הי

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif...

א.אני צוחקת ב.סתם מתחשק להגיד שאתן משקרות,ציניות... ג.למה תמיד צריך להיות ג'? ד.אני לא אוהבת לכתוב בסעיפים,מסודר מידיי

../images/Emo123.gifאבל:

א.אני יודעת! ב.את משוגעת! ג.לא תמיד צריך להיות ג'... ד.אז למה לעזאזל את כותבת בסעיפים?

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif

א.ידע זה כוח ב.רק עכשיו גילית? ג.מוותרים על ג' ד.כי אין לי משהו מעניין יותר לעשות כרגע...

../images/Emo6.gifאממממממ....

א.תלוי למי. ב.לא,אבל נחמד לגלות זאת כל פעם מחדש. ג.למה לוותר על ג'???????????????????????????????????? ד.אל תעליבי את הסעיפים היפים שלי,כל מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת לכתוב כל דבר בסעיפים.

Digi Lista

New member
../images/Emo151.gif

א.לכולם,כשיודעים דברים זה מעניק שליטה. ב.עוד לא ראית כלום... ג.כי לא תמיד צריך ג' לכן ויתרתי עליו... ד.לא מעליבה את הסעיפים שלך,כבודם במקומם מונח,אני פשוט לא מתאימה לכתוב בסעיפים,טיפוס שכמותי

../images/Emo68.gif

א.טוב נו.... ב.הצילו ג.האות הזאת יקרה לי....והמבין יבין למה............. ד.היפי היי היי ה.טוב לראותך כאן,חשבתי שנעלמת....

Digi Lista

New member
../images/Emo22.gif

א.... ב.זה בסדר,זה לא מדבק ג.הגיוני,המבין יבין... ד.הו הו הו ה.טוב לראות את האות ה',הייתה לי הרגשה שלעולם לא נגיע אליה...

meytar

New member
כן, באמת טוב שחזרת..

אגב מי זה ירוחם? ולמה אתן לא עונות (סליחה טיקיי-עברית תקינה) על השאלה שלי אם לעבור לצ'אט או לא? לפחוץ תגידו שלא! אני לא בלחץ להיכנס, זה פשוט מעצבן שלא עונים...

טיקיי

New member
ירוחם זה המחשב שלה...

ולא, זאת לא עברית תקינה, אבל תכתבתי איך שאת רוצה... ואני מרשה לך לקרוא לי יובל.

meytar

New member
יובל זה שם נחמד...

מה המצב? ולמה כולם מתעלמים ממני?!

meytar

New member
רק אני ולורי...

קראתי לכן (שוב-עברית תקינה) איזה שלושה פעמים...בסוף התיאשנו..

meytar

New member
איזה חיצ שעה התלבטתי איך לכתוב

את זה..וקראתי לכולם..לא לכל אחד בנפרד..

לא...אני פשוט הסברתי למה לא באתי

לצ'אט.לא כי לא רציתי,חס וחלילה,אלא כי הלכתי לישון.זו מעין התנצלות...

meytar

New member
התנצלות?

בכל מקרה אני התעצבנתי קצת שלא ענו לי, לא שלא רצו לבוא..

למעלה