הי

הי ../images/Emo13.gif

לאחרונה אני בקושי פה לצערי הרב
אני עובדת ובבית יש לי עונש שלא להשתמש במחשב אז לפעמים אני מתגנבת אליו בעבודה.. יש לי ששאלה: יש חנות סדקית בהדר, הכי גדולה ברחוב, מול "הכל לתופרת ולגברת" (היקרנים מאוד
) ונכנסתי לשם בשביל לקנות מחט והמוכרת ששמה לב לבלבול שלי שאלה אותי אם אני מתחילה וסיפרה לי שיש קורס בחנות ואם אני מעונינת. האמת היא שעכשיו אני מחפשת קורס והמורה לתפירה שהיתה לי כל יומיים נעלמת אז נראה לי שאני אלך על זה.. היא אמורה להתקשר אליי כשתהיה לה קבוצה אבל בעקרון אלא הם הפרטים: 4-5 אנשים בקרוס, 5 שבועות, פעמיים בשבוע, 480 ש"ח ולימוד של גזרות מההתחלה שזה מה שאני צריכה כי אני מכינה את הגזרות שלי וזה די הימור כי זה הרבה עבודה אבל עדיין אני יותר אוהבת ככה. מה דעתכן? עדיף משיעור פרטי? הם באמת יכולים ללמד אותי באופן מקצועי? וגם לאחרונה הכנתי שמלה אלגטית לאחותי מבד סגול מקסים, שמלה מבגד מגבת, שמלה משילוב של חולצות שהיו לי בבית ואתמול קניתי לי בדי סדין בשביל להכין מהם שמלה נוספת והצרתי לעצמי מכנסיים (יש לי מלא זוגות שזקוקים לזה וזה נחמדים ללמוד איך
). אני מתה להראות לכן הכל אבל אני לא אתחיל להעלות את זה בעבודה ..
טובה אז נחכה שהעונש יעבור
עד ההתחמקות הבאה למחשב..

רות מלר

New member
לכי על זה

זוהר המחיר זול מאוד מאוד אם הבנתי נכון היא מתכוונת לפעמיים בשבוע חמישה שבועות- שזה עשרה שיעורים ב-480 ש"ח- אפילו במתנ"ס בנווה שאנן יעלה לך יותר. כיוון שעד היום ההתנסות שלך היא מנסיון ותהיה, וכיוון שהחופש הגדול יש עוד חודש ויש לך זמן לעשות דברים. אני מקווה שהיא תתחיל מהר. אם הבנתי נכון- היא תלמד אתכן להכין גזרות יסוד לבד. חשוב שתקבלי ממנה גם לווי לתפירת הבגד כולו כולל כל הגימורים. מגיזרה אחת עם דמיון וקצת ניסיון אפשר לעשות המון דברים. בהצלחה רות

racheals

New member
פרטים לגבי קורס תפירה

הי גם אנ מאזור הצפון ןמאד הייתי רוצה גם להשתתף בקורס אשמח לקבל פרטים 0523537292 תןדה רחל

אני יכולה לטלפן אבל לא עדיף במסרים?

וןכתבתי את כל הפרטים שאני יודעת בהודעה

למעלה