הי

קמילה99

New member
הי ../images/Emo140.gif

יש לכן פורום מקסים. אני מעוניינת לשתף, ואשמח לקבל תגובות ועצות. יש לי בעיה עם דימוי הגוף ועם הנשיות, ואני אסביר. כשהתחלתי את הקשר שאני נמצאת בו הייתי שונה באופי ובמראה, הייתי יותר חזקה באופי, ויותר נשית במראה, גם דאגתי לטפח את עצמי. עכשיו גם מפאת ההזנחה (הכפולה) וגם בגלל שהזמן עשה את שלו אני כבר לא אותו דבר, לא בכושר מלאה, עם המון סימני מתיחה על העור ועוד... היום אני עובדת על עצמי אך זה לוקח זמן. זה מתקשר גם למיניות, הסקס כבר אחרת, אני סגורה ואני חוששת לעצמי ולקשר. חלק מהביטוי הו כך: שכבר לא נוח ללבוש בגד ים, או להסתובב לידו ערומה מה שקודם לא היה בעייתי והיינו מבלים הרבה בים. כבר לא נוח לי שהוא נוגע לי בבטן - שהפכה לצמיג, כבר לא לובשת תחתונים יפים אלא רק גדולים - "סבתא". כבר לא מרגישה מינית, והייתי מאוד מינית. אנחנו לא מצליחים לקיים יחסים תקופה ארוכה ( מעל לחצי שנה), בן זוגי מבין אותי ולא לוחץ, אבל זה פוגע במערכת היחסים ואני רואה את זה מה שכן הוא הציע לקנות חומר סיכה (שזה יכול להועיל) וסרטי פורנו - ועם זה יש לי בעיה אני נגד מבחינה מוסרית. מצער אותי שאני צריכה למצוא רעיונות לחיי האינטימיית כשקודם לכן (במהלך כל הקשרים) כל שהייתי צריכה למצוא זה זמן והייתי חופשיה. תודה על המקום.

tryme 2 m

New member
פףףף....אני יכול לנדב רק מנסיוני...

אני בן 40...היא בת 35...אני אוהב אותה כמו שהיא. לא לעולם חוסן. אנחנו לא נשארים מתוחים, שריריים, יפים וצעירים לאורך זמן. אני מקבל את כל סממני הגיל בברכה...גם שלי וגם שלה. עושה לדברים רק לשם ההרגשה הטובה של עצמי...לא על מנת להרשים אף אחד. לא מכה ומבכה על היכולות שהתשנו. לא על השיער המאפיר. לא על הקמטים שמתרבים עם הזמן. וכך אני איתה...תומך...אוהב...מעריף...מתלהב...מחמיא...נוגע...מלטף... ההרגשה הטובה שלך עם עצמך היא תולדה של האופן שבו את תופסת את עצמך. אם תקבלי את עצמך באהבה...כך תקבל אותך סביבתך. אם תסלחי לעצמך על השינויים...יקל עלייך לקבל את עצמך. אם הסביבה שלך תהיה תומכת...זה גורם נוסף שיכול לעזור. עיקר האחריות על תחושתך והרגשתך...היא שלך...מתוכך...ולא מאף אחד אחר.

tryme 2 m

New member
העונג קמילה....

צריך להיות כולו שלך....בראש ובראשונה!!! בהצלחה!

אבל למה הזנחה?

עזבי רגע בצד את מה שהוא כן/לא חושב על איך שאת נראית. הרי את לא מאושרת מההזנחה הזו, נשמע שאת לא ממש מאוהבת בעצמך כרגע. למה לא לשנות את זה? את לא תראי בת 16 שוב, אבל את יכולה להרגיש טוב עם עצמך. למה לא להשקיע בעצמך לחלוטין למענך? העובדה שהוא יהנה גם מהתוצאה היא בונוס מבורך ותו לא.

קמילה99

New member
מלא סיבות

ואני מנסה לשנות את זה, אבל זה לוקח זמן וצריך גם קבלה עצמית ובקשר למיניות זה עמוק יש לזה השלכות לכיון הזה כי אני לא שלמה עם עצמי וקשה לי לקבל גם את עצמי גם את עצמי איתו וגם את זה שהוא רואה את כל השינויים שעוברים עליי, אז זה מביא אותי למצבי רוח ולדיכאון שגם זה משפיע על הקשר, בנוסף ליחסי המין שכבר לא אותו הדבר ושוב אני חוזרת לאותה הנקודה. תודה לך שהגבת.

למעלה