרגישים שאתה מאוהב
, מקובל עליי, העיקר שאתה מאושרררררררר ואני שמחה בשבילך. רק טוב בחיים.
ריקי

@@

New member
ועזרא, עוד משהו קטן ששכחתי.....

שאני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מתוק שלי שלך ריקי

golem

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

אני חולה עלייך ריקוש - אבל מה לעשות שיש עכשיו לחץ בעבודה במצב כזה - שאין לי גישה למחשב שלי רוב שעות היום -אבל זה יירגע... וזה שאני מאוהב - זה לא מונע מממני להיכנס...אפילו נכנסתי עם לבבית כמה פעמים בערב והיא התרשמה מהעסק.. ומה אית ריקי - איך הולך??? תרימי טלפון פעם אחת בחיים שלך!!!! אני אוהב אותך...מתוקה

@@

New member
נרקיסי מתוקה שלי

אני כבר לא יודעת מה קורה בפורום הזה,כולם לחוצים עובדים קשה, לאף אחד אין זמן להכנס לפה, יש איזה בשורות טובות? המשך יום קסוםםםםםםםםםםםםםםם ונפלאאאאאא
ריקי

למעלה